tisdag 1 december 2009

Scraphörnan fyller 3 år

Bilden är lånad från Scraphörnan. Denna stämpel och några till finns att köpa i Scraphörnas butik i ett begränsat antal.

Scraphörnan fyller 3 år och firar det med att ge ut sina egna stämplar. Du kan ha turen att vinna en av hennes nya stämplar, om du kommenterar i hennes blogg och länkar i din egen blogg.

Grattis Marit både till 3 års dagen & de nya alldeles egna stämplarna!
Den här barndikten är ju så vacker så jag bara måste låna bilden från Marit, förlåt vännen för att jag inte frågade dig först.


4 kommentarer:

Busan sa...

Hej vännen!
Ja, denna dikt är verkligen jättefin!!!! Ska titta in till Marit lite senare - tusen tack för tipset Lena. *kram*
Ville bara säga hej och att jag hoppas du har det så bra du bara kan och får en mysig pysselstund snart. Är frost i träden här idag och solen lyser för första gången på länge!!! Är riktigt fint!!! :)
Varma vinter-kramar
Busan

Busan sa...

Hej igen vännen! Håller tummar,tassar och tår här att du inte blir förkyld men känner ju så väl igen det där med att bli förkyld lätt. Det hör väll ihop med fibron men inte är det kul för det. Alla tror jag är allergisk i familjen och det är jag men mot nickel och det blir man inte snuvig av... hi hi... och inte får man halsont och feber av dem heller så nä, det är förkylningar och inget annat. Hoppas du får bra sällskap av katterna och någon pysseltidning om du skulle bli dålig igen... det är "räddningen" här och det funkar helt okej. Fick nya magnolia tidningen när jag fyllde och var en del ögongodis i den!!!! Har du med tittat i den?

Varma vinter-kramar igen
Busan

Petra sa...

Tack snälla Lena, då vill jag ge dej en kram för att du levererade min kram till Nettan! KRAAAAM

Pernol sa...

Hej Lena!

Tack sååå jättemycket för det fina kortet jag fick av dig! Det kom i brevlådan igår.

Jo, här är allt bra! Lite kallt och halt i kylan bara. Jag har hamnat lååååååångt nere i Promakersträsket! *skrattar* Jag har köpt på mig ganska många nu. Men sen var jag inne hos LenA och såg att hon hade 75 st. Ja, då är ju mitt lilla antal ingenting. Jag har ett 20-tal. Kanske köper jag på mig fler!!! Hi,hi! Shoppaholic som jag är!

Denna dikt är verkligen jättefin! Jag tror jag ska titta in till Marit nu. Tack för tipset!

kramelikram Pernilla
Ha det gott!