söndag 1 augusti 2010

Grattis till alla besökare Mias Mix

Mias Mix närmar sig 10 000 besökare, stort GRATTIS till alla besökare!! ☺
Mia tänker ha en utlottning i samband med detta och självklart vill jag vara med på den. Vinsten är en SCORE-PAL METRIC för oss scrappare och en DVD-skiva för dom som pysslar med smycken. Vill du också vara med och fira henne så gör ett besök HÄR!

5 kommentarer:

Busan sa...

Hej vännen! Så underbart kort du fått i förra inlägget... det är helt fantastiskt och jag blev så glad när jag såg det!!! :)
Och glad blev jag att du tittat in till mig också och ännu mer när jag läste du har så i dina ben med. Du har rätt att jag inte röker nu men jag rökte ju förr än om det är lite drygt sex år sedan jag slutade. Så tycker ju efter det jag läst om hur kroppen återhämtar sig efter att man slutat att det inte borde bero på rökning. Ja, det är inte lätt och veta så vi får vänta och se. Det som jag just nu tror mest på är den långa vintern satt sina spår men då borde vi ju vara fler som fått så...!? Mysko här det i alla fall.
Nu ska jag fika lite med gubbem min. Har köpt hem lite glass så blir det till kaffet idag och det är ju inte helt fel. Ditt sommar-kort hade ju så fint glass-papper och jag blir ofta sugen när jag tittar på det... hi hi... :D
Ha det gott vännen och hoppas du haft det jättefint och att du får tid att hämta krafterna nu. Här regnar det så men sista dagarna har vi flyttat min pysselplats så jag känner mig lite vilsen. Från sovrummet till vardagsrummet så jag ska få bättre ljus under vintern och kanske inte bli så trött... ja, allt är ju värt att prova så nu ska jag bara försöka lära mig hitta bland pysselsakerna igen... ;) Med mitt minne tar det nog ett tag... hi hi...
Massor med sommar-kramar till dig och ha det så bra du bara kan!!!
Busan
Massor med sommar k

Kimsan sa...

Tack för det fina kortet!!

lk46 sa...

hej min vän!
Hoppas allt är bra med dig!?
Här är det som vanligt... alltså mycket jobb. Längtar tills alla är tillbaka efter semestern!
Ha en trevlig dag i motgon.
Kram lene

Camillaskreativa sa...

Hej vännen!
Det var ett tag sen jag gjorde en liten bloggrunda men det hinns inte riktigt med varken med scrap och besök som jag egentligen skulle vilja göra lite oftare :o) Hoppas du har lite överseende med mig... ;P
Så mkt fint du fått och bloggen är såå fin oxå.
Ha det gott nu i sommar å så får vi hoppas att solen hittar tillbaka till oss, i alla fall här i Kalmar har det varit grått ett bra tag.
Kramar
Camilla

Erica sa...

Vad mycket fina och härliga kort du fått. SÅdan post förgyller ens dagar. Hoppas allt är bra med dig.

Själv är det mest väntan just nu. Bara tre dagar kvar hoppas jag :) Fast barn kommer väl sällan på utsatt datum. Vi får se.

Bamse kramar Erica