torsdag 3 december 2009

TackkortDet kom ett jättestort kuvert från min vän Lene i mitten på november, innehållande massor med utstansat, band, papper, uppstämplat mm. Tusen TACK vännen!! :) Och som tack för allt så gjorde jag detta kort till henne, jag tyckte det var det minsta jag kunde göra för allt det fina som jag fick. Till kortet så använde jag mig av materialet hon skickade förutom blommor, blad, glitterlim och lussekatterna som var från mitt eget material. Tyvärr glömde jag att fota allt innan jag började använda mig av materialet så nu är det försent för det.

Har ni sett på min besöksmätare? Helt otroligt!!! :O
Det har varit in 10 000 besökare sen jag startade bloggen, det trodde jag väl aldrig att det skulle bli på ett år!
Jag tänkte så här när jag startade min blogg i mitten på december i fjol, att kommer det in 1000 besökare på ett år så får jag vara glad. Hi hi... Vad fel jag hade!! Så vad tror ni att jag är nu? Joo, överlycklig!! :D

Detta ska naturligtvis firas såklart! Men vi väntar väl tills efter julhelgerna så att alla finns hemma, jag tänker som så... att många kanske åker bort över jul och inte har tillgång till någon dator. Tycker ni att jag har fel så hojta till. Skriv en rad eller två här bara, jag är förhandlingsbar. ;)
Jag ska fundera också på vad jag ska hitta på, en utmaning kanske? eller nåt annat? Berätta gärna vad ni är sugna på.
På återseende mina vänner, nu ska jag fortsätta pyssla med det jag håller på med. Joodå, jag pysslar för fullt, men jag har tyvärr inget klart än så det går att visa upp, så ni får hålla till godo med det som kommer så länge tills det blir klart. ;)

8 kommentarer:

lk46 sa...

Hej vännen!
Grattis till 10 000 besökare, det var inte dåligt!
Tack igen för det fina kortet som jag tyvärr inte lagt ut än!
Men jag kan säga så här att det var riktigt kul att du använd dig av sånt som fanns i paketet!
Ja du, vad är man sugen på... jo jag tycker ju det är vansinnigt kul med utmaningar, kort, altrad eller vad som helt!
Ha en jätteskön helg vännen!
Kram lene

Lena sa...

Grattis till alla besökare Lena. Det är ju tack vare alla dina trevliga inlägg och goa kommentarer du skriver, som vi gillar att komma hit!
Fint kort du har gjort till Lene.
Att utmana sig själv är jätteroligt tycker jag med, sånt är man alltid sugen på. Ha det så gott. Kram Lena

catharina Broman sa...

Tack snälla för att du valt att lägga till mig i din blogglista;)

Camillaskreativa sa...

Så gulligt lucia tåg, precis som det brukar vara irl *fniss* De där bladen du har på kortet var får man tag på dem? jag har sett att många har såna lite mer "spretiga" tycker de är så snygga :o) Och grattis till besöks antalet inte illa... jag har "bara" kommit upp i lite mer än 5000. Trodde som du inte tittar väl någon in till mig men attans vad det rasslar på...
Ha det gott
kramar
camilla

Anonym sa...

Hej govännen! Stort GRATTIS till 10000 besökare!!! Visst är det häftigt att det blivit så många besök på 1 år!!! Trodde inte mina ögon heller när jag såg det hos mig, det är fantastiskt! :-) Vilka underbara och fina vänner man har fått genom bloggandet, och tack vare det så träffade jag ju dig, tack och lov för det! Är så GLAD och överlycklig över att få ha dig som vän som finns där både i med- och motgång! Du ska veta att jag finns där för dig oxå, än vad som händer!
Vilket enormt gulligt kort du gjort till Lene, hon blir säkert superglad över det! Vilken fantastisk vän hon är som skickat dig så fina saker, hon är go hon!

Visst är man sugen på utmaning, det går bra med vad som helst, jag ställer gärna upp på vad du än hittar på, spännande!

I min utmaning så har datorn krånglat till det ordentligt för mig då jag inte kunnat skriva ut tävlingsbidragen och det har dessutom inte gått att föra över foton på vinsterna från minneskortet, så allt har bara jäklats! :-( Men jag hoppas att det fixar till sig under helgen så vi kan dra en vinnare, eller hur?

Ha det riktigt gott trollvännen!

Många varma trollkramar från Susanne!

Busan sa...

STORT GRATTIS TILL 10.000 besökare - det är ju helt otroligt bra - men helt naturligt så fint som du visar och sån go tjej som du är!!! GRATTIS!!!!!!! :D

Kortet är jättefint som du gjort till Lene och ni är allt så snälla allihopa - vilket tjej-gäng!!!

Ja, -6 grader är kallt... brrr... speciellt när man är uppvuxen i Skåneland... *rodnar* Här har vi runt nollan nu men det tycker jag är kallt. Och kan bara instämma att det känns i kroppen när man pysslar men det gör det ju jämt så får man bara ihop det hela så är det ju så kul också. Mina utmattningssymtom är värre efter vaccinationen så är därför jag inte får gjort så mycket här just nu men det blir bättre igen än om det tar lite tid så gör som loppan och lever på hoppet!!! :) Lider ju ingen nöd förutom att det kliar i fingrarna då för att få sätta mig och pyssla... ;) men det kan kännas illa nog när man är scrapoholic... hi hi...

Men ja, Magnolia-tidningen ska jag nog köpa eller börja prenumerera på - det var ju inte så många hundra om året och blev ju billigare så får fundera lite där. Är ju lite tid kvar för nästa nummer kom i februari om jag inte minns fel.

Hoppas du får en trevlig helg och att allt är så bra det bara kan med dig!!! Och pyssla lugnt!!! :)
Varma vinter-kramar
Busan

Inger sa...

GRATTIS til 10 000 besøk Lena, så kul!!
Ha en fin og koselig helg min venn.

klem, Inger :o)

Pernol sa...

Hej Lena!

Grattis till 10.000 st besök!

ÅÅÅÅÅ wow, vilket jättesnyggt julkort du har knåpat ihop!

Utmaningar är jag alltid sugen på. Det kan vara vad som helst. Bara man får utmana sig själv och kringgå det vanliga. Alltså det som man brukar göra.

Ha det gott!
kramelikram Pernilla