torsdag 26 augusti 2010

Julkort nr 2 är Vitt bara vitt

Här är nu äntligen mitt vita kort, datorn har krånglat med mig i två dar här så därför har jag inte kunnat lagt ut det förän nu. Jag vet inte vad det är för knas med datorn, jag begriper mig inte på sånt, det ska bara funka och när det inte gör det så tappar jag tålamodet och går därifrån arg som ett bi. Ha ha :D

Detta kort är också till utmaningen hos Altheas Mix, denna vecka hade hon en i mitt tycke svår utmaning till oss, vi skulle göra julkorten helt vita.
Men OJ så kul det var att göra detta kort. ☺
Först när jag såg hennes utmaning så tänkte jag att nää det där klarar jag aldrig! Men ack så fel jag hade, och jag är faktiskt ganska nöjd också med mitt kort, även om det blev ganska så enkelt. ☺
Granen är embossad med ett pulver som heter "Snowflake" och som ni ser så blev toppen på granen väldigt silvrig, det är mycket glitter i detta embossingpulver så jag kanske ruskade burken för dåligt, annars vet jag inte vad det kan bero på att det blev så här.
Hoppas det är nån som vet varför det blev så här? Snälla, tala då om det för mig. ☺




Oj! Det är snart helg igen, jisses vad veckan gått fort. Ni får ha en toppenbra helg allihopa så syns vi till veckan igen. Ha det så bra alla. ☺

14 kommentarer:

Catharina sa...

Hallo vännen!
Vad du är duktig på att skapa julkort.Skönt att slippa allt sånt stress när det sen närmar sig julen.Själv så går jag och väntar på att Nettan ska få hem årets julpapper så jag kan shoppa loss lite där.Har förvisso massor med julpapper kvar men det är roligare att jobba med nya eller hur??
På tisdag så jobbar jag tyvärr min sista dag hos Nettan :(,vikjet jag tycker är oerhört tråkigt.Så den dagen (tisdag )så jobbar jag till 15,30 men kan givetvis stanna kvar längre och på onsdag så har jag ett möte på AF kl 13,00 annars är jag ledig så då passar vilken tid som helst nästan.Måste åka och hämta maken vid 16,30 men kan komma tillbaka igen om det är så att ni kommer efter det.För självklart så vill jag ju väldigt gärna träffa dig.Ser verkligen framemot det.Hör bara av dig när du vet lite mera om tid så löser vi det för det är ju självklart att vi bara måste ses.
Kram Catharina

Lene sa...

hej vännen!
Det blev jättesnyggt! visst var det kul att göra? Jag har också varit ute för det problemet, men jag trodde att jag inte hade för lite embossings pulver på! Eller att det var för att det var dålig färg på det papper jag använde!
Kramizar Lene

Lena sa...

Hej Lena!
Åh, vad snyggt ditt vita julkort blev. Dom blir så stilrena på något sätt. Gillar massor!
När det gäller embossing så är jag urdålig på sånt och kan inte svara på din fråga om det.
Ha en trevlig helg du med. Kram Lena

Pernol sa...

Hej Lena vännen!

Vilket jättefint julkort! Ja, det var en svår utmaning. Du har lyckats jättebra tycker jag. Själv hinner jag nog inte göra nåt julkort denna vecka. Jag ska ha fest på lördag. På söndag ska jag på kalas. Min brorson, Oscar du vet, fyller år på måndag. Åssa kanske det kommer några gratulanter till mig på söndagkväll. :)

Ha det gott!

kramis Pernilla

Anonym sa...

Hej lena

problemet är att glittret är mycket tyngre än e-pulvret och det lägger sig oftast i botten på burken.

Om du häller över det i en lite större burk och sen liksom rullar burken lite fram och tillbaka upp och ner mellan händerna så får du nog bättre blandning.

Kram

Anonym sa...

Det var så lite så =)

Glömde ju också skriva att kortet var jättefint!
Vita julkort är vackra!

