söndag 1 februari 2009

Solig vinterdag!Eftersom mina händer värker så jag inte kan scrappa, så roar jag mig med att ta foton. Tänkte visa er ett par bilder hur det kan se ut här när solen skiner, som motvikt till de dystra bilderna när det var gråväder här. Så här ser det ut idag! Rätt så fint va? Kramar

9 kommentarer:

Carina sa...

Härligt när solen lyser!!! Har själv varit ute i solen idag. Tack för dina fina ord om de saker jag gjort!!! Kolla in stämpelboden, ett hett tips gällande nallen... ;-)
Kramar

Karina sa...

Hej min vän. Nu har jag kommit hem från jobb. När jag slutade körde jag en runda om Panduro. Kan bara inte låta bli. Vilka vackra bilder. Här snöar det så irriterande lite så att det inte lägger sig. Det blåser så fast att det bara är minus 1 grad så känns det som 10 minus. Längtar så till våren. Jag är ledsen för din skull j...vla smärta. Hoppas att den snart släpper lite så att du kan scrappa lite. Ha en bra kväll. Kramar Karina

Pernol sa...

Hallå bruden!
Vilket härligt väder ni har haft! Här har vädret varit lika underbart! Soligt och grannt! Jag promenerade en hel timme idag.

Hoppas att värken släpper. Det är jobbigt när man inte känner sig bra.

Om du vill se fina vårbilder ska du gå in till Naturliga Ting. Snacka om vårkänsla!!!

kramar
Pernilla

Inger sa...

Hei Lena,
Så flotte vinterbilder!
Takk for tipset om kamera :-)

klem, Inger H

sussies sa...

Wow, vilka vackra vinterbilder, man blir så sugen att gå ut i solen!!! Vi är ju inte direkt bortskämda med sol, lääääängtar till våren, älskar den årstiden och så har man ju hela sommaren framför sig! Mår mycket bättre av värme, gör du också det? Inte för varmt, men lagom svensk sommarvärme är bäst.

Så ledsen för dig Lena att du har så himla ont i händerna så du inte kan scrappa! Det är iallafall mitt andningshål där jag slipper tänka på andra saker som värk och sånt för då kan man koncentrera sig på att bara skapa.
Kommer värken i händerna från nacken?

Hoppas iallafall att du får en bättre dag imorrn och en underbar vecka då du kanske kan scrappa lite smått igen!

TACK snälla goa du för din gulliga kommentar på mitt kalenderkort för November, blev sååå himla glad! Värmer ens hjärta när någon tycker att ens barn är vackra, tack igen Lena! :-)

PS: Har inte glömt bort att lägga ut awarderna jag fick av dig vännen, har bara inte hunnit än, men så fort kalendern är klar så ska jag ta itu med dem. Har ju bara december kvar nu o ev. att altra en låda att förvara den i sen när 2009 är slut. DS

Många, många varma kramar till dig!!!

Karina sa...

Hej vännen. Angående blingade bradsen. Jag har tagit helt vanliga bokhandels brads. Dom är billigare men väldigt tråkiga och har jätte långa ben som man får knipsa av när man ska använda dom. Tog dom iallafall och dränkte knoppen i lim och doppade den i glittterburken. Har glitter nu i hela rummet men det gör inget för bradsen blev jättefina. Jag har sparat den där frigolit biten som "fin" brads ofta kommer i och sen använt som "torkställning" till mina nyblingade. Nu har jag precis suttit en hel ledig förmiddag i telefon för att spåra vart mina elektroniska recept till apoteket tagit vägen. Läkaren hade skickat dom i Torsdags förra veckan men dom finns inte apotekets system. Du vet ju hur lätt det är att ringa och få tag i en upptagen läkare. Men det var något fel på sjukvårdens dator förra veckan och nu ska han skicka dom igen. Skönt att det ordnade sig. Jag har också smärtor i kroppen och har en anställning med lönebidrag pga det och jag har en period nu där jag måste ta smärtstillande för att fungera på jobb och jag mår jättedåligt om jag inte kommer dit. Jag fungerar bättre när jag får träffa mina vänner och kunder och inte tänka på smärtan. Jag vet att det inte funkar i längden men jag tycker att jag är för ung för att låsa in mig hemma. Nu ska sägas att jag har två helt underbara chefer/vänner där en av dem själv har sina sk...t perioder och då hjälps vi åt. Jag har haft en sådan tur som hamnat hos dom. Dom bor själv i huset ovan på affären och jag går som an dotter i huset. Kramar Karina
PS Jag vet inte vad jag ska använda bradsen till. Men jag var som sagt på Panduro igår och då retade jag mig på att bradsen var så dyra. Sen var jag i bokhandeln och så hittade jag dessa. DS

camilla sa...

Jättetråkigt för dig att du inte kan scrapa :( det är ett hä...vete att ha ont.Hopppas du ngn medicin el dyl. som lindrar iallafall :)
Vet inte vad det är, men man blir ju beroende av att scrapa, #kan det vara pappret som är beroendeframkallande#... Tur att du kan fota lite och pyssla med det.
Jättekramar och en blomma till dig --(--@
Camilla

lk46 sa...

hejsan min vän!
Tack för din omtake! Jo jag har varit sjuk, nå ja sjuk, men i alla fall dålig och jag har så ont i rygg och axlar. men jag har ringd min son att han bokar tid hos massören på hans gym, så det ordnar sig säkert!
Underbara vinterbilder! Här är det också kallt men inte lika vackert!
ha det bäst min vän!
Massor av kramar från lene

anki sa...

Här har vi också haft en fantastiskt vinterdag med strålande sol och blå himmel. :-) ser ut som ett julkort här med djur spår kors och tvärs över åkrarna. :-)

Fina bilder, ni ser ut att ha lika mycket snö som här. :-)

tack för dina kommentarer hos mej och för att du gillar mina bilder, håller på och bygger upp café galleri med större bilder men det tar tid. :-)

ha en bra kväll