fredag 20 februari 2009

Titta vad jag har fått!






Har ni sett vilket vackert kuvert & vilka fina bilder jag fått från Lene!! Jag blev så jätteglad och rörd när jag såg vad som kom med posten i dag. Tänk att det finns så snälla personer som Lene som skickar allt detta till mej!! Hon är så fantastisk duktig!! Allt hon gör blir så jättefint!! Jag är så stolt å lycklig över att ha såna fantastiska vänner som är så snäll och skickar gåvor till mej, ja, jag blir VERKLIGEN RÖRD över att ha en sån FIN VÄN som Lene!!! Det är så oerhört glädjande och rörande så jag vet nästan inte till mej!!
Tusen, tusen TACK snälla, söta, rara, gulliga Lene för det jättefina kuvertet och dom jättefina vintagebilderna & bilderna som du stämplat upp åt mej!! En jättestor, varm kram skickar jag till dig. Massor med kramar till dig Lene.

14 kommentarer:

Pernol sa...

Hej vännen! Vad kul för dig att du får kort och gåvor!!! Det är du verkligen värd!!! Väldans fint kort också!!!

kramar
Pernilla

Anonym sa...

Du har verkligen haft julafton idag, grattis, jätte kul. :-)

ha en skön helg

Wildärtan sa...

Grattis till allt det fina Lena!
Och trevlig helg till dig med! Jag ska förbereda mig lite inför scrapparlördagen på Pyssellyckan imorgon.. Och så är det ju CC oxå...

Anonym sa...

GRATTIS till allt det fina du fått av Lene, sååå snäll hon är! Kortet är jättefint och mycket fint stämplat du fått!

Storkramen till dig vännen!

Karina sa...

OJ vilka fina gåvor du fått av snälla Lene. Jag har också fått lite gåvor idag. Titta in till mig så får du se. Hoppas att din dag har varit bra för det har min. Underbar måste jag säga. Vi höres i morgon min vän för nu måste jag nanna lite. Ska ju på spis jakt i morgon. Kramar Karina

Anonym sa...

Hej på dig!
Hoppas att fredagkvällen har varit lugn och mysig för dig!
Kika in hos mig så får du se lite nytt som jag lagt in, jaja... nytt och nytt... lite gammalt altrat sen i somras då jag inte har gjort nåt nytt den här veckan förutom din överraskning förstås! ;-)

Nattinatti och sov gott så höres vi imorrn!
Kramis Susanne!

Karina sa...

Hej vännen. Sovit gott? Jag har för en gångs skull sovit som en stock. Ska snart iväg och köpa spis och fläkt och måste tacka för tipset med fläkten har ni en sådan? Vi höres ikväll Kramar Karina

Anonym sa...

Hej vännen! Hoppas din lördag har varit bra och att du inte pysslat för mycket nu så du fått mer ont! Har ni ookså haft mildare väder idag? Vi har haft -3 men blåsigt och mulet så det känts som -10. Hellre då kallt, sol och vindstilla.
Har inte pysslat nåt idag och inte varit så mycket vid datorn heller, har bara slappat och varit idag. Körde E till bästisen för tjejkväll och övernattning så ikväll har det bara varit A och jag då gubben jobbar igen.
Ganska lugnt och skönt med andra ord. A mår mycket bättre nu och vi har klarat oss än så länge, skönt!
Hoppas du får en lugn söndag!

Många kramisar från din vän Susanne! :-)

Carina sa...

Hej!
Om man får så fina gåvor är man med ALL säkerhet värd dem också!


Ha,det gott!
Kram

Karina sa...

Hej min vän. Ja det blev både spis och fläkt igår. Kommer faktiskt inte ihåg märket på spisen men fläkten är en cylinda. 11200 kr fattigare så jag hoppas att spisen är outstanding. Jag har fått en ny pyssel vän. Freja heter hon och är 9 år och bor i huset sidan om oss. Igår var hon här från 14 till 24 och jag hoppas att hon inte kommer idag för jag vill själv ha mitt skrivbord. Men vem kan säga nej till en söt liten granne? Inte jag iallafall. Hoppas att du får en trevlig Söndag. Så hörs vi kanske senare. Kramar Karina

Anonym sa...

nä, gå någon dykar kurs gör vi nog inte,, sambon klarar inte det med sin sjukdom. Och jag tror inte min fysik och min sjukdom klarar det heller, snorkla kan jag tänka mej.. och ekonomin tillåter inte såna utsvävningar eftersom vi har satsat det mesta på sonens skytte framgångar. :-)

Hajar är inte däggdjur eftersom dom inte diar sina ungar, hammarhajen föder levande ungar men inte gråhajen som hänger sina "ägg", alltså en påse som viras fast på botten,, typ buske.. och sen utvecklas ynglet till en haj och tar sej ur "ägget".

ha en skön dag

Anonym sa...

Hej vännen!
Hoppas allt är bra med dig idag och att du får en bra söndag!

Här är vi trötta idag då jag fick rycka ut vid 03.45 i natt och hjälpa gubben att skotta loss bilen då han kört fast i drivsnö på väg hem från jobbet! Smög upp till ett hus och lånade en snöbjörn (man känner sig som en brottsling mitt i natten då man tjuvlånar så där, men nöden har ingen lag:-)! ) Efter 1½ timme så kunde jag dra loss honom efter några misslyckade försök. Somnade inte förrän 06 imorse, suck!
Så idag är jag mosig i hjärnan och helt slut i kroppen men ska ändå försöka pyssla lite iaf.

Sonen är frisk nu och ingen annan har blivit sjuk så idag måste det bli städning också.

Vi hörs vännen och stor kram till dig!
Susanne

Lene sa...

hejsan Lena!
Idag har jag kunnat sitta och pyssla utan att ha ont. Skönt ska du veta!
Jag har pratat med Pernol om en reseptswap.. är du intresserd? Jag kommer att hålla i det, måste bara ha några stycken fler som är med!
Om du inte vet vad det är så titta in hos mig, under etiketter hittar du en swap, där kan du se hur de ser ut. alla som är med får ett brev sen där jag beskriver precis hur det ska vara.
Må gott vännen!
Kram Lene

Inger Harding sa...

Grattis med alt det fine du har fått Lena!
(later som jeg ikke ser det nederste bildet ;)

Ha en fin dag!
klem, Inger