tisdag 24 augusti 2010

Dom sista sommarkorten

Här kommer dom sista korten jag skickade som sommarhälsningar. Dessa gick till mina vänner i Vännäs, Catharina och Nettan och lilla Engla, Nettans dotter.
Det är jättekul att göra såna här teljuskort, har man bara en bra beskrivning så går det lekande lätt. Beskrivningar finns ju hur mycket som helst på nätet, men till just dessa som jag gjort nu, så kommer beskrivningen från tidningen Ett Trykk. (det senaste numret)

Klantiga jag glömde ju naturligtvis att lägga i värmeljusen innan jag tog bilderna, men jag lade i alla fall i dom innan jag postade breven. Sån tur va? hi hi ;)







Nu ska jag återgå till min julkorts tillverkning, en svår utmaning gav Mita oss denna vecka, så där får man tänka till både en och två gånger.
Men jag ska försöka åtminstone att få till nåt jag med.

Hoppas ni får en bra vecka alla.

6 kommentarer:

Lena sa...

Dina ljuskort är så fina Lena. Ja, julkortutmaningen var inte så lätt. Jag har dock fått till ett litet kort som ligger i min blogg nu. Ha det bra. Kram Lena

Lene sa...

Så snyggt ljuskort vännen. Blommarangemanget är så snyggt!!!!
De andra kort är också jättefina!
Hoppas du inte blåsar bort, här har det varit nästan storm idag!
Kram lene
PS: Har du sett att jag fått till miniatyr bilder till er alla!
Säger hon stolt!!!

Annelie sa...

Ja jisses vilka fina ljuskort du har gjort, verkligen jättesöta!! Har inte provat detta själv men det måste jag absolut göra.
Tack för inspirationen,
Kram Annelie

Lisan sa...

Jätte fina sommarkort. Ljus korten är jag väldigt förtjust i som du vet.
Ser fram emot att få se ditt bidrag med i julkorte utmaningen med det vita julkortet. Jösses så fint det var med hel vitt. Kommer hålla koll här hos dig så jag inte nmissar det. KRamis från lisan

Busan sa...

Oooh så underbara ljuskort och kort du har gjort här!!! Ja, du är så duktig och de är ju rooosa... så jag som är inne i min rosa period njuter nog extra mycket av dem.. hi hi...
Nä, nu måste jag kommentera ditt andra inlägg också som du hunnit med sedan jag hälsade på dig sist... :)
Massor med sommar-kramar så länge! :)
Busan

JENNIIZ sa...

Vilka läckra kort de med ljus i. Hur gör du denna vikning???

Ja jag bor ju mitt emellan Hudiksvall å Ljusdal ;-)
Vilka fina alster du gör....