måndag 16 augusti 2010

Ett långt inlägg med mååååånga bilder

Vilket underbart väder det har varit hela helgen, tänk om det kunde fortsätta att vara så här, men det får det väl inte förstås. Nu går vi ju mot hösten med mörkare och kallare tider, huvvaligen!! :( Men det är inget vi kan göra något åt det är bara att följa med vare sig vi vill det eller inte. En del som är födda under vintern säger att dom är vintermänniskor men det där förstår jag inte riktigt, i mitt fall så är det ju så att jag visserligen är född mitt i den smällkalla vintern men jag fullkommligt älskar sommaren och skulle gärna ha sommar året runt, tyvärr är ju det en omöjlighet och visst har alla årstider sin tjusning men ändå... önska kan man väl alltid få göra. ;)

Jag har ju skickat några sommarhälsningar av varierande slag, några ni redan sett och de resterande tänkte jag visa er denna veckan. Här kommer ett gäng bilder på Goddie Holders som jag skickade till dessa tjejer, Kikki, Karina, Pernol och Sussie.
En närbild på den egengjorda blomman på insidan av goddie holdern.Sedd från sidan...Insidan...Dom medföljande tagsens framsida...och baksidan på tagsen...


Det var allt från mig idag, ha en trevlig vecka allihopa! ☺

4 kommentarer:

lk46 sa...

Oj va du har varit duktig, så fina Goddie holders du gjort. Visst är de bra att ha!
Jättesnygg blomma du skapat!
Jag håller på med en sak till mina band, ska visa när jag är klar!
ha det gott vännen!
Kram lene
PS. Jag tycker verkligen du ska gå med i utmaning hos Mita... man gör så många kort man vill och hinna!

Lena sa...

Jättefina goodie holder du har gjort i läckra färger. Blomman du har gjort är jättesöt. Jag gillar våren bäst och den får gärna vara lite längre för mig. Ha en bra vecka du med. Kram Lena

Cattis sa...

Såå snygga :) Duktig du är.. Förstår om tjejerna blev glada, kan ju inte bli annat. Både förvaring och snygg present att ha framme..
Blomman du gjort är ju jättefin :)
Nja jag är nog inte heller någon vintermänniska gillar nog sommaren bäst, men det ska vara så där lagom varmt hihi..
Ha en trevlig vecka / Kram kram

Petra sa...

Grattis på namnsdagen Lena.
Hoppas du får en toppendag.

Jättefina Goddie holder du har gjort.

Kram o ha det gott.
Petra