fredag 18 december 2009

Underbar post har jag fått igen!!!


Tusen, tusen TACK min kära vän Pernilla "Pernol",
för det superfina julkortet och julklappen jag fick i lådan jag blev så superglad!!! :D Jag blev alldeles varm ända in i hjärtat!! Jag är sååå lycklig, finner inga ord! Vad himla söta lucian och stjärngossen är!! :)
TUSEN MILJONER TACK KÄRA VÄNNEN!!!


Å så spännande det ska bli att öppna paketet på julafton!! :D
Om jag nu kan hålla mej till dess vill säga, men det är väl tillåtet att klämma å känna va? ;) hi hi... Tusen Tack min goa vän!! Jag är så glaaad, ett paket till mig JIPPIIIE!! :D

14 kommentarer:

Petra sa...

Så går det när man är snäll. Man får tusenfallt tillbaka.
Hoppas maggen är bättre.
Tror min själ din "snövärk" har hoppat på mej här nere i småland.
Ont överallt och på några fler ställen.
Ha det gottit.
Kramar
Petra

Lena sa...

Hej Lena!
visst är det roligt när den gula bilen stannar till och lämnar över något annat än räkningar. Så vackert kort du har fått och paket med, roligt! Ha en underbar helg. Kram Lena

lk46 sa...

Hej vännen!
Hoppas du är bättre i magen?!
Tack snälla goa du för kort och klapp! Jag blev jätteglad ska du veta!
Ha en trevlig helg och var rädd om dig1
massor av kramar från Lene

Karina sa...

Tack du goa, härliga, kära människa. Gissa om jag blev glad när jag hittade ditt kuvert i brevlådan? TACK TACK. Precis som med kära pernillas julklapp så kunde jag bara inte vänta med att öppna din heller. Ska inte avslöja här vad som var i den om någon annan läser dettta.
Hoppas att du inte har så ont längre och att du inte stressar för mycket nu innan jul. Själv känner jag ingen stress med mitt privata julfirande för vi är bortbjudna alla juldagarna till dukat bord och på jobbet har jag bara roligt nu för tiden. SKÖNT.
Hinner faktiskt pyssla lite på kvällarna men bara lite. Ha nu en trevlig helg.
Tusen julkramar Karina

Pernol sa...

Hej Lena!

Varsågod vännen! Du är så himla gullig som alltid kommenterar i min blogg. Det där är du väl värd och mycket mer därtill!

TACK så jättemycket för det fina julkortet och för julklappen!!! =) Jag tjyvöppnade det faktiskt. Alla fina blommor och det goda till kaffet! Jag blev oerhört glad ska du veta!!!=o)

Ha en trevlig 4:e advent!

kramelikram Pernilla

Camillaskreativa sa...

Åhhhhhhhhhhhhh, tack så mkt för julkortet och den fina presenten... vågar man öppna innan jul??? Äsch kunde inte hålla mig så jag har tjuvkikat... Jag blev så himla glad, som ett litet barn på julafton att få öppna paket. Att du visste att jag älskar antonbers marsipan... inte illa, har du haft ett snack med tomten *skrattar* Tack än en gång och superkramar från mig....
Camilla

frubards pysselkök sa...

Hejsan Lena! Du måste ha god hand med tomten, eftersom att du får en massa paket! Men jag har ju följt din blogg ett tag nu, och förstår fullständigt varför. Du har en sån inspirerande blogg,att människan Lena måste också vara en inspirerande person. Gillar skarpt din blogg :-)

Kram Kikki

Kamilla sa...

Så fint kort du fått och skojsigt med paket, men det är du väl värd :D
Kram kram och ha en härlig 4:e advent och GOD JUL

Lena sa...

Ja du Lena. Det blir fin-fint att ha något att öppna på julafton. Tycker det blev jättebra. Ha en trevlig 4,e advent. Kramar Lena

Lisan sa...

Ett paket som du är väl värd kan jag tro. Jag vill oxå klämma o känna lite på paketen som ligger under granen och har svårt att hålla mig tills julafton. Men när man sen sitter med alla paket och öppnar så är det värt alla väntan, eller hur!
Ha nu en underbar jul så ses vi här i bloggen sen igen. Kramis från Lisan

Anonym sa...

Hej vännen! Mycket fint kort du fick! Jättespännande med paket, kan knappt vänta på att få öppna mitt fast jag har faktiskt tjuvkikat litegrann, fast bara lite... Men ska inte avslöja nåt innan jul. ;-)

Kram-kramisar!!!

Pernol sa...

Hej vännen!
Det kom en tomte i gul bil igår med ett paket till mig. Jag blev så nyfiken att jag öppnade det i förväg. Tack så himla mycket för de fina rosorna och bandet! Det var alldeles för snällt av dig!!! =)

Idag åker jag ner till Stockholm med mina föräldrar. Vi bilar. Hoppas ínte det blir nån snöstorm som det var igår. Mina grannar hade åkt upp från Stockholm igår natt. De sa att det var en faslig snöyra efter vägen!

Jag vill önska dig en riktigt God Jul!

Ha det gott!
kramelikram Pernilla

Wildärtan sa...

God Jul & ett riktigt Gott Nytt År!
Kram, Em=)

Hanna sa...

Hej Lena! :o)

Vad roligt med julpost! Det är du verkligen värd. :o)
Du är en otrolig kortmakerska och en helt underbar människa. :o)
Du förtjänar all julpost och roliga klappar man kan få!

Du frågade hur man gjorde för att få vidioklipp från YouTube till bloggen. Och det är klart att jag kan hjälpa dig! ;o)
När du tittar på en film på YouTube, finns det (under användarnamnet på den person som lagt in filmen + dess beskrivning av filmen) två rutor med länkar. (till höger). Den understa länken, med rubriken "bädda in" kopierar du och går över till ditt blogginlägg. Till vänster om "Skriv" (i översta högra hörnet av rutan där du skriver) står "Redigera HTML". Då blir all text och foton till en kod. Där "klistrar du in" koden från YouTube på det stället du vill ha vidioklippet. Klart! ;o)
Om det är något du inte förstår, eller om det inte fungerar, är det bara att höra av dig, så ska jag se om jag kan hjälpa till. :o)

Önskar dig en riktigt GOD JUL!
Många vinterkramar från Hanna :o)