fredag 23 januari 2009

Augusti


I augusti är det ju surströmmings premiär så därför får denna handla om det. En Dress it up knapp med tonfiskburk får föreställa surströmmingsburken, flera Dress it upp knappar & Rub-ons, palmen passar väl inte riktigt in här hemma men den är glittrig och fin så därför tog jag med den. Musik är väl alltid trevligt och särskilt när man har fest.

10 kommentarer:

Kamilla sa...

ÅÅå wow så snygg och vad kul med egen kalender :D
allt med glitter passar in Lena, det vet du väl ;)
Kram kram och ha en trevlig helg!!

Norskan Inger sa...

Oj oj oj WOW WOW WOW här scrappas det och pysslas vad fint du gör Lena:)
TACK TACK åter igen för alla dina fina ord och dina kommentarer du är jo så himla snäll å god och du gör mig så GLAD ska du veta:)
Du är en riktig supporter och jag lovar att fortsätta med mina vintage kort så länge du inte tröttnar på dom ha ha ha
Kul att du gillade lilla väskan det finns en ny väska fast större och lite annorlunda du får titta in när du har tid, lust och ork.
Jag är tyvärr inte så bra på att förklara saker men ska ta måtten och forsöka förklara hur jag har gjort både lilla och stora väskan.
Det hade varit mycket bättre om du hade varit här så hade jag kunnat visat dig det är mycket enklare å mycket trevligare också eller hur!!! Jag önskar dig en riktig trevlig fredag och helg å lycka till med allt det fine som du gör. Massor med hälsningar och kramis från lilla pyssel Inger

Annica H sa...

Jättegulligt kalenderkort! :)
Jag har en award till dig i min blogg, för att du verkar vara en jättehärlig, inspirerande och glad tjej!
//Annica H

Lilla Pyssel Inger sa...

Å vad GLAD är att du har fått kortet att det har kommit fram. Ville så jätte gärna ge något tillbaka till dig då du ALLTID ÄR SÅ HIMLA SNÄLL, OMTÄNKSAM OCH GULLIG Å ALLTID SKRIVER SÅ MYCKET FINT PÅ MIN BLOGG SÅ MAN BLIR HELT RÖD I ANSIKTET:) Å vad kul att du gillade min nya väska den gillade faktiskt jag med, jag är inte alltid nöjd med det jag gör tycker alltid att det fattas något men denna gång blev jag nöjd så det var roligt. Det var himla kul att göra väskan också då det var något helt nytt som kom fram eftersom man fick prova sig lite med olika saker. Jag vet inte om jag fått något mail av dig har inte kommit så långt att jag har kollat av den en men lovar att göra det:)Jag bor i Nyköping så vet inte om det är långt i från där du är? Det är bättre i dag en i går så det kommer sig, det är nog så att det blir lite sämre innan det vänder och blir bra så det är bara att ta en dag i tagit och kämpa på!!! Sköt om dig och må så bra JÄTTESTOR KRAM FRÅN LILLA Inger

Karina sa...

Hej min vän. Har precis kommit hem från jobbet och läst dina mail. Den enda adressen jag har till Camilla är http://www.nogg.se/startpage.asp?idHomepage=83157 Jag går in på "anpassa" uppe i högerhörnet på min blogg och där kan man ändra och/eller lägga till en blogg länk. ÄÄÄHHH jag är ju helkass på att förklara. Det märker du kanske? *himlar med ögonen* Hoppas att du får rätt på det.
Så fina kalender kort du gjort. Du har ju snart gjort hela året. Visst är det både roligt och sorgligt på något sätt när man avslutar ett projekt?
Jag har börjat på min utmaning och kört fast lite. Ska fortsätta ikväll om jag får tid. Tack för att du finns. Jag är jätte glad att jag "träffade" på dig här.
Kramar Karina

Ulrica... sa...

Hej Lena!

Vad roligt att du blev glad över halsbandet! Jag är övertygad om att det passar en underbar person som dig perfekt! =) Vill oxå tacka för allt fint du skriver hos mig, det värmer oerhört mycket när det blåser motvind! =) Jag hoppas att vi kan träffas någon gång, en sån person som dig skulle man verkligen vilja ha närmare sig! ;)Tack så jättemycket för awarden!

Ha en trevlig helg, massor med kramar!

Joy sa...

Tack för de fina orden och allt beröm du ger mig. *kul*. Sitter och fnular på om jag måste ta mig i kragen och fota den senast scrappade Lo´n.. i dålig kvällsbelysnig..men ändå :-). Jag tänkte lägga in den hos Nettan på hennes månadstävling. Kul att göra det för första gången. *spännande*

Såg att du också gjort en almenacka *fin*.
Jag har också gjort en :-). Får lägga ut bildbevis på den senare.

Pysselkramar M

Karina sa...

Så Lena nu är min utmaning klar. Jag ska bara in till Mariante och anmäla mig. Tack för att du sporrade mig till detta. Tack för att du finns Kramar Karina

Lilla Pyssel Inger sa...

ATTANS OCKSÅ att det var så långt i mellan oss!!! Varför ska du och så många andra trevliga pyssel vänner bo så himla långt borta inte kul alls!!!KRAMIS I MASSOR från lilla Inger:)

sussies sa...

Hej! Nu har jag sökt reda på var man kan hitta en förteckning över smiliesar inne på wordpress.com.
http://support.wordpress.com/smilies/
Prova den här sidan och sen kan du skriva ut dem och ha vid sidan om datorn.

Hoppas att det går bra för dig att hitta sidan!
Meddela mig gärna om du hittar den.
Finns det ingen sån hjälpsida inne på blogspot, en sida med FAQ, alltså; Frequently Asked Questions?
Hoppas iaf. att du kan skriva ut sidan från wordpress!

Kramis!!!