fredag 23 januari 2009

Juni


På denna har jag använt (förutom "grunderna") Stämplar och glittriga stickers med nyckelpigor och fjärilar.

1 kommentar:

Anonym sa...

Hej vännen!
Vad flitig du varit med din kalender och den blir så fin! Smart med tonfiskburken för surströmmingen! Juni's är så söt med de gulliga tjejerna!
Förlåt att jag inte varit så blogaktiv och svarat på inläggen! Ledsen för det! Det har varit så mycket den här veckan pga. att en bil är trasig så jag har fått skjutsa både sonen och min man till skolbuss och arbete. Dottern har varit hemma från skolan 4 dar med en förkylning så jag har varit så trött. Har haft mer ont av fibron, känner fortfarande av muskelkrampen och lite av dotterns förkylning.
Hade ju som mål att jag skulle scrappa en månad/dag så kalendern skulle bli klar nån gång, men det sprack tyvärr andra dan då kroppen inte vill lyda. :-(
Blir så less ibland på alla krämpor och sjukdomar som man fått så man önskar man kunde gå i ide och få sova några veckor.
TACK snälla Lena för att du vill hjälpa mig med min signatur!!! Blir så glad för jag får inte till det alls, kom så långt att jag har sparat den men den går inte att hitta nånstans sen, så mysko. Försökte gå in igår för att leta reda på fontens storlek mm. men det bara strulade, så jag gav upp, ska göra ett nytt försök i helgen. TACK igen snälla vän! :-) Jag valde iallafall font nr. 15 och tror att storleken var den 3:e uppifrån, blå färg och en anings aningen lutad. Tror det var allt.

Hoppas din fredagkväll är bra och att du får en fin och lugn helg utan en massa värk!

Stor kram från din vän!