tisdag 26 januari 2010

Mappar till mina vänner

Jag har gjort några mappar av min egen modell till några av mina vänner igen. Dessa vänner har inte fått någon mapp förr av mig så nu var det på tiden tyckte jag. Förrutom Sussie då, för hon har fått en tidigare också, men hon gav mig en liten vink om att hennes var fullproppad nu ;) så då gjorde jag en till åt henne på samma gång som de övriga. Är det fler av er som har proppfulla mappar så är det bara att säga till så kommer det en ny. Vill ni pröva att göra en själva så finns en beskrivning i min etikett "Mappar" på högerkanten om ni scrollar ner lite. Jag är ingen expert på att göra beskrivningar, så om ni kör fast så fråga gärna så ska jag försöka förklara hur ni ska göra.

Den första mappen gick till Sussie,


Nästa gick till Busan,


Denna gick till Camilla Holm,


Och denna till Lisan,


Denna mapp fick flytta hem till Gertrud,


Och denna flyttade hem till Petra,12 kommentarer:

lk46 sa...

Åh Lena du är ju för go!
Dessa tjejer kommer att bli så glada!!!
Min är full, men jag vill nog försöka göra en själv, så jag testar, får jag inte ihop den hör jag av mig!
Du är jätteduktig och du är en fin vän!
Vänskap är viktigt och jag värdesätter ditt mycket!
Massor av kramar från lene

Catharina sa...

Wow vilken smart idè.den måste jag absolut testa att göra(ser ju faktiskt inte så svårt ut)
Kram på dig och dina fina idèer.

Lena sa...

Hej Lena!
Dom är så fina dina mappar. Jag är så glad över den jag fick av dig och jag tror dessa tjejer som fått nu är lika glada. Du är snäll som tänker på alla. Kramar från Lena
Ps; jag är visst en suring,ha,ha. I alla fall är det ordet jag måste skriva för att få iväg denna kommentar,ha,ha.

Busan sa...

Hej vännen och glad jag är att brevduvan skötte sig i natt. :D Ja, som du såg var det en liten mini variant jag försökt mig på och jag är glad att du blev glad fast den är så liten. Har ju för mig du gillar blått och just det pappert har blivit liggande för jag tyckte det var så fint. Blev ju inte plats med så fin dekoration som du har på alla de vackra du gjort här - du är ju helt makalös på att göra mappar vännen!!! :D Ja, jag är så lycklig för min också!!!
Hoppas du har det så bra du bara kan idag och får en mysig pysselstund snart igen. Nu ska jag njuta lite till av dina fina mappar och min har redan gjort sig hemmastadd i min pysselvrå!!! :)
Varma vinter-kramar
Busan

Gertrud sa...

Hej, här är en av de lyckliga tjejerna. Den står främst i mitt brevställ med olika papper i. Den är super, och en stor skillnad mot ett tråkigt kuvert som jag hade innan. Jag tackar och niger och skickar en jättekram till dej. Gertrud

frubards pysselkök sa...

Hej Lena!
Vilka superfina mappar! Tjejerna som fått dessa måste vara glada att ha en vän som dej.....

Kram Kristina

Busan sa...

Hej vännen! Hoppas du har det så bra du kan i snöovädert som kommit igen. Vill bara tacka igen och är så glad att du med blev glad. :)
Hoppas du får en mysig pysselstund idag!!!
Varma vinter-kramar
Busan

Busan sa...

Hej igen vännen! Ja, det är riktigt snöoväder här med snöstorm och det bara vräker ner än och verkar hålla på hela dagen här. Ni har ju så kallt och mycket snö än väll och nu blir det ännu mer!!! Vi har ju bara någon minusgrad och lite snö har ju hunnit köras bort och vi har ju inte de massorna med snö som ni heller innan. Är mysig kunna sitta inne och pyssla i alla fall. :) Är så glad för mapparna jag fick av dig och tittar på dem ofta när jag sitter och pysslar - du är så otroligt duktig!!! Hur kunde du veta jag är så förtjust i Beatrix Potter!?! Och jag är så glad att du tyckte om min lilla mini modell som jag gjorde efter din modell.
Och vännen - inte behöver du ta foto på den - kan du inte bara få låna bilderna av Lena för hon har lagt ut sina idag? De är ju nästan precis samma ju!!! :)
Är så svårt med ljuset nu och är så mycket som jag bara fått helkassa bilder på så nu längtar jag mycket till våren också för att få bättre ljus till kameran... hi hi..
Ha det så bra du kan idag och hoppas du får en mysig pysselstund!!!
Varma vinter-kramar
Busan

Pernol sa...

Åååå vad fina mappar!!! Du e ju för go! De kommer att bli jätteglada för dessa mappar!

Här ahr vi haft världens snöoväder idag. Huva! Tur att jag var inne på jobbet när det snöade som värst. Nu på kvällssidan ahr det stillat sig en aning.

Ha det gott!
kramis Pernilla

Cattis sa...

Jättefina mappar allihopa, förstår om mottagarna blev riktigt glada :),

Blir till att prova på och se om man får till en egen någon dag..

Var rädd om dig och må så gott
Kram kram

Lilla Pyssel Inger sa...

Å vad du är underbar Lena:) Dom kommer bli superglada för det blev jag förut när jag fick av dig:) Jättefin ide och jättekul present att få är så gullig och omtänksam:)
Vet hur mycket det kan betyda och få en sådan uppmuntran i brevlådan:)
Jag håller med Lene vänskap är viktig och jag är mycket glad och tacksam för att jag får vara din vän för du är så himla god:)
Ha en underbar dag och var rädd om dig, kramar i massor från lilla vännen Inger:)

Lisan sa...

Du är för go. Så snäll och omtänksam som delar med dig till dina vänner. Vi är så glada att ha dig som vän. Tusen tack än en gång för den fina mappen. Alla mappar var super fina. Jag hoppas kunna få lite mer scrapptid och göra lite fint till nära o kära jag med, men tiden tycks aldrig riktigt hinna ikapp mig. Men den tiden kommer nog snart får vi hoppas. Ha en jätte bra helg. Kramis Lisan