torsdag 28 januari 2010

Åååh så sött! :)


Har ni sett vilken söt mapp jag fått från snälla, goa och omtänksamma Busan!
Visst är den jättejättesöt!! :) Så himla gullig är den i denna storlek, jag älskar den!! :D Tusen TACK vännen för denna och för innehållet, jag är sååå glad för allt!! :D

Insidan är så himla fin, titta så snyggt hon gjort!! :O

Detta foto har jag lånat av Lena J, när jag tog mina foton på mappen så la kamerabatteriet av, när jag sen tittade på bilderna så var de flesta en ren katastrof. Undrar var det beror på?? Förmodligen en dålig fotograf. Ha ha ha...
Tur att Lena hade fått en likadan mapp som mig så jag kunde norpa hennes foto. hi hi... ;) Tack för lånet vännen!

9 kommentarer:

Lena sa...

Ja du Lena..den är himla söt mappen. Hon är duktig Busan. Ha en bra dag i pysselhörnan. Kram Lena

Catharina sa...

Supersnygg mapp du har fått.jag förstår att du blev superglad!Har du snöat in du också?Här har det vräkt ner ett tag nu.
Kram på dig1

Petra sa...

Trevlig helg på dej min vän.
Kram
Petra

Petra sa...

Han är lik sin mamma:)!

Britt-Inger sa...

Tack snälla för dina kommentarer, du är så söt.. ;) Vilken fin mapp du fått och vilka fina mappar du har skickat iväg då... :)
Ha nu en skön helg så höres vi senare.
Kram, Britt-Inger.

Petra sa...

Nu var du allt rolier! Pigan ljög lite faktiskt. Nä, om sanningen ska fram så är den lille gossen en kopia av far sin. Nu när han snart är 22 är han så lik sin pappa, så mellansonens flickvän tror att det är Robin på kort hon ser på min gubbe när han var i den åldern.
Kramen
Petra

Gertrud sa...

Hej Lena, jag vill önska dej en skön helg. Jag ska arbeta i helgen men är ledig i morgon och ett par dagar efter helgen. Och vi har fått mer snö och kallt är det, "huane maj". Ja det sista var skånska. Kram Gertrud

Busan sa...

Vad glad jag blir att du tyckte om den lilla modellen av din superfina mapp!!! :D Och smart du lånade bilderna av Lena - hon är så duktig på att ta foto och nu är det ju nästan omöjligt när det är så här mörkt än. Är så glad för mapparna jag fick av dig och de är superbra också!!! :)
Ville bara säga hej och önska dig en trevlig helg. Hoppas du har det så bra du bara kan och får en mysig pysselstund i helgen!!!
Varma vinter-kramar
Busan

Karina sa...

Hej vännen!
Jag ska helt klart försöka göra ett eller ett par bidrag till din utmaning. Måste säga att det verkligen är en utmaning för mig att försöka använda dom färgerna. KUL!!! Håller just nu på att göra en köttgryta men ska sätta mig ner och "pimmsa" på din utmaning i eftermiddag. Hoppas att allt är bra med dig. Här leker livet just nu! SKÖNT!
Vi höres. Var rädd om dig! Kramar