fredag 22 januari 2010

En vinst & två kort


Först ut är ett tackkort jag skickade till min kära vän Pernol, för att hon tog över swapen efter mig. Jag gjorde ett enkelt criss-cross card med en tag, och dekorerade med blommor och pärlor, jag chalkade kanterna på det också och det var det hela. Ett snabbt kort att göra men jag fick sagt det jag ville och det var huvudsaken.
Tack vännen! :)


Sen en vinst från Karlssons scrapperi Hon hade en advenskalender före jul i bloggen och varje dag så hände det något där, ibland var det en utmaning eller liknande. Men denna gång skulle man lämna ett julklappsrim och jag lämnade in två förslag varav jag lyckades vinna med det ena, en ren tur vill jag lova för rimmet var både gammalt och slitet. Hi hi... Som sagt så hade jag tur och fick två jättefina stämplar hemskickade av snälla Jenny. Tack så mycket! :)


Till sist så kommer kortet som min kära vän Lena fick av mig på sin födelsedag.
Hur det är gjort det ser ni ju alla, den fina bilden hittade jag någonstans på internet. Grattis igen vännen! :)

& så här ser insidan på kortet ut. Även denna bilden kommer från någon sida på nätet som jag naturligtvis har glömt vad den hette. Jaaa sån är jag... glömsk!! ;)


Ha nu en trevlig helg alla som tittar in här & ha det så bra!
Vi ses till veckan. :)

15 kommentarer:

Catharina sa...

Vilket jättefint kort du gjort.Jag gillar verkligen blått och beige.Man kan verkligen hitta många fina bilder där ute i saibern.Kul också att du hade turen att kamma hem en vinst-själv vinner jag aldrig:(
Ha nu en skön helg !
Kram

Lena sa...

Grattis till vinsten Lena. Åh, så får jag väl säga grattis till både Pernol och mig då, som haft turen att få så fina kort från dig. Jag njuter av mitt ska du veta. Ha en bra helg du med. Kram från Lena

Anonym sa...

Hej gulle-vännen! Vilket jättefint kort du gjort till Lena!!! Som du vet så gillar jag ju blått och uhop med beige så blev det verkligen ett av mina favviskort! Blomgruppen har du fått ihop jättefint och även insidan! GRATTIS också till den fina vinsten, din turgumma där!!! ;-)


1000, 1000 TACK min govän för den underbart vackra mappen jag fick i veckan!!! Blev rörd till tårar när jag öppnade kuvertet och såg vad det var inuti! Du lyste och lyser verkligen upp min dag vännen!!! TACK för allt!!! Du vet att jag kommer att ha stor nytta av den, har redan fyllt på den med mer som inte ryms i den andra mappen. Nu står dom bägge på hedersplats och lättåtkomligt i hyllan så jag lätt kommer åt det jag behöver i dem.

Ännu ett stort Tack min govän för den vackra gåvan! Du vet hur du ska glädja mig när jag behöver det som mest! Förlåt att jag inte tackat förrän nu men jag har helt enkelt inte orkat sitta vid datorn förrän nu, har mest bara sovit bort dagarna sen jag och A kom hem från hans behandling i Sundsvall.

Hoppas du fått mitt mail! Vill önska dig en helt underbar helg och att du får må så bra som möjligt och att du har ork att sitta och pyssla nån stund!

Tack än en gång för den vackra mappen och jag skickar dig många varma kramar från norr!

Lene sa...

Godmorgon vännen!
Så snygga kort du gjort till Pernol och Lena!
Grattis till vinsten hos jenny....Jag vann ju lite jag också, bl a en av de stämplar du fick!
Tänkte bara skryta och säga att jag minsann också har fått en sån fin mapp!!!!
Ha en skön helg vännen!
massor av kramar från lene

Busan sa...

