onsdag 18 augusti 2010

Fortsättning följer...

... på mina sommar hälsningar.
Här är fyra enkla kort som gick till Busan, Camilla H, Cattis och Lisan, jag länkar inte till Busan för hon har en privat blogg.

Så här ser korten ut, dom fina spellbinderserna har jag fått av en kär bloggvän, tusen tack för dom vännen!! :)
För att inte tappa lusten helt så har jag varierat mina sommar hälsningar, annars är risken stor att jag inte fått alla klara innan sommaren tog slut helt. ;)
Och detta är två av insidorna, de andra två ser nästan lika ut så jag tog ingen bild på dom.


Imorgon hoppas jag kunna lägga ut resterande sommarkort. Så att alla sommarkort är visade innan jag ska lägga ut mitt första julkort för i år, förhoppningsvis är det klart tills på fredag eller lördag så jag kan hoppa på utmaningen som finns i Altheas Mix blogg. Nu vill det till att jag lägger på ett kol här så kortet blir klart nån gång. hi hi ;) Vi hörs snart igen, ha det så bra alla!


10 kommentarer:

Lisan sa...

Hejsan Lena,
Nu är jag tillbaka efter mitt sommar uppehåll. Har hunnit med både ditt o datt. Liten tur med husvagnen och några små utflykter. Vill tacka så jätte mycket för det fina sommar hälsningskortet med innehåll som damp ner i lådan i början av sommaren. Har inte alls suttit vid datorn eller scrappat något så jag har inte hunnit tacka eller lägga ut den innan. Ska ta mig en mini bloggrunda nu med besök hos dig och någon till och sedan fortsätta imorgon kväll. Ikväll ska vi ha möte på området om vilka dagar vi ska ha scrapping osv. Ska bli skoj. Hoppas du haft en toppen sommar. Många kramar från Lisan

Pernol sa...

Hej Lena!

Vilka jättefina kort du har gjort! Nu blev tjejerna allt glada.:)

Vi hade det jättekul hos Sussie! Vi fick god mat och scrappade hela kvällen lång.

Är allt bra med dig annars?
kramis Pernilla

Pernol sa...

Förresten....

... Grattis på namnsdagen!

kram Pernilla

lk46 sa...

Jättesnygga kort vänen och den dies är läcker och står på min önskelista! ÄSKRATT* som så mycket annat!
kram lene

Lena sa...

Hej Lena!
du har då verkligen varit flitig. Jättefina kort du har gjort till tjejerna. De hÄnglarstämplar jag använt på julkorten är av äldre modell. Är nog ett par år sedan jag köpte dom. Ha det gott. Kramar Lena

Catharina sa...

Hallo min vän!
Hoppas att allt är bra med dig.Själv ska jag ju på pysselträff till Nettan i helgen och det kommer verkligen att bli supertrevligt.Du skulle ha varit hitkastad då så att du kan vara med oss.Men jag lovar att pyssla för dig också;)Annars är livet just nu fyllt av bär och ännu lite mera bär.Både vinbär och blåbär har det blivit som nu ska rensas och saftas.Då är det tur att jag har gamla maja(saftmaja alltså),utan den skulle jag inte orka koka så mycket saft som jag gör varje år.Nä nu väntar mina pysselsaker på att få bli nerpackade inför helgen.ha det bäst tills vi hörs igen
Kram catharina

Catharina sa...

Glömde förresten säga att dina kort är superfina.Visst är den där spellbindern underbar.jag är så lycklig att jag har just en sån.
Trevlig Helg!
Kram Catharina

Lilla Pyssel Inger sa...

Hej på dig bästa Lena vännen:)
Nu är jag tillbaka från min paus som tyvärr var väl behövlig! Det blir inte alltid som man tänkt sig här i livet så det är bara att ta det som det kommer och göra det bästa ut av det:) Hoppas att du har haft det jättebra och att du mår jättebra. Du har verkligen inte legat på latsidan och haft pyssel semester det finns hur mycket fint som helst som du har skapat under tiden som jag varit borta:) Korten som du visar här och allt annat du har gjort är jättefint och du ska vara så nöjd med allt du gjort:) Önskar dig en riktig trevlig fredag och helg och var rädd om dig! Kramar från lilla vännen Inger:)

Anonym sa...

Hej vännen!!!

Börjar ta mig tillbaka till nätet ;-)

Hoppas allt är bra!!

Vad fina korten är!! Älskar de diesen!

kram

Inger sa...

Hei Lena,
Wowww disse er kjempenydelige alle sammen!!!
Håper du har det fint og ønsker deg en riktig god helg min venn.

♥ klem, Inger :o)