måndag 12 januari 2009

Pest och pina.

Godmorgon. Idag går visst allt på tok! Det började jävlas redan kl.6 i morse med att telefon ringde och väckte mig, attans!! Jag som är så morgontrött vill gärna sova tills kl. 8 iaf. Sen när jag lagt mej igen å försökte somna om så började katterna bråka på mej att dom ville ut, så vid halv 7 gav jag upp! Ingen ide att försöka längre, har dom bestämmt sig så är det lika bra att kapitulera. Vädret är pest idag för mej som har värk (lika pestigt för andra också kan jag tänka) 5,5 grader varmt, i och för sig skönt men om det bara kunde ge fasen i att blåsa!! Kroppen värker så man kan bli galen! ja,ja... efter några koppar kaffe så går jag & sätter mig vid datorn DÅ FUNKAR INTE DEN!!! Ringer till gubben som är på jobbet, men han kan inte hjälpa mej på telefon så det är bara att plocka fram Lap-toppen... så den sitter jag vid just nu. Jag hade ju tänkt att lägga ut de nya nomineringarna idag, typisk att det skulle bli så här! Jag satt vid den vanliga fasta datorn tills kl. 1 i natt, och hade skrivit in några namn på ett word-dokument men det kommer jag inte åt just nu tyvärr. Vi får väl se om gubben får ordning på dataskrället på eftermiddan. Jag ska åtminstone ta några kort på några alster till tävlingar som jag har gjort, får väl se om jag hinner vara med om de tävlingarna nu! & så ska jag naturligtvis in och hälsa på er andra... sen får vi se om det blir något mera pyssel. Kramar till er alla.

3 kommentarer:

Karina sa...

Tack för den fina Awarden. Jag blev så jätte glad. Alltid roligt att få upskattning för det man gör. Tusen kramar till dig. Vi höres. Karina
PS jag har länkat till dig från min blogg. DS

Pernol sa...

Så tråkigt att dagen började så eländigt. Hoppas att kvällen blir desto bättre. :)
Stackare!
kramisar
Pernilla

Anonym sa...

Åh, vilken dag, inte alls kul när allting bara krånglar och man inte får sova heller! Jag vet inte om du är seg på förmiddagarna pga. av fibron, men jag känner mig aldrig speciellt pigg före lunch, hört att det brukar vara ganska vanligt när man har fibro.

Idag känns det något bättre med krampen i ryggen, men jag vet att det är tabletterna som funkar för när det har gått några timmar så känns det att det finns kvar, om än inte lika kraftigt som i helgen men tillräckligt för att jag ska skynda mig med nya tabletter innan det kör igång ordentligt. Det blev jobbigt hos frissan idag, efter halva tiden hade jag jätteont trots tabletterna och jag tror att det är för att jag satt stilla hos henne och spände mig som jag har fått nackmigrän nu ikväll också. Hade väntat så länge på den tiden så jag ville ändå inte avstå, men fint blev det iaf. och jag är jättenöjd.

Kramis Susanne!