tisdag 24 februari 2009

Titta vad jag har fått!
Har ni sett vilket vackert kort & vilka fina uppstämplade motiv jag fått från Pernilla!! Jag blev så jätteglad och rörd när jag såg vad som kom med posten i dag. Tänk att det finns så snälla personer som Pernilla som skickar allt detta till mej!! Hon är så jätteduktig!! Allt hon gör blir så jättefint!! Jag är så stolt å lycklig över att ha såna fantastiska vänner som är så snäll och skickar gåvor till mej, ja, jag blir VERKLIGEN RÖRD över att ha en sån FIN VÄN som Pernilla!!! Det är så oerhört glädjande och rörande så jag vet nästan inte till mej!!
Tusen, tusen TACK snälla, söta, rara, gulliga Pernilla för det jättefina kortet och dom jättefina motiven som du stämplat upp åt mej!! En jättestor, varm kram skickar jag till dig Pernilla.

11 kommentarer:

Karina sa...

Hej vännen. Hoppas att allt är bra med dig. Vet du hur jag längtar tills imorgon när vi får vår nya spis och fläkt. Snart ska jag iväg till jobb. Ha en underbar dag. Vi hörs senare Kramar karina.

Camilla sa...

De är jättegulliga, stämplarna, har dem själv. Hoppas det är bra med dig, själv har jag åkt på halsont m hosta....
Kram camilla

Kamilla sa...

Så söta stämplar :D vilken fin vän du har!!

Pernol sa...

Hej min kära vän! Varsågod! Det är du värd och mycket mer därtill!!! kul att du gillade motiven. Visst är de gulliga! Ha så kul med dem!

kram
din vän Pernilla

Pernol sa...

Hej igen! Jag var inne och läste inlägg i creative club. där är det många som är missnöjda med utskicken. Det mesta handlar om vikta papper. Är du med fortfarande eller har du gått ur? Varför de har vikit papperna är för att de inte ryms i kartongerna som i sin tur inte ryms i brevlådan. Då måste man hämta ut paketet på posten. Då kommer det till porto för skrymmande paket. Deras förklarinagar är lite skrattretande tycker jag. Vad tycker du? Gå gärna in och läs på cc.

kram
Pernilla

Inger sa...

Ååå..så mye fint du har fått Lena.
Koselig med så omtenksomme venner :)
Ha en fin kveld.

klem,Inger

lk46 sa...

En liten uppdatering. Vi är 7 styck nu. Min mail är lite knasig så jag tar det här.
kram lene

Karina sa...

Hej vännen Hoppas att du fått pysslat lite ikväll. Ville bara titta in och säga godnatt. Kramar Karina

Pernol sa...

Hej vännen! Jag använder den vita pennan på motiven som jag har färglagt för att få mer liv i bilderna. Om du tittar på kortet som jag skickade så ser du att det är lite vita streck här och där. Jag hittade en länk en gång till en tjej som visade hur hon färglade sina motiv. Men den länken hittar jag inte just nu. Jag får återkomma när jag har hittat den.

kramar
Pernilla

The 80's Me - Miss CutiePie sa...

Hejsan! :)
Självklart är det okej, jag blir så glad så! Hoppas att du fortsätter komma tillbaka och läsa min blogg!
Kram!

Carina W sa...

Hej,Lena!
Det var inte dåligt vad mycket fina stämpeltryck du fått.Visst är det roligt med goa bloggvänner.
Whiffofjoy stämpeln är inte min men önskar det vore det.Designern till den heter Elisabeth Bell.
Tack för dina kommentarer hos mig!
Kram!