måndag 15 mars 2010

Tags





Hoppas ni alla har haft en härlig helg. Jag har varit vansinnigt trött så jag har inte gjort någonting denna helg mer än att laga mat förstås. Jag har bara latat mig och tittat på tv, skrivit några mail och kollat lite på nätet. Så inget nytt har blivit till denna helgen, så här kommer fortfarande lite gammalt. Gammalt och gammalt föresten... njaa. jag skickade dessa tags tillsammans med vinsterna jag hade i min utmaning. Själva tagsen gjorde jag för ca 1 år sen med Memories mist, men dekorerade dom gjorde jag innan jag skickade dom. På baksidorna skrev jag bara en liten hälsning. Bilderna har jag norpat från vinnarnas bloggar, jag tänkte helt enkelt inte på att fota tagsen innan jag skickade iväg det hela. Tack för lånet tjejer!! :)


16 kommentarer:

LenA sa...

Härligt dekorerade och jättefina tags, visst är det bra när man har lite liggandes i sina gömmor som man ka ta fram när det blir tillfälle!
Hoppas att du känner dig lite piggare idag och att solen lyser lika skönt hos dig som här!

Kram, