torsdag 12 augusti 2010

Tusen tack kära Camilla

Igår kom ett jättejättefint kort till mig igen!! ☺
Jag blir så GLAD varje gång det kommer ett spännande kuvert från någon av er, mina bloggvänner, för jag vet ju att det innehåller något fint till mig och det gör mig sååå lycklig!! ☺
Vilken fantastisk tur jag har som har så ♥ underbara vänner!! ♥ ☺
Denna gången kom det från kära vännen Camilla!!
Tusen, tusen TACK för det jättefina kortet vännen, jag blev sååå jätteglad!! ☺

Kortet är så jättefint i dessa fina och härliga färger och med det fantastiskt söta motivet,
se här själva... visst är nallen jättegullig? ☺
Här är det mulet idag så det kommer nog att bli en pysseldag, men först har jag order om att göra en matlista så gubben kan åka och handla, men frågan är vad sjutton ska vi äta??? Nån som har nåt förslag? Jag har ingen aning kommer inte på nåt alls, att det ska vara så svårt att hitta på vad man ska äta. ;)
Ha det så bra alla och hoppas det går bättre för er att hitta på vad ni ska ha till middag. Pyssla lugnt! ☺

7 kommentarer:

Lena sa...

Ja du Lena. Visst är det tur att man fått så fina bloggvänner. Det är så roligt när det ligger något så här fint i lådan. För kortet är så fint så!
Mindre roligt det där med mat. Tråkigt med, så jag skippar förslag, ha,ha. Men kladda hos mig får du så gärna göra. För du vet, jag älskar kommentarer, ha,ha. Ha det gott. Kram Lena

lk46 sa...

Jap, det blev köttgryta idag så jag har till jobbet imorgon också!
Hoppas det ordnade sig för dig!
Kram lene

lk46 sa...

Lena vännen, jag skulle bli glad och stolt om du vill lifta mitt julkort!!!!!!
Så klart ska du få adressen! Titta runt i kirstens blogg, hon har så mycket snyggt där. Choklade asken är det!!!
http://min-hobbyblogg.blogspot.com/

Ska jag vara ärlig så hatar jag att laga mat hemma eftersom jag ofta får göra det på jobbet då ungdomarna inte är så bra på det!
Kramizar från lene

Busan sa...

Hej vännen och tusen tack för dina underbara kommentar hos mig - blev så glad när jag läst den och ja, jag hoppas det blir bra med både bloggen och pysselplatsen och allt. Men visst är det svårt att hitta en blogg man känner att man själv vill ha! Din är så fin du har nu men det ska ju kännas som man själv vill ha det och det är inte lika lätt än om det finns många som är jättefina.
Men det blir nog en öppen blogg också här så småningom så jag kan vara med i lite tävlingar och så som jag hoppas kunna vara med i! :) Sitter ju här och kuckelurar själv oftast så blir ju en gemenskap i att kunna vara med i en tävling. Ja, jag hoppas i alla fall att jag ska kunna få tid och ork till någon någongång. Glömmer ju aldrig din utmaning i våras då jag fick fnatt och fick pysslat mer än jag någonsin gjort både före och efter... hi hi... så visst är det som du skriver att det är lättare att komma igång då - också för mig! :)
Och så coolt att det finns spellbinders till också såna mönsterpapper som du hade på kortet till mig... ja, är så lycklig för det kortet - det är så sött och somrigt och jag tycker du har fått färgläggningen på stämplen så riktigt supersnyggt också. *hjärta*
Är så lycklig att jag med kunnat få ett så underbart kort från Camilla och jag har lagt ut det på bloggen idag så fler också kan njuta av det än jag. :)
Mat... min ork räcker i princip aldrig till matlagning så skulle vi bara fått mat när jag lyckats få till något hade vi nog svultit ihjäl. *rodnar* Det jag brukar plocka fram när det är "kris" är sillmacka med ägg eller makrill i tomatsås... men det är ju knappast att räckna som matlagning. Fast gott tycker jag det är! ;) Hoppas du fick ihop en fin matlista. Blev så sugen på köttgryta när jag läste Lenes inlägg till dig så får nog försöka få till det själv här i höst och frysa in när jag har en bra dag. :)
Hoppas så att du har en mysig helg och att allt är bra med dig. Tänker på dig ofta än om jag är dålig på att höra av mig.
Massor med sommar-kramar till dig!
Busan

Busan sa...
Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.
Busan sa...
Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.
Busan sa...

Hej min vän igen! Ja, nu har jag kladdat till det hos dig... *rodnar* Först gick det inte att skicka inlägget till dig och sedan var det tre likadana... *rodnar* Ja, skickar en mega-kram till dig! Nä, ser nu att du kladdat hos Lena när jag läser hennes kommentar till dig här intill... ja, det var ju ett sammanträffande!
Massor med sommar-kramar igen!
Busna