ETT STORT GRATTIS TILL VINSTEN!!! Och så underbara kort du gjort!!! Den vik-modellen är ju hur snygg som helst till Pernol och kortet till Lena... ja, det är fantastiskt!!! Har suttit länge och bara njutit igår men orkade inte skriva något då. Men är så glad för mapparna och de är så fina - sitter och tittar på dem från och till och känns som våren inte är långt borta nu för kortet jag fick av Gertrud var också så vårligt i färgerna... :D
Tusen tack igen snälla goa vännen och ha det så bra du bara kan i helgen och hoppas du får en mysig pysselstund snart!!!
Varma vinter-kramar
Busan

Pernol sa...

TACK Lena för mitt kort!!! Det var jättefint! Lenas kort var även det snyggt.

Grattis till vinsterna!

kramis Pernilla

Karina sa...

Hej min kära!
Grattis till din vinst! Alltid roligt när man vinner något. Roliga stämplar du fått. Ska bli roligt att se vad du skapar med dom. Hoppas allt är bra med dig och Kjell. Här är allt bra.
Trevlig helg. Kram Karina

Petra sa...

Grattis till vinsten. Visst är du väl en riktig turgumma i sådan här sammanhang. Tycker jämt jag läser att du har vunnit i nån candy!
Korten du gjort till vännerna är jättefina.
Ha en skön söndag.
Kramar
Petra

Lisan sa...

Grattis än en gång till ytterliggare en vinst. Kortet till Pernol var jätte fint. Vad var det för text på det, en stämpel eller? Jätte fint i färgerna med. Hoppas att din helg har varit bra och att ni inte har det för kallt. Kramis från lisan

Gertrud sa...

Hej Lena hoppas din söndag är bra. Jag ska hälsa min stickgalna svägerska att det finns folk där ute som har utslitna "raggisar". Min bandväska är den för 249 kr. Måttet är : 25 cm. lång, 13 cm hög och 13 cm djup.Låter inte så stort men den sväljer hur mycket som helst. Petra skrev att hon hade köpt en, kolla med henne var för det kanske skiljer i pris. Kram Gertrud

Carina sa...

Grattis till vinsten!!! Vilken tur du har. Härliga kort du har gjort! Det är roligt att titta in hos dig emellanåt... ;o) Hoppas allt är bra. Här går det åt rätt håll. Ha det gott! Kramen

Petra sa...

Tack för dina söta kommentaret min vän. Jag mailar dej imorgon ang väskan. Påminn mej om jag glömmer.
Kram
Petra

Lilla Pyssel Inger sa...

Å jättestort GRATTIS till vinsten vännen den är du väl förtjänt av:)Å superfina kort du har gjort också jag förstår mycket väl att Lena och Pernol blev jätteglada över kortet från dig:) Hoppas att helgen har varit bra för dig och att måndagen och veckan nu blir kanon bra:) Massor med kramar från lilla vännen Inger:)

Busan sa...

Hej vännen! Titta i din postislåda imorgon för om brevduvan sköter sig så är det en mini överraskning där till dig imorgon... :)
Ha det så bra du bara kan vännen och hoppas du får en mysig pysselstund snart igen!!!
Varma vinter-kramar
Busan

Busan sa...

Hej igen vännen! Det var JÄTTEKUL att pyssla lite till dig och Lena så jag har haft en roligare pysselstund än på länge fast det bara är mini-överraskningar... :D
Att jag mår dåligt nu är bara för att jag har hormonell migrän så denna veckan är varje månad som den är men det går mycket bättre nu sedan jag fick bättre medicin och har ju nya Magnolia som jag fick av Gertrud PLUS dina mappar och vinsten hos Lena så jag har det riktigt bra ändå. :) Hade du frågat mig om denna veckan för ett år sedan hade det inte låtit så här och de ramsorna vill jag inte skriva om här men med rätt medicin så går de riktigt bra... hi hi.. Tänk vad lite som behövs för att man ska må mycket bättre i alla fall ibland. :D
Nä, nu ska jag lägga mig och bara ringa brevduvorna och höra så de sköter sig och är på väg till er. :) Bli bara inte besviken för det är en MINI överraskning bara.
Varma vinter-kramar
Busan