onsdag 9 december 2009

En sistaminuten beställning och ett julkort till oss!






Nu ikväll så fick jag en sista minuten beställning, och jag som trodde jag var klar med julkorten, så fel jag hade! ;) Vilken tur att jag hade tre halvfärdiga 'tri fold card' kort och två kort kvar sen förra året. Det var ju bara att sätta sig och göra dom färdiga och det gick ju ganska snabbt eftersom papperen var ditsatta och motiven redan utklippta. Monteringen går ju fort som ni säkert vet då allt är förberett och klart. Ni får ursäkta dom dåliga bilderna, mina foton blir rena katastrofen på kvällen, föresten så är det lika mörkt på dagarna så man vet knappt om det är dag eller natt, men snart så vänder det igen och vi går mot ljusare tider. Skönt! :)
Dom två korten från förra året är visade här på bloggen förrut, så nu kommer dom i repris.

Har ni sett vilket roligt julkort som kom till oss från Schweiz idag. Hi hi... visst är han gullig Rudolf? ;) På baksidan sitter det en häftkudde så jag ska sätta kortet på en magnet så får Rudolf pryda vårt kylskåp i jul. :) Jag tycker han är jättesöt, men vad jag skrattade när jag öppnade kuvertet och såg dom där benen och den tjocka kroppen. Ha ha... han ser verkligen rolig ut! :D

Ha det så bra alla!

11 kommentarer:

Lene sa...

Godmorgon vännen!
Hi hi, ja det är ju ganska bra om man har kort kvar och så härliga kort sen. Du har haft mycket beställningar iår, visst är det kul!?
Kram lene

Pernol sa...

Godmorgon Lena! Ja, man ska inte säga hej förrän man har gått över ån. Eller hur var det där ordspråket var? Du verkar ha haft fullt upp i år med alla beställningar! Va kul! :) Jättefina julkort visar du upp här också! Själv har jag fått till hela 5 st kort. Vi får se vilka som får dem. ;) Resten får jag nog köpa.

Ha det gott!
kramelikram Pernilla

Lisan sa...

Hejsan Lena! Tackar jätte mycket för varma goa hälsningar på min blogg. Alltid värmande när man ligger sjuk. Tusen tack!
Haha va söt din Rudolf var som du fick, håller med att man kan skratta åt Rudolf i alla lägen. Jätte tuff. Va fina din "än en gång sista julkort" är:)
Undrar om det är knappar som du satt lite glitterlimm på eller vad det är. Dom var så fina på korten.
Hoppas du kan vila lite från julkort nu och påbörja lite annat smått och gott. Kramis från Lisan

Catharina sa...

kul att du vill vara min bloggföljare.Har inte haft så mycket pyssel att visa upp på ett tag men det kommer jag lovar.Så den som väntar på nåt gått väntar aldrig för länge som du vet....
Kram

Lena sa...

Hejsan Lena
Man fick sig verkligen ett gott skratt av Rudolf. Så härftig och så söt.
Ja, man får nog knipa käft om att julkorten är klara. Men visst är det roligt med beställningar som blir lite nya pyssepengar. Ha det gott. Kramar Lena

Jenny sa...

Superfina kort, och vilken söt Rudolf! :)

Mallen till teljuskortet hittade jag hos knin: http://annaknin.blogspot.com/2009/11/tutorial-for-teljuskort.html
Hon har gjort en väldigt bra mall, med beskrivning och allt.

Gertrud sa...

Hej Lena, det var inte dåligt att kunna fixa detta så smidigt som du gjorde. Ingen dum idee´ att ha några halvfärdiga kort i reserv. Och vad härliga de är. Och Rudolf han gläder oss alla. Ha det superbra, kram Gertrud

Anonym sa...

Hej gumman! Så super att ha delvis färdiga kort att ta till när beställningarna kommer i sista minuten! Dom blev verkligen jättefina alla fem! Här har jag ju bara gjort 4 julkort hittills, fattar inte hur jag ska hinna alla de jag tänkt och brukar göra, runt 20-25 stycken! Men det får väl bli köpta i år till resten. Känner mig redan lite småless på julkortstillverkningen men det beror nog på att det är så mycket annat runt i kring för oss i år, bl.a med renoveringen mm. så tiden och orken vill inte infinna sig riktigt i år, tyvärr.:-(

Var på ryggrtg. idag och väntar på remiss till magnetrtg., ska bli intressant att se vilka fynd som kommer att göras. Om det kommer att förklara de besvär jag har med benen mm.

Gör absolut inget att du inte kan besvara mailet med detsamma, jag vet ju hur det är med värken för oss. Gör du det när du har ork vännen, den som väntar på nåt gott, väntar som bekant aldrig för länge. ;-)

Ha det gott nu och sköt om dig!
Bautakramar från Susanne

Camillas Kreativa sa...

Wow vilken tjusig sida du fått till :o) Åh så fina julkort du har åstakommit i sista minuten...
Rudolf var ju originel och söt =D
Hoppas du har det bra och inte har det för jobbigt med värk och så!?
Jo, föresten jag tror jag hittat ett familjespel som skulle kunna passa hela familjen det heter "Med andra ord" man ska säga ngt som är synonymt med det ordet man har på handen och så ska de andra gissa vad det är. Blir ju lite tankenötter att knäcka i allafall för Jacob. Verkade kul så det ska jag nog köpa :o)
Kramisar
camilla

Petra sa...

Ja, ibland har man tur. Då gick det ganska snabbt att fixa den beställningen!
Nu är man väl ändå lite less på julkorten, tror min själ jag ska göra ett PÅSK-KORT!!! Ha,ha, nä jag bara skojar.
Jag kämpar på med min jul, igår vilodag, idag bakdag igen. Ont i armen har jag också efter svininfluensasprutan jag tog i onsdags. Men det är bara att bita ihop. Det är synd att det inte stämmer det där de säger att det blir jul ändå. Jag VET att det inte blir jul om inte jag ser till att det blir jul.
Kramar
Petra

Carina sa...

Så fina kort du har gjort sen jag var här sist! Hoppas allt är bra med dig så här innan jul, att julstressen inte har fått tag i dig. Ha det gott!! Kramen