måndag 26 januari 2009

Ännu en award har jag fått!


Denna Award har fått av Annica & Anette "Nettan" & Inger & Lene Annica & Nettan & Inger & Lene är väl för snäll som ger mej en sån fin award!! Så tusen, tusen TACK snälla Annica!! & tusen, tusen TACK snälla Nettan!! & tusen, tusen TACK snälla Inger!! & tusen, tusen TACK snälla Lene!! Massor med kramar till er alla. :)

Denna award ska skickas vidare till 8 andra & det är ju alltid så svårt att välja men jag vill ge den till alla mina goda vänner som jag har fått här genom bloggen & som ofta hälsar på. De är så snälla & gulliga och skriver så snälla, goa kommentarer hela tiden!!
Så ta med er awarden och dela ut den i eran tur!!
De som får awarden är dessa:

Inger

Lene

Karina

Sussie

Ulrica

Camillas kreativa kort i Småland, får tyvärr inte till en fungerande länk.

Camillas krypin

Pernol

Ovanstående är bloggare som jag gärna besöker för att inspireras, och glädjas!
Massor med kramar till er alla.

9 kommentarer:

Karina sa...

Du är för gooo!!! Tack så mycket!!! Kramar Karina

Maria O sa...

Men hallå tjejjen.
Vad du är flitig med att uppdatera. Scrollar bakåt och ser att du tokjobbat med massor av pyssel. Du är nästan färdig med din härliga almanacka. Såg att du är med på Mariante/hoppetossas utmaning nr2. Tyvärr så han jag inte med den, fast jag ville. Det är en fin LO du gjort om hösten. Du har rivit pappret så skönt. Många små detaljer där.
Jo, du frågade efter fjärillen. Den finns i Stämpelbodens butik. Vet inte om den säljs online. Annars så kan man ju ringa och fråga om dom kan skicka. Du vet ju vad du vill ha.
Maria

camilla sa...

Tack snälla vad kul, och två stycken med :)
Kram Camilla

lk46 sa...

Nä nen så gullig du är! tackar så jättemycket. De kommer in på bloggen om några dagar!
Måste ju tänka lite nu....
ha det bäst!
kram lene

Petra sa...

Tack för besöket inne hos mej.
Cardjacka betyder att man härmar ngn annans kort i fråga om upplägg, färger eller vad det nu är man inspireras av.
Ha en skön kväll.
Kram

Norskan Inger sa...

Hej och GOD MORGON på dig min underbar vän:) Ett JÄTTESTORT GRATTIS till båda dina awards jag forstår att du har fått dom båda för du är en sådan himla underbar och trevlig person:)
STORT TACK också för att du gir båda till mig känner mig mycket GLAD och HEDRAD ska du veta så tack snälla Lena. Självklart så gir jag båda tillbaka till dig för det ska du ha:)
Å jag forstår att du inte tycker det är så roligt med snön om du får mera ont aj då men det såg så himla vackert och mysigt ut på din bild. Har gjort en väska till och började ta bilder när jag gjorde den så att du skulle få beskrivning mitt under detta så la batteriet till kameran av och jag kunde inte vänta så jag får göra en väska till å se till att batteriet i kameran är FULLLADDAT ha ha :)
Både not papperet och gamla texten papperet som jag använder mig mycket av har jag köpt hos panduro det kommer i ett packet med 5 stk A4 sidor! TACK SNÄLLA GOA GULLIGA Lena för båda dina kommentarer hos mig och ta hand om dig. Ha en underbar dag KRAMIS I MASSOR MASSOR från lilla Inger

Karina sa...

Hej min vän. Det är bara roligt att få ge bort något man gjort. Du har blivit min vän här på kort tid och har betytt mycket för mig. Du är alltid uppmuntrande och dina kommentarer på min blog betyder jätte mycket för mig. Jag ville muntra upp din vardag lite och inspirera dig nu när du själv ska göra tags. Kramar Karina

Wildärtan sa...

Asch, man kan ju riva sönder vanliga notpapper oxå. Iaf de kopierade *flin*

Pernol sa...

Tack så hemskt mycket för den fina awarden!!! Du är så himla go och snäll, Lena! Jag blir lika glad varje gång jag får en award! :D
Tusen, tusen tack!

kramisar i massor
Pernilla