måndag 9 februari 2009

Mitt tävlingsbidrag hos StämpelstudionTill kortet har jag använt 2 olika gröna nyanser av Cardstock från Bazzill + en bit vit Cardstock & Distanstejp. Mönstrat papper från Prima, Pro markers, Textstämpel från Inkido, Blomstämpel från WCG och en mörkgrön Chalk. Filtblommor (stickers) från K & Company och några runda Bling i ljusgrönt.

Det pågår en skiss-tävling hos Stämpelstudion tills den 15 februari.
Var med ni också. Kramar

4 kommentarer:

Petra sa...

Vilket jättefint kort. Det andas sommar och skolavslutning. Man börjar längta efter lite sol nu, även om jag gillar snön. Idag var det som ett julkort hos mej.
Du frågade efter stämplarna hos mej, och jomenvisst är det Magnolia.
Ha en skön kväll.
Kram Petra

Carina sa...

vilket fint kort du har gjort!! Tack för alla fina orden i min blogg, helgen var riktigt trevlig.... Kramar från mig

sussies sa...

Hej gumman!
Vilket fint kort du gjort till tävlingen! Håller med Petra om att det andas sommar och skolavslutning om det kortet! Så härligt och nu börjar jag ju längta efter sommaren!!! Det är ditt fel vännen då du frestar mig med så härliga sommarfärger!!!Hehe!!!:-)
Fast nu efter att all snön kom så har det blivit såååå vackert ute med rimfrost på träden och glittrande pudersnö, då gillar jag vintern också! Nu är det lika vackert här som du visade att det är hos dig på fotot tidigare.
Tog maken 2 timmar att skotta sig in i huset igårkväll när han kom hem från jobbet och dessutom hade han jobbat över med 2 timmar, stackarn, han var alldeles slut och stupade i säng! Synd att man inte orkar skotta nåt själv bara. På bron hade det drivit så snön var mer än en halvmeter djup alldeles utanför dörren, så igår var vi bokstavligen talat helt insnöade, Kanske man är annars också, hehe!!!

Verkar som du mår lite bättre i magen idag då du kommit igång med scrappandet igen, så kul för dig vännen!!!
Hoppas att du får en natt med bra sömn nu iallafall och att du inte har alltför mycket värk!
Vi hörs snart igen!

Kramisar från din vän Susanne!!!

Karina sa...

Hej vännen! Mycket vackert kort. Hoppas att du vinner. Ha en trevlig dag. Kramar Karina