söndag 15 februari 2009

Kort till syrrans barnTill dessa kort har jag använt A4 papper, prima papper & det rosa med hjärtana minns jag inte varifrån det kommer + spillbitar. Just det ja, vit cardstock också. Sen är det en textstämpel från Inkido, blomstämpeln är en WCG stämpel, målad med Pro markers. Blommor och Bling. Korten måste gå snabbt att göra då det ena av syrrans barn snart ska åka på semester till sina svärföräldrar i Nya Zeeland, det måste också kunna hinna fram till Schweiz i tid där hon & hennes man numera bor. Så därför bidde det inte mycket mer på dessa kort. Ja, det var lite onödigt vetande för er.

3 kommentarer:

Karina sa...

Inget du skriver är onödigt vetande min vän. Hoppas att du fått pysslat mycket ikväll nu när du fick tillfälle. Jag har faktiskt gjort ett kort ikväll. Kul att vi bägge får en Mariantisk tag. Jag längtar efter den. Vi höres. Godatt och många kramar Karina

Anonym sa...

Oj, här har det scrappats ser jag, vad kul!
Bäst att passa på när man får chansen att sitta ifred!
Korten är enkla men ack så vackra och vad glada och överraskade de ska bli!
Hoppas bara att de hinner fram i tid!

Ha en fortsatt underbar kväll!

Många kramisar från Susanne!

Nettan Holmström sa...

Kortet var jättefint! Tackar även för bokmärkena! Har lagt in en länk till din bloggsida från min egen (www.nettan.org) Man hinner inte med så mycket dator nu när man har häcken full med att sätta igång varuhuset i Bollnäs ;o) Ulf hälsar åsså så klart!