lördag 21 augusti 2010

Årets första julkort

Jag har nu hoppat på Mitas utmaning jag med, efter lite påtryckningar från goda bloggvänner som vill ha sällskap bland tomtarna. hi hi ;) Jag ska inte skylla det på dom, för jag har ändå tänkt att gå med, men inspirationen har saknats för att göra julkort, och som ni alla vet så går det bara inte att göra korten om man inte har just inspiration.
Hur som helst så hittar du utmaningen hos Altheas Mix, den går ut på att i lugn takt göra julkorten så slipper man "slita ont" veckorna före lucia. Om man gör ett eller flera julkort per vecka avgör man själv, huvudsaken är att man är med. Du får dom flesta klara i god tid på kuppen, och det kan vara skönt eller hur? Säkert är jag jätteglad när lucia kommer att jag började i god tid för en gångs skull.
Den söta snögubben är en digi stamp från min goda vän Carina W.
Tyvärr blev mössan på snögubben konstigt orange, bara för att jag tog på stickles på den, med facit i hand så borde jag inte ha gjort det. :( Nu är det ju så dags att ångra sig så den får vara som den är.
Skulle kanske nämna också att i veckans utmaning hos Mita så ska man ha med knappar och brads på sitt julkort så jag öste på med det, det syns dåligt men på snögubbens mage så är det också knappar.
Ha en fortsatt trevlig helg!

13 kommentarer:

Lena sa...

Ser man på..nu har det blivit fart för Lena bland tomtarna, ha,ha. Vilken gullig snögubbe du hittat till ditt kort. Det är jättefint och fina insidor har du gjort med. Hoppas du vinner något med detta, håller tummarna. Ha en trevlig helg. Kramar Lena

Petra sa...

Kul att du också är med nu. Underbart kort och fina insidor som vanligt.
Ha en trevlig helg.
Kram
Petra

pojjo sa...

Åh det blev ju super fint, och roligt du är med i utmaningen du oxå :D

Erica sa...

Vilket underbart julkort. Snögubben är hur fin som helst. Kort är så väl dekorerat både på in och utsida. Gillar massor.

Du har gjort mycket fint sen jag var här sist. Det finns så många spellbinders man skulle vilja ha. Synd att man inte kan köpa allt =)

Ha det gott!
Kramar Erica

mita sa...

Välkommen till julkortsutmaningen!
Och du gör så många du orkar & hinner - det är ju inget "tvång" att göras ett kort i veckan, men kul om alla gör det! Kram Mita - Altheasmix

Lilla Pyssel Inger sa...

Underbart Julkort och jag tycker att tomtemössan blev jättefin:)
Tycker det är jättekul att du har gått med i Mitas utmaning och lycka till med resten av Julkorten:) Själv så har jag inte kommit i gång med några Julkort en har en hel del annat pyssel som måste bli klart först puh.....
Har precis testat på att göra en liten barnvagn och det var jättekul:)Vi hörs snart igen vännen, trevlig söndag på dig kramis kramis från lilla Inger vännen:)

lk46 sa...

hejsan vännen.
Åh så härligt julkort och så bra att du har med kanappar.
Visst är carinas stämplar söta!?
ha en härlig dag vännen!
Kram lene

Nina sa...

Hej , ja men vilket fint kort den som får den av dig kommer att bli glad. pepparkaksgubbarna köpte jag hos Mita när jag var där & handlade. Roligt att du tittar in på min sida, tycker det är roligt att andra scrapare tittar. Själv tycker jag att det är roligt att titta in hos andra.
Ha en trevlig Söndag/ Nina

Catharina sa...

Vilken smart idè att börja med julkorten redan nu .Det brukar alltid bli stressigt i slutändan innan alla är klara.Själv så brukar jag inte skicka så många så det ska nog gå bra ändå.Jag ser med spänning härframöver att årets alla fina julpapper ska börja landa i butikerna.Några har jag ju redan sett och längtar efter.Hade en underbart trevlig pysseldag hos Nettan igår ,idag är kroppen helt slut.Ha det gott så hörs vi senare.
Kram Catharina

Pernilla sa...

Vilken söt snögubbe, jättefint kort.
Det är allt bra att göra julkorten nu, för då behöver man inte stressa in i det sista.

Kram Pernilla

Pernol sa...

Så du har också börjat med tomtarna. Så kul! Det är ett jättefint kort och fina insidor har du gjort med.

Jo, jag var ju på loppis och gjorde ett fynd. En stooooor kruka i lera för 30 kr. Då blir min Dracena glad. :)

Ha en bra vecka!
kramis Pernilla

Lisan sa...

Vilket bra förslag att göra något då o då och sen kunna njuta i december av allt annat mys som man ofta inte hinner med. Kanske ska man börja med julklapparna med i september -pktober och ha en lugn o härlig jul iår!
Jätte fint kort som du har gjort.
På lördag ska jag till Pysseltagen i Örkeljunga som har nyöppning. Ska bli skoj. ha det bra, kramis från Lisan

Lilla Pyssel Inger sa...

Vad kul att du gillade lilla barnvagnen:) Det var lite pill att göra den men blev nöjd själv när den blev klar:)
Ha det så himla bra och ta hand om dig själv, massor med kramar från din lilla vän Inger:)