måndag 19 januari 2009

Utdelning av awarder


Äntligen har jag bestämmt vilka jag vill ge awarderna vidare till, det var inte lätt ska ni veta & dessutom har ju mina datorer krånglat som ni ju känner till, och det gjorde ju inte det lättare precis!!

Denna award hittar ni kriterierna till längre ner på sidan. Var snäll och hämta kriterier & bilden där själva.

Denna award har jag bestämt att den ska gå vidare till de personer som behöver en uppmuntran av något slag! Massor med kramar till er alla.

Inger

Karina

Lill-Nettan

Sussie

Ulrica

Ulrika & Sussie har fibromyalgi liksom jag,
Inger har muskelvärk p.g.a. trafikolycka,
Karina behöver bättre självförtroende
och Lill-Nettan behöver helt enkelt muntras upp.

Alla dessa är alltid så kreativa & är jättesnälla och gulliga personer som jag blir inspirerade av! Så tusen, tusen TACK allihop!! Kramar i massor till er.

6 kommentarer:

Karina sa...

Tack min vän. Jag blev jätte rörd och glad. Du är så gullig. Kramar

Anonym sa...

Tusen, tusen TACK vännen för den fina awarden!!! Blev alldeles rörd av att du vill ge den till mig!!!
TACK också för de två andra awarderna som jag fick tillbaka av dig, så snällt!!!
Tror inte att jag tackat dig för dem, f'låt!

Blir så glad att du skrivit så fint om mig och jag ger den genast tillbaka till dig Lena! Du kämpar också, liksom jag, Inger, Ulrika och många fler med dagliga smärtor och ändå har du sådan skaparkraft och ger sån inspiration och uppmuntran till så många andra och jag är så tacksam över att jag hittade dig! :-)

När jag ändå är igång och tackar (hehe) så vill jag också tacka dig för din hjälp att försöka hitta en vovve kompis till min blogg och de var jättesöta, Tack Lena för hjälpen! Synd bara att du inte har wordpress då jag inte klarar av att få dit annat än texten för min lilla vovve, vill ju att alla ska få se hur söt den är och väldigt lik Puzzel, den mindre av mina riktiga vovvar.

Tack också för att du tyckte om min senaste layout till kalendern (det gör ju inte jag, hmm);-)! Men smaken är ju som bekant som baken... hehe!

Ska fortsätta att göra klar layouten för Juni månad som är betydligt lättare och roligare att göra och hoppas att den är färdig tills imorrn så jag kan lägga ut den hos mig.

Ha en fortsatt bra måndagkväll och en bra vecka!

Kramisar Susanne!

Malvina sa...

Tack för din söta kommentar. Jag fortsätter ett tag till som det ser ut nu. Alla fina ord man får värmer. Ha en bra vecka.
Kram

Kamilla sa...

Du är värd alla awarder som du kan få!! :D
Så många glada ord du sprider, så mycket glädje och varma kramar!!
Du får en stoooor kram av mig :D

Anonym sa...

Hej Lena!

Tack för awarden, det värmer mitt hjärta! =) Du frågade om mail så jag föreslår hotmail eller linuxmail, dom tycker jag är bra & gratis, det bästa av allt, ha ha! ;)

Ha en bra dag, kram

Anonym sa...

Grattis till awarden, du är väl värd den.
Jag har något i min blogg till dig.
Kolla in det här: http://nettantrollet.wordpress.com/
Kram Anette