onsdag 20 januari 2010

Födelsedagskort

Jag har några födelsedagskort som jag inte har visat er än men här kommer två av dom. Dessa kort är till mina vänner Camilla Holm och Petras födelsedagar, då dom fyllde år i början på december. Insidorna gjorde jag nästan identiska så därför visar jag bara en av dom.

Detta kort var det Camilla fick.


och detta kort fick Petra.


& Så här ser insidorna ut.

Det var lite svårt att inte få med blänket på kakpapperet på insidan, det var i silver och väldigt blankt tyvärr.

Jag sitter här med min kaffekopp och undrar vad jag ska hitta på för pyssel idag, nåt måste jag sätta fingarna i, så jag får väl leta bland mina papper och se om jag hittar på något, i går blev det inte mycket gjort, satt mest och funderade hi hi... en liten ask gjorde jag, men den blev inte så där jättebra så det får jag försöka lösa idag. Locket blev alldeles för stort, så det är väl bara att ta nya tag och göra ett nytt som passar bättre. ;) Vi hörs! Kram, kram.


11 kommentarer:

Gertrud sa...

Hej Lena och tack för mappen jag fick av dej. Hur kunde du veta att jag behövde lite uppmuntran just idag. Den blir perfekt till diverse papperslappar. Du har gjort min dag, puss o kram Gertrud

Lena sa...

Hej Lena!
fina kort du har gjort till tjejerna. Du gör så himla vackra insidor med på dina kort. Ja, du är så duktig!
Ser att Gertrud blev glad idag med. Tänk vad roligt det är att få sån vacker post i lådan och vilken tur man har som fått så fina vänner! Ha det bäst. Kram Lena

Busan sa...

Hej vännen och tusen tack igen för igår!!! Ville bara säga hej och önska dig en mysig kväll. Hoppas du fått ordning på locket till lådan nu och att du blev nöjd. Har du börjat på något nytt projekt?
Dina kort är hur coola som helst - vilka stämpelbilder.... ja de kan göra vem som helst glad!!! :D Mönsterpapperna och rosorna har du fått så fint också och spetsen och man ser jättefint inuti. Du har allt lyckats igen vännen!!! Helt klart!!! :D
Ha det så bra du bara kan vännen och hoppas du får en mysig kväll!!!
Varma vinter-kramar
Busan
PS. Tack igen - den är så vacker!!!

Catharina sa...

Väldigt fina kort du gjort.Jag kan förstå att de som fick dem blev mycket glada.och vad beträffar min katt så är han ca 6-7 år.han är mattes lilla älskiling....
Kram

Lilla Pyssel Inger sa...

Hej på dig vännen Lena:)
Vilka fina kort du gjort med sådana härliga papper och färger:) Dom måste ha blivet jätteglada över att få dom:)Det finns inget som är så roligt som att få ett kort eller annat när någon har skapat det själv:)Vad du är gullig hos mig med dina ord TACK SNÄLLA vännen:)Blir alltid så GLAD när du har tittat in och lämnat spår efter dig för du skriver jo så fint till mig:)
Önskar dig en riktig underbar dag, jag har sjukhusbesök i dag igen mycket denna veckan. Men i morgon hoppas jag att jag har orken till att pyssla igen:) Mitt pyssel rum skriker efter mig ha ha ha:)
Var rädd om dig, kramar från lilla vännen Inger:)

Jag håller med Lena du är verkligen enormt duktig!! Ha det så bra och krya på dig vännen! Kramar från Lena

Lilla Pyssel Inger sa...

Förlåt vännen men lite av din text kom med på min text som jag skrev till dig SORRY !!!! I bland så blir det lite fel ha ha ha, kramar från lilla vännen Pyssel Inger:)

Pernol sa...

Vilka finfina kort du har gjort!!! Vad glada de måste ha blivit! Jättesnygg insida också!

kramis Pernilla

frubards pysselkök sa...

God morgon Lena!
Vad fina korten var. Och insidorna . Om jag fick ett sånt kort skulle jag också bli glad.
Hoppas att du får en bra dag.
Kramar från Lillpite // Kristina

Britt-Inger sa...

Tack för dina snälla och omtänksamma kommentarer.. :)
Tror alla gånger att dom blev rörda av dina kort du gjort till dom, det skulle jag.. ;)
Ha nu en skön helg och ha det gott till vi hörs nästa gång.
Kramen, Britt-Inger

Petra sa...

Jag är här Lena lilla. Jaaaa, det har kommit post ifrån dej. Jag mailade dej samma dag. Tack snälla, gulledej, jag blev så himla glad. Kolla din mail, blink, blink.
Födelsedagskortet jag fick av dej har en hedersplats här i min hylla ska du veta.
Ha en skön helg och många kramar.
Petra

lk46 sa...

hej vännen!
Jätte fina kort!
Vill önska dig en trevlig helg!
Kramizar från Lene