onsdag 28 januari 2009

Titta vad jag har fått!
Har ni sett vilket vackert kort & vilka vackra tags jag fått från Karina!! Jag blev så jätteglad och rörd när jag såg vad som kom med posten i dag. Tänk att det finns så snälla personer som Karina som skickar allt detta till mej!! Hon är så fantastisk duktig!! Allt hon gör blir så superfint!! Jag är så stolt å lycklig över att ha såna fantastiska vänner som är så snäll och skickar gåvor till mej, ja, jag blir VERKLIGEN RÖRD över att ha såna FINA VÄNNER!!! Det är så oerhört glädjande och rörande så jag vet nästan inte till mej!!
Tusen, tusen TACK snälla, söta, rara, gulliga Karina för det jättefina kortet och dom jättefina tagsen!! En jättestor, varm kram skickar jag till dig.

4 kommentarer:

Lilla Pyssel Inger sa...

Hej och en riktig god morgon på dig min vän:) Det är självklart att du ska ha tillbaka award´sen du är en otrolig fin, gullig, varm och omtänksam människa Lena så det är du värd. Du är så himla gullig och omtänksam mot alla dina blogg vänner och jag forstår att även Karina har sent sådana jättefina saker till dig också. Ta till dig och njut min vän det är du värd:)Jättefint kort och kanon fina tags som du har fått, du får snart skaffa ett eget ställe till alla blogg vänner kort/saker som du får ha ha ha
Jag har gjort en prov mall /förklaring i går för att se hur det gick när min kamera var ful laddad igen innan jag går lös på mall/förklaringen på min väska. Som jag sagt förut så ska jag prova men vet inte hur det går och vet inte när det blir klart:)Du får jätte gärna ge mig feedback på dagen´s mall/förklaring:) Har inte glömt bort ditt mail, men när jag bloggat klart så hinner jag som oftast logga ut innan jag kommer på att kolla mailen förlåt jag ska forsöka bättra mig där!!! Önskar dig en underbar dag och hoppas solen kommer fram och lyser på dig:)
Massor med kramis från lilla Inger

lk46 sa...

godmorgon Lena!

Va gulligt av karina att skicka allt detta till dig!
Det värmar om hjärtat att det finns så många underbara människor där ute i lilla sverige!
Ska idag ta itu med de fina Awarder!
Ha en bra dag min vän!
Kram Lene

Carina sa...

Så roligt att något skickar ett kort bara sådar, utan att man fyller år eller så... Jag skulle nog också bli superglad!! Har själv skickat ett överraskningskort till min bäste vän som känner sig värdelös (det kort som är i min blog där det står du vet väl om att du är väredfull). Hoppas du får en bra dag, själv ska jag flexa ut vid tvåtiden tror jag och åka till Nettan på träff... ;-) Kramar från mig

Anonym sa...

Wow, vilka underbara grejer du fått Lena!!! Det är du verkligen värd!!!
Hoppas allt är bra med dig och att du inte har alltför ont och hoppas att din helg blir bra!

Ikväll fick jag min nackmigrän men ändå sitter jag här och nattugglar. Kan inte sova än då sonen blev hastigt sjuk ikväll med hög feber, snuva, svimningsattack och en fruktansvärd huvudvärk, blir så orolig att jag inte kan sova. Men ska iallafall försöka få lite blund i.
Ha det så bra min snälla, goa och underbara vän!!!:-)
KRAM på dig!!!