Curlingmor sa...

Hej hej ja vist trodde men att det var svårt denna gång men du ser det gick. Jag tänlte lika som du men vet du var att fanken den som ger sig som man säger.
Ha det gott
Kram Nina

pojjo sa...

Åh så fint ditt kort blev... jag får bara inte till något julkort i vitt på vitt *ler* LÄR MIG!! hihi
Tack för du delar med dig

Busan sa...

Hej igen! :)
Detta kort är helt otroligt vackert och jag begriper inte hur ni bara kan få ihop helt vita julkort... vilken utmaning och så duktiga du och de andra tjejerna är som klarat detta!!! Blev ju sååå snyggt när embossingen blev så här!!!
Ser att du fått svar från Margit om varför så ska försöka komma ihåg det om jag någongång provar ett sånt embossingpulver.
Är allt bra med dig? Hoppas så att du har det bra fast det känns som hösten är här. Jag har ju varit oförskämt bra i helgen som var och hoppas att du också fått varit riktigt bra någon dag nu.
Ville bara titta in och önska dig en trevlig helg och se hur det är med dig. Är glad på sätt och vis att hösten är här så det blir mer datortid. Alltid något positivt! :)
Ha det så bra du bara kan så hörs vi!!!
Massor med sommar-kramar
Busan
Busan

Erica sa...

Wow vilket kort. Tycker era vita julkort är så vackra och underbara. Jätte härligt med ett vitt julkort. Men vilken svår utmaning. Svårt med bara en färg och vitt finns ju inte i så många nyanser heller.

Men du har lyckats jätte bra. Ha en trevlig helg.

Kramar Erica

Lene sa...

hej vännen!
Du undrade över vågorna? Det är en bild jag hittat på nätet och skrivit ut!
Ja det tog lite tid att få till minibilderna, men nu går det smidigt, skönt att kunde se om ni andra gjort något nytt!
Kramizar från lene

Unknown sa...

Hej där vännen, nu var det lääängesen jag var inne och kikade här..Har ju haft datakrångel jag med hemma ;) under lång tid nu..Vet inte hur men hade lyckats få virus i två datorer här hemma..trots virusprogram..Kan lova att karln i huset har slitit sitt hår haha inte glad på mig inte ;)
Ditt vita julkort är jättefint, jag gillar det verkligen mycket stilrent och det är helt i min smak..Har även tittat på dina tidigare inlägg förstås, och dina theljuskort är gudomliga, härligt papper och jättefina stämplar som du färglagt jättefint :) Nu blir det mycket beröm här :) :) Sen har vi ju ditt första julkort som med är kanonfint, gillade verkligen snögubben..
När du var inne hos mig så frågade du om flaskkortet, skickar givetvis mallen till dig under veckan :)
Hoppas du haft en bra helg och får en härlig vecka / Kram kram

Pernol sa...

Hallå vännen!

Vad kul att du kommer upp igen! Det skulle vara kul att åka med er upp till Nettan. Det beror på när ni åker. Jag slutar kl 12 på onsdag.

Tack så jättemycket för mitt fina grattiskort!

Ha det gott!
kramis Pernilla

Busan sa...

Hej vännen!
Hur är det med dig nu när hösten är här!?! Önskar så själv att sommaren kunde vara längre... men känns som höst här och förstår om det gör det hos dig också. Ja, det är förväl vi har katterna och pysslet!!! :)
Såg inte din ena kommentar förrän idag med dina katter och kan bara säga att det är samma med de andra vi har som med dina. Men Smulan är så supersocial så när det nu ändå blev så här så är det ändå "bra" att det är hon som ändå får ut något positivt av besöken.
Ja, då är det måndag igen... har inte varit någon rolig helg men ska inte klaga för den förra var UNDERBAR. :)
Hoppas du har det så bra du bara kan och får en mysig pysselstund idag!
Massor med sommar-kramar (som känns som höst-kramar)
Busan