fredag 9 januari 2009

Awarder.

Jag blev så överväldigad & lycklig :) Är det att undra på!! När jag tittar in i bloggen så ser jag att jag fått en award av Ulrica ”Mysmumlan”, & Pernilla "Pernol" & min goa och snälla vän Nettan ni är så gulliga!!! Tusen tusen TACK!!! Att DOM tycker att jag uppfyller kriterierna för denna award värmer mitt hjärta & själ, att det finns så underbara, omtänksamma, givmilda & generösa människor som Ulrica & Pernilla & Nettan!! & naturligtvis många av er andra! :) Tusen, tusen TACK Ulrica & Tusen, tusen TACK Pernilla & Tusen, tusen TACK Anette!!!Detta är “kriterierna” för denna award!
Dessa utsedda bloggar är osedvanligt charmerande och söta, inte upptagna av utmärkelser och själviskhet. Syftet är att sprida vänskap. Vårt hopp är att nya vänskapsband kommer att knytas mellan dessa bloggar, ju mer utmärkelsen sprider sig. Var snäll och ge lite extra uppmärksamhet till dessa!! Kopiera in texten o bilden i din blogg och skicka sedan vidare utmärkelsen till åtta andra bloggare. Lycka till!

Det finns så otroligt många som förtjänar denna award så jag tycker det är så svårt när man måste välja ut endast åtta stycken! Men jag ska försöka...


http://cajaba.blogspot.com

http://pernolpysslar.blogspot.com/

http://scrappingmedinger.blogg.se/

http://leneskortblogg.blogspot.com/

http://oliviaspysselhorna.blogspot.com

http://hoppetossadesign.webblogg.se/

http://morfen.blogg.se/

http://mariasvra.blogspot.com

Ni andra ska veta att ni också förtjänar denna award, men misströsta inte, jag är övertygad om att den kommer till er också! ;)

Sist men inte minst så, måste jag naturligtvis skicka denna utmärkelse tillbaka till underbara & gulliga Ulrica, och till min lika gulliga & snälla vän Nettan, för dom om någon förtjänar den i massor!!! Kramar till er alla!

10 kommentarer:

Morfen sa...

Åh vad gullig du är!! Tusen tack!! Kraaaaaaaaaaaam & ha en fin helg!
/Anna

Pernol sa...

Tack sååå hemskt mycket frö awarden! Så gullig du är!

Ha en trevlig helg!
Pernilla

Olivia Karlsson sa...

Tack så jätte mycket jag blir jätte glad det nämligen den första awarden jag får TACK så mycket!

Ulrica... sa...

Tack söta du för att jag fick awarden tillbaka av dig! Det visar vad du tycker om mig & det betyder massor! =) Din vinst är skickat så håll utkik i lådan till veckan, hoppas att du blir glad! =) Givetvis fick Ängla en kram från dig, hi hi! ;)

Ha en trevlig helg, kramar!

lk46 sa...

Åh tack så mycket snälla du! Gissa om man blir glad när man kommer hem jättetrött från ett dygnslångt pass med bara 5,5 timmars sömn!
Tack snälla Lena du gjorde min dag idag!
Var rädd om dig min vän!
Kram Lene

Carina sa...

Tack gulle dig!! Glad blev jag när jag såg denna igår... Hoppas du får en trevlig helg!
Kram

Anette sa...

Tack snälla rara du.
Jag är överlycklig.
Många kramar Anette

sussies sa...

Hej på dig!
Vilken fin blog du har och vilka fina alster du skapat! Gillar alla dina lådor, speciellt den för spillpapper!

Du har en sak att hämta inne hos mig, välkommen!
Kram Susanne

Anneth sa...

Du har en grej att hämta inne hos mig också.... ;-) Kram!

Lilla Pyssel Inger sa...

TACK TACK och TACK SNÄLLA GOA Lena för den fina awarden från dig detta är den award som jag har känt mest för då den kommer med så fina ord:)
Blev JÄTTEGLAD och självklart så gir jag den tillbaka till dig:) Ha en underbar söndag och ha det så jättebra KRAMISAR i massor från lilla pyssel Inger:)