måndag 16 februari 2009

Alla hjärtans dags kort till vänner
Nu har dessa kort kommit fram till mina goda vänner så jag kan visa dom här.
Till dessa kort har jag använt Cardstock i grönt, rosa & Vinrött, utskurna med olika knivar i skärmaskinen. Två av dessa kort har stansade hörn & ett av korten har jag använt Fiskars stans "Spets" till. De mönstrade papperen kommer från Melissa Frances. Dom fina Valentinbilderna är från Alpha Stamps, och de har jag klistrat upp på en bit kartong som jag färgat in kanterna på med Chalk i mörkgrönt & vinrött. Sen satt fast dem på korten med Distanstejp.
Dekorerat har jag gjort med Fjärilar, Brads från Reprint, Blad, & Blommor från Prima.

8 kommentarer:

Karina sa...

Ja det har dom och jag tror att jag talar för oss alla när jag säger att vi blev så glada och lyckliga. Du är verkligen en sann vän. Jag har varit ledig i dag. Det är jag alltid på Måndagar. Mina föräldrar var här och fikade vid middags tid. Sen satte jag mig och pysslade lite. Ett kort blev det. Finsk i min blog. Hoppas att din dag varit underbar för det förtjänar du. Nu ska jag gå och nanna. Godnatt sov gott. Din vän Karina

Anonym sa...

Kan bara hålla med Karina, jag är så himla glad att ha en sån vän som dig Lena och kortet är helt underbart!!! Blev så glad och rörd när jag öppnade kuvertet och såg det vackra kortet från dig!!!
Idag har det varit full rulle här, har knappt varit hemma nåt alls och som ett brev på posten så kom ju naturligtvis nackmigränen, suck!
Ska också natta nu och sov gott!
Många nattikramar från din vän Susanne!

Petra sa...

Vilka fina kort du gjort. Tror jag såg det ena inne hos Inger om jag inte minns helt fel.
Nä du Lena, så där fint skriver inte jag men min dator gör det. Önskar jag hade en sån handstil, hade sparat en hel del tid vid pysslet.
Ha en skön tisdag.
Kram
Petra

Maria sa...

Ett sånt härligt kort. Så rosigt och fint.
Tycker mig ha sett det i en anna blogg. Lyllos den tjejjen .
Gillar den stansen mycke.
Supernygg faktiskt.
Maria

Maria sa...

Hmm, för många på blogger. Ett sånt meddelande fick jag . Så jag får göra ett nytt försök att säga att det var ett riktigt fin t kort och visst har jag sett det hos en annan tjej.
Gillar den där stansen mycke. Vad man vill ha allt som alla andra har, visst är det konstigt.
MAria

Kamilla sa...

men ooo så fina kort du har gjort, mottagarna blev säkert jätteglada!!!

Karina sa...

Hej vännen Hoppas att din dag har varit bra och att smärtan du har varit lugn. Jag kan fortfarande inte gå förbi pianot där ditt kort står utan att ta i det och titta på det lång tid. Du vet inte hur glad jag blev och är för detta kort. Tänk att det finns sådana änglar som du. Nu kallar sängen. Jag får nog gå till den och sova. Kramar Karina

Inger sa...

Kjempefine kort og så nydelige farger.
Takk for koselig kommentar også :)
Ha en fin uke!

klem, Inger H