torsdag 26 februari 2009

Mitt bidrag till Scraphörnans utmaning


Får jag presentera min gamla katt, han blir 21 år nu i vår, det största kortet tog jag en regnig sommardag 1999 och de två andra en dag nu i januari. Jag tyckte det var roligt att ha dessa kort på en och samma layout. Det passade ju bra i denna utmaning där man skulle ha minst 2 kort, jag antar att det inte gör något att jag lade till ett extra. Dessutom ser jag att jag har tabbat mig!! Jag har ju skrivit jan-09 nere i högra hörnet på Lo´n, å det ser jag nu först!! SUCK! Snacka om att vara efter sin tid, det är ju för jössenamma snart slut på februari, ja ja gjort är gjort... men jäkligt klantigt!!
Nåväl till skott, det är ändå försent att göra något nu. Materiallistan kommer här Cardstock, Papper från K & Company och Daisy D´s, olika Rub-ons och Stickers alfabeten, olika Band, Majblomma och Prima blommor, egen tag och egna blad, dessutom Brads från Reprint.
Kramar Lena

15 kommentarer:

Carina sa...

Vilken fin layout!! Runt är en fin form... ;-) Är själv just nu inne i en prickig period och runda former... Har inte varit här på ett tag, inte på nätet knappt överhuvudtaget. Mycket jobb, besök och datakrångel... Plastat in har jag fått hjälp med på jobbet, men det finns något som man tar hjälp av, laminatmaskin (?) tror jag det heter. Men jag är inte helt 100... Fanns tydligen att kööpa på rusta eller jula eller liknande affärer rätt billigt. Jag vet då inte vad som räknas till billigt i detta fall... Ha det gott!! Kramar från mig!!

Anonym sa...

laddar ner bilden och lägger upp den i morgon =)
Goa kissen, så gammal!!!

Anonym sa...

Ja det är mina bilder på insekterna som är med i tidningen. Ska sätta ut dom på bloggen också tänkte jag. :-)

Jo nog har jag pappas gener men några har jag fått av mamma också. :-)

kul att du köpte tidningen...

ha en skön natt

Lene sa...

Men va kul! Trodde inte att katter blev så gamla! Snygg Lo och jag tror inte det gör något att du har 3 kort.
Jag ska hämta mitt paket idag. Jag kommer nog att mail dem först och sen se om de gör något av det. Jag gillar nämligen deras papper!
Ha en bra dag.. vet inte om min blir så bra. Jag ska ha ett P-möte där jag är tvungen att ta i med hårdhanskarna, alldrig så kul!
Men ett måste tyvärr!
Kramizar från din vän Lene

Pernol sa...

Vilken fin LO!!! Jättesnyggt med rund form!!! Det måste jag prova! Lycka till!

kram
Pernilla

Anonym sa...

Hej vännen.
Så rörd jag blir av din kommentar.
Visst är det så att nåt annar tagit focus från scrapperiet ett tag. Barnen är majsjuka och har varit hela veckan. Jag fick en släng av det oxå, suck, inte kul alls.
På barnen verkar det dock segt, det kan dröja innan de blir friska.
MEN
lite hinner jag med. Loggan till Marit är klar,hoppas hon gillar. Och nu håller jag på med lite utmaningar, får se om jag hinner färdiht.
Stor kram Maria

Marianne sa...

Hejsan! Vilken duktig scrappare du är, själv är jag bara en "hobby-scrappare" som scrappar till fotoalbumen, men det är alltid kul att se alster från så här duktiga scrappare. Jag har kikat runt lite i din blogg och sett dina fina katter (jag älskar katter). Tänk att få ha en katt i över 20 år (en högaktningsvärd ålder)!
Önskar dig en trevlig helg och tack för titten i min blogg!

Marianne

Anonym sa...

Så söt kise, ser ut precis som min katt Zelda.

Inger Harding sa...

Så fin LO Lena!
Gøy med litt andre former, fint med de runde her. Og hvilken søt kattepus :) Så fint at du har fått ha han i så mange år :)

Ha en riktig god helg.
klemmer fra Inger

Karina sa...

Hej vännen. Hoppas att du har en trevlig kväll. Det har jag. Jag skulle ha lite skönhets kväll i kväll med lite ansiktsmask och fotbad. Min man är på "möte" med frivilliga brandkåren. Ja dom kallar det det iallafall. Dom får kalla det vad dom vill bara dom har det trevligt. Eftersom jag verkar vara enda nyktra person här i vår lilla by så är det oftast mig det rings till när dom behöver skjuts till något. Min väninnas töser kom helt plötsligt på att dom skulle på fest i grannbyn. Hon själv hade lite folk hemma och hade druckit vin och så fick jag ju ställa upp. Och så var min skönhets kväll förstörd. Fast jag blir nog inte snyggare än så här hihihi.. Nu ska jag gå och lägga mig och läsa. Ska jobba imorgon. Godnatt!!! o Kramar Karina
Ps jag har inte haft tid att baka änn. Men har planerat det till Söndag så vi får se om det blir något med det Kommer säkert något emelan. Ds

Karina sa...

Oj vad jag stavat fel och på "skånska" I min kommentar Hoppas att du förstår iallafall. Kram

Kicki sa...

Vilken fin layout!!
Oj, så gammal kissen var! :-)

Anonym sa...

Jag hjälper gärna till om jag kan med din logga.
Nu ska jag lägga sista touchen på korten innan de läggs upp i bloggen under dagen.
Maria

Anonym sa...

Hej gumsetrollet! Vilken fin lo och med runda foton och papper så blev den väldigt välbanserad och harmonisk!!! Vilken stilig herra och sååå gammal! Vilken ära att få ha en katt så länge och han har verkligen de grå tinningarnas charm, lille vännen! ;-)
Har försökt lämna kommentarer hos dig i flera dar men det går inte, lösenordet står bara på loading hur länge som helst!

Ska snart iväg på dotterns modevisning, hon är lite nervös nu men det går nog över när hon väl är där.
Ha en underbar lördag så hörs vi senare!
Massor av kramar till dig!

Kamilla sa...

OOOH vilken underbar LO du gjort!
Jag håller tummar och tår att du vinner :D
Så härliga blad du har gjort, jättesnyggt och tagen är superfin!
Kram kram och ha en fortsatt underbar helg!! :D