fredag 20 februari 2009

Vinster!

Nu har jag haft en otrolig tur må jag säga, och det är absolut inte vanligt när det gäller mej. 3 jättefina vinster har jag fått. Titta här bara:

Idag fick jag ett mail från Anna på pyssellyckan att jag hade vunnit. Jag var med i hennes tävling som hon har i sin blogg, jag vann inte med tävlingsbidraget men däremot hade jag turen med mig i hennes lotteri. Detta är vad jag kommer att få; Jättefina brads eller hur? Så eftersom dom av förklarliga själ inte kommit än så har jag lånat bilden från henne. Tack så jättemycket Anna.


Mariante "hoppetossa" hade en skissutmaning i vilken jag deltog, jag hade tur även här så jag vann dessa fina tags. Tack så jättemycket Mariante.


Hos Nettan hade jag också tur, då jag vann detta fina paket. Hon har förrutom en LO/Kort tävling, en kommentarstävling i sin blogg där det lottas ut något, och denna gången hade jag turen med mig. Tack så jättemycket Anette "Nettan"

Visst har jag haft en otrolig tur? Det måste ni hålla med om. Ingen är nog gladare än jag idag, det känns som rena julafton. Som om detta inte skulle vara nog så kommer jag att visa er några till bilder, men de får vänta tills efter maten. Så tills vidare får ni ha det så bra så länge så återkommer jag när jag har ätit. Kramar Lena

3 kommentarer:

lk46 sa...

Vilken turgumma du är vännen!
Visst är det kul att vinna så fina priser. jag är dog mest avundsjuk på de fina tags. Mariante
är helt fantastisk på dessa.
Vill bara tala om att du är värd allt du fått!!!! och pappret är akvarell papper som Camilla köpte åt mig i Ullared, men jag brukra köpa det med äpplet på!
Sen vill jag berätta att pojken med sparkcyklen och trädgårds flickan är ur min svärdotters kolekton Natte och Alle.
Ha en underbar vecka min goa vän!
Jag är ledig hela helgen och ska gå på massage imorgon!
Kramizar från Lene

Wildärtan sa...

Jo, jag har varit runt lite under veckan och konstaterat att du verkligen varit idog och varit med lite överallt! Kul att det lönar sig!!

Anonym sa...

Men Lena, nu har du verkligen varit i farten och tävlat, trägen vinner! :-)

De där fjärilsbradsen är underbart söta! Har också dom fast i rosa men dom har jag köpt, orättvist! Nä, jag skojar bara... du är värd varenda liten grej du vunnit och kommer att vinna i framtiden!

Mariantes tags är bara för läckra! Önskar att man var sååå duktig och flitig, men kroppen orkar inte riktigt med just nu!
Blommorna i mitten är också så söta, dom har jag också men har inte använt dom ännu!

Scrappa inte så mycket nu, låt nacken få vila ikväll iallafall! Nu har du gjort så himla mycket och almanackan finns ju kvar, eller hur? Det är ju bara februari än!

Trollkramar till dig min vän!!! ;-)