torsdag 7 januari 2010

God fortsättning & ett till födelsedagskort!

God fortsättning på det nya året! :)

Jisses så fort åren går, jag tyckte det alldeles nyss slog om till 2000-talet och så märker jag plötsligt att det redan har gått 10 år!!
Vart tog dom andra åren vägen??? :O
Ja hej å hå, vad fort åren gå. Hahaha ;)
Det kom ännu ett till födelsedagskort till mig! Tjoho!! :)
Ett superfint kort från min kära vän Lene, dessutom hade hon skickat med jättefina blingisar och en påse med blandat jättefint material.
Tusen tusen TACK vännen!

Aldrig nånsin har jag fått så många vackra kort på min födelsedag, och det är jag sååå glad & tacksam för, TUSEN TACK alla mina underbart snälla vänner
för att ni gjorde min födelsedag till en helt underbar dag!! :D

Nu när jag har haft "pyssel och bloggledigt" ett tag så har min pyssellust vaknat till liv igen så här ska det pysslas idag minsann, vi hörs å ses här på bloggen. :)

4 kommentarer:

Lena sa...

Hej på dig!
vilket vackert kort du har fått och i din färg med,kanon! Förstår att det blev en bra födelsedag för dig. Kan ju inte vara annat när så fina saker landar i lådan va! Ha en bra dag och hoppas det blir tid och lust för lite pyssel med. jag har börjat så smått på en födelsedagskalender nu. Kram Lena

Busan sa...

Hej vännen och så fint kort du fick av Lene också - hon är så duktig!!! Låter så härligt att du fått tillbaka din pyssellust och hoppas du får en härlig pysselstund idag!!! :)
Är så spännande att kanske få se här på bloggen vad du gjort sen...
Blir på något sätt så glad att du inte heller förstår var de sista 10 åren har gått... för är samma här. Jag fattar ingenting!!! Nyss var det 2000 och nu är det 2010. Ja, hej och hå vad det går!!! Gäller att hålla i sig tror jag...!!! :D
Ha det så bra du bara kan idag!!!
Varma vinter-kramar
Busan

Lilla Pyssel Inger sa...

Hej på dig Lena:)
Vill önska dig en riktig trevlig fortsättning och ett riktigt gott nytt år:) Sen så vill jag gratulera dig så mycket i efterskott med din födelsedag:) Är ledsen att jag missade den men det har varit lite upp och ned efter operajonen. Jag hoppas i alla fall att du fick en riktig trevlig födelsedag och även om det är för sent så kommer det något i brevlådan till dig från mig:)
Kortet du har fått av Lene är hur fint som helst forstår att du blev jätteglad:) Jag önskar dig ett riktigt fint 2010 och hoppas att du får tid för pyssel och annat roligt:) Stort Tack för besök och kommentarer hos mig som jag uppskattar så himla mycket:) Sköt nu om dig och ha det så himla bra, kramis i massor från lilla vännen Inger:)

Britt-Inger sa...

Så fint födelsedagskort du fått. Ja lyckan måste vara total när man får så många fina kort på sin dag.
Får grattulera i efterskott!
Ha det gott i helgen.