tisdag 15 december 2009

FödelsedagskortMitt kort till Busans födelsedag såg ut så här, det är papper från Melissa Frances och SEI tror jag om jag inte minns helt galet, tyvärr skrev jag ju inte upp det denna gång som jag brukar utan trodde att jag skulle minnas det men pyttsan, inte har jag nåt minne inte. ;) Jag har varit lite i skymundan ett tag, och kommer att vara det några dar till i bästa fall, pga. att jag har sån förskräcklig värk i hela kroppen bara för all denna snö som vräker ner. Så ha tålamod så kommer jag och hälsar på er så fort jag kan.

Ha det så jättebra alla mina vänner! :)

8 kommentarer:

Lena sa...

Ditt kort till Busan är jättefint. Tycker du är duktig som brukar anteckna vilket papper du använt. Det är ytterst sällan jag vet vilket papper jag använt och inte kommer jag ihåg att anteckna det heller! Krya på dig vännen. Kramar från Lena

Gertrud sa...

Ha det bra och krya på dej. Fint kort du har gjort till Busan. Vi har också fått några snökorn i Skåne idag. Men inte mer än två korn i kors och nu smälter de bort. Ja, så är det här i södern så jag tycker att det kan vara så med det. Sköt om dej med varma drycker, vila och mys. Kram från Gertrud

lk46 sa...

hej vännen!
Inte så kul att ha värk, hoppas det går över snart!
Jättefint kort! Säger som Lena att det är sällan jag skriver vilket papper jag använd, jag är ju ingen Dt som måste göra detta och inte får jag betalt för den reklamen heller!
Ha det bäst min vän och var rädd om dig!
Kramizar från Lene

Britt-Inger sa...

Hej.
Har hittat hit till din blogg via Cajabas Pyssel och här fanns det mycke fint att titta på.... :) Återkommer nog med jämna mellanrum.
Ha det gott (så gott det går med värk)

Pernilla sa...

Jätte fint kort du hade gjort.
Tack så hemskt mycket för julkortet som kom i lådan idag, väldigt fint.
Tråkigt att du har sådan värk.

Kram Pernilla.

Petra sa...

Oh ett så fint kort du gjort till Busan. Stackare, hoppas värken ger sej snart.
Tack min goa lilla vän, för ett fantastiskt fint julkort och den trevliga gåvan. Gulledej!
Kramar
Petra

Lisan sa...

Ett fint kort till en fin tjej!
Vill tacka för det super fina kortet och fina asken som kom med posten idag. Mums, jammi jammi. Tusen tusen tack jag blev så glad.
Asken hade klarat sig jätte fint med..Tack, tack min vän. Kramis från Lisan

Gertrud sa...

Tack snälla Lena för fint julkort och ask. Jag blev tokglad, och gott var det. Gulle dej, kram Gertrud