torsdag 17 december 2009

Åh vilken underbar post jag fick idag!!!


Det kom ett stort brev innehållande en massa fina saker!! Åh jag bara gapade och många glädjesuckar utstöttes här!! Jag blev alldeles varm ända in i hjärtat!! För att inte säga kokhet ;) Jag är överlycklig, finner inga ord! TUSEN MILJONER TACK KÄRA VÄNNEN LENA för alla fina saker och kort och goda chokladbitar som jag tyvärr måste vänta till jul med att äta eftersom jag har magsjuka nu, men jag kan ju hoppas den går över fort så jag kan ta en provbit iaf. hi hi... Men den som väntar på nåt gott... MUMS! :) Det blir smaskens i jul det, mmmmm! ;)
Visst är korten helt underbara både födelsedagskortet och julkortet är sååå supervackra!! :)

& jättejättefina blommor i en hel förpackning!! :D Jag älskar ju blommor!! :)

Nu kan ni tro jag är i sjunde himmelriket!! hi hi, går här och myser och tittar på alla sakerna om och om igen. Än en gång tusen tack Lena!! Massor med kramar till dig!

4 kommentarer:

Camillaskreativa sa...

Stackars dig, att både må dåligt och ha ont och sen magsjuka på det... Tur att du fick lite tröstegott och vackert att titta på. Så himla fina kort och adressbok och postit block du fått, så kul! Här i Kalmar bara vräker snön ner, var på ett litet äventyr med mellersta dottern i dag, hon skulle till tandläkaren och så tog vi en bygata dit som i vanliga fall är närmre... Men det vette katten om det blev i dag då vi fick köra mkt sakta och försiktigt. Det var inte direkt plogat på ett tag så vi blev lite nojjiga... Men det gick bra och vi kom fram välbehållna ;o)

Ha det gott och krya på dig
Kramar
Camilla

Lena sa...

Hej på dig tjejen!
Det är roligt att kunna glädja andra tycker jag. Hoppas de kommer till lite nytta för dig. Du har ju en del att fira denna månad.....
Ha det så gott. Hoppas du kryar på dig snart. Kram Lena

Anonym sa...

Hej gumman! Hoppas du mår lite bättre i maggen nu och bra att vitpepparkornen hjälpte lite! A har fortfarande ont i lilla näsan men den har konstigt nog inte ändrat färg.
Men vilka underbart vackra saker du fått av goa Lena, riktigt härliga saker och choklad... muuummms!!! Säger en stor chokladälskare! Ja, du har ju lite att fira denna månad... ;-)

Nu ikväll kände jag obehag i njurarna igen, tror nog det är en ny sten på G, suck. Håll tummarna att det var ett falsklarm!

Många krya på dig kramar från Susanne

肉羹麵Jason sa...

cool!very creative!avdvd,色情遊戲,情色貼圖,女優,偷拍,情色視訊,愛情小說,85cc成人片,成人貼圖站,成人論壇,080聊天室,080苗栗人聊天室,免費a片,視訊美女,視訊做愛,免費視訊,伊莉討論區,sogo論壇,台灣論壇,plus論壇,維克斯論壇,情色論壇,性感影片,正妹,走光,色遊戲,情色自拍,kk俱樂部,好玩遊戲,免費遊戲,貼圖區,好玩遊戲區,中部人聊天室,情色視訊聊天室,聊天室ut,成人遊戲,免費成人影片,成人光碟,情色遊戲,情色a片,情色網,性愛自拍,美女寫真,亂倫,戀愛ING,免費視訊聊天,視訊聊天,成人短片,美女交友,美女遊戲,18禁,三級片,自拍,後宮電影院,85cc,免費影片,線上遊戲,色情遊戲,情色