fredag 8 januari 2010

Oj oj oj, ännu ett födelsedagskort till mig!!! :ODet kom ännu ett till födelsedagskort till mig!!! :O Oj vad förvånad jag blir.
Jaa jag vet, jag har sagt det förr men kan inte låta bli att säga det igen JISSES så många superfina födelsedagskort jag har fått!!! Aldrig nånsin trodde jag det skulle komma så otroligt många och vackra kort till min dag. Det kunde jag inte ens drömma om så ni förstår att jag är SUPERGLAD!!! :D

Denna gången är det ett superduperfint kort från...
det har ni nog redan gissat vem det är ifrån ni som känner henne.

Min kära och superduktiga vän Inger.
Tusen tusen TACK vännen för det vackra kortet!!! :D

Nu ska jag fortsätta med mitt projekt här som jag började på igår, men jag fick problem med måtten hi hi... jag fick inte ihop det riktigt men jag tror jag kom på sent igår kväll hur det ska vara så nu får jag se om det funkar i praktiken också.
Så nu får jag ta tag i att sudda ut alla markeringar som jag gjorde på papperen och börja om på ny kula. Ha ha ha... så krångligt det kan vara ibland. ;)

Trevlig helg önskar jag er alla! Kram Lena

6 kommentarer:

Catharina sa...

Grattis än en gång.Det är alltid roligt att få kort.Det är särskilt kul när ,man tänker på att det faktiskt finns de som tänker på en;)

Lena sa...

Ja du Lena, oj,oj,oj...det kan man verkligen säga. Helt underbart kort du har fått!
Lycka till med ditt mätande och hoppas du får till det bra ( är jag övertygad om att du gör) snöiga varma vinterkramar från Lena

Busan sa...

Hej vännen och så vackert kort du fått av Inger!!! Ja, är så kul att du blev så firad och jag gläds med dig. Hoppas du får ordning på ditt senaste pyssel idag (förlåt, har redan glömt vad det var...*rondar*) och att det blir jättefint. Har blivit mer förkyld här så blir att ta det lugnare än vanligt och njuta av alla fina kort jag fått av dig och tjejerna och vinsten - och sämre kan man ju ha det när man ändå är förkyld... hi hi...!!! :D
Hoppas du har det så bra du bara kan i helgen!!!
Varma vinter-kramar
Busan

Lilla Pyssel Inger sa...

Hej och god morgon på dig Lena:) Du är väl värd kortet tyvärr kom det lite sent men bättre sent en inte alls eller hur:)Du är alltid så himla mån och omtänksam mot mig och det och din vänskap sätter jag stort värde på:)Visst är jag en lyckoost som fått sådant fint pyssel rum, jag är verkligen jättetacksam ska du veta:) Fast vet inte om min kära sambo har ångrat sig redan han tycker att jag tillbringar för mycket tid där och inte tillräckligt med tid till honom ha ha ha Ha en jättebra lördag och var rädd om dig, kramis från lilla vännen Inger:)

Busan sa...

Hej vännen!
Snälla goa du, var inte ledsen för du inte hälsar på så ofta... jag vet att man inte orkar så mycket som man alltid vill och jag bara hoppas du orkar någon liten pysselstund igen för det gör så mycket för hur vi orkar med sjukisarna. Är så glad att du kunnat njuta av Lenas vinst för hon är så duktig och det är så fint. Önskar ni kunde se i verkligheten för det är ju ännu finare då.
Värmer att ha vänner som dig och jag hoppas så att du inte är alltför dålig av kylan för gissar att du och Sussie har ännu kallare ute än här. Var rädd om dig vännen!!!
Och det är inte jag som är bra på historier... det är en bok jag köpte när jag var liten som hängt med och som jag nu hämtar dem i. Mitt minne räcker inte till för historier så jag tar till lite hjälpmedel... ;) Var ganska kul för jag vet att den var DYR den här boken när jag var liten... men när jag nu såg prislappen så står det 17:30... blev så full i skratt när jag såg det för vet att jag gick och tittade på den länge innan jag lyckades övertala mamma och pappa om att det var något jag verkligen ville köpa för mina pengar... hi hi... Tänk vilka konstiga saker man kommer ihåg!!! ;)
Ha det så bra du bara kan vännen och hoppas du har en mysig lördag!!!
Varma vinter-kramar
Busan

Karina sa...

Hej Lena! Först vill jag svara på din fråga. Swirl stämpeln är en stämpel som tillhör ett set som kommer från Tim Holtz. Vet inte vad sättet heter men det är det sättet med Mona Lisa stämpeln i.
Vad fint du fått i bloggen. Jag vill också göra fint men har fortfarande inte fattat hur man gör.
Ha en trevlig kväll.
Kramar Karina