onsdag 13 januari 2010

Altrade små askar

Före jul gjorde jag dessa askar som jag skickade till några bloggvänner. Det var en kul grej bara som jag ville göra. Askarna var jätteroliga att göra och nått skulle dom ju användas till, så jag kom på att jag kunde skicka dom till mina vänner som ett litet tack för den fina vänskap dom ger mig & för alla kommentarer dom lämnar här i min blogg. Jag fyllde dom med några blommor, blad och en liten marsipanlimpa.
Det var inte mycket men som sagt en kul grej bara. :)
Jag köpte en utstansad ask på tradera under förra året och den använde jag som mall för att göra dessa. Dekorationerna är relief-stickers köpt hos Nettans för ett år sen, visst är dom fina? :) "Etiketten" med fågeln och fågelholken är från ett utklippsark köpt på panduro för flera år sen och som bara blivit liggandes.

Jag håller på med att altra en sak, vad det är får ni se när det blir klart. Men det tar lite tid än så det är tur att jag har lite på lager att visa er så länge, hihi...
Just nu så är det altering som upptar mitt intresse och det är så jätteroligt!! Jag är så himla less på att göra kort efter alla dessa julkort som jag gjorde. Jo, jag vet att det är många som gjorde fler julkort än mig, men det hjälps inte, jag är less i alla fall. Ha det så bra alla, vi hörs och ses här på bloggen. :)

5 kommentarer:

Busan sa...

Ja, dessa askar är så vackra och jag var en av de lyckliga som fick en!!! :D Och godis är alltid populärt här.. hi hi..!!! ;)
Önskar dig så lycka till med det du altrar är så spännande och jag hoppas så att du får många goa pysselstunder med det. Förstår så väl du blev trött på att göra kort för jag känner samma fast jag inte heller gjorde så många. Håller ändå på med lite kort för har någon födelsedag nu i vinter men inget jag kan visa än om någon skulle ha hittat in på bloggen som de är till... hi hi...
Ha det så bra du bara kan och lyckat ill igen med altringen!!!
Varma vinter-kramar
Busan

Lena sa...

Hallojsan Lena!
Dina små askar är väldigt söta,mmmm. Det är allt tur det finns lite annat än kort att göra. För nu är vi lika igen....jag är också trött på kort för tillfället. Försökte få till ett kort, men det vill sig inte. Så jag tar tag i lite alter istället. Ha det gott. Kram Lena

Catharina sa...

Åh så fina askar.Jag förstår verkligen att dina vänner måste ha blivit superglada.Det är ju inte innehållet som räknas utan tanken..
Stor kram på dig!

Lilla Pyssel Inger sa...

Hej och god morgon på dig Lena:)
Jag känner till dina söta askar dom är verkligen jättefina och jag blev så himla glad för den som jag fick:)
Det var jättetrevligt å få en exstra present med Julkortet. Å vad skönt att man inte är ensam och vara "trött" på Julkorten jag brukar tycka att det är jättekul att göra. Men dom sista blev jobbiga i år det kändes som musten flög ur mig helt där ett tag! Å ska bli kul att se vad du håller på med nu för kul!!! Önskar dig en riktig trevlig dag och hoppas att du mår bra och har det bara bra:) Kramis från lilla vännen Inger:)

肉羹麵Jason sa...

That's actually really cool!AV,無碼,a片免費看,自拍貼圖,伊莉,微風論壇,成人聊天室,成人電影,成人文學,成人貼圖區,成人網站,一葉情貼圖片區,色情漫畫,言情小說,情色論壇,臺灣情色網,色情影片,色情,成人影城,080視訊聊天室,a片,A漫,h漫,麗的色遊戲,同志色教館,AV女優,SEX,咆哮小老鼠,85cc免費影片,正妹牆,ut聊天室,豆豆聊天室,聊天室,情色小說,aio,成人,微風成人,做愛,成人貼圖,18成人,嘟嘟成人網,aio交友愛情館,情色文學,色情小說,色情網站,情色,A片下載,嘟嘟情人色網,成人影片,成人圖片,成人文章,成人小說,成人漫畫,視訊聊天室,性愛,做愛,成人遊戲,免費成人影片,成人光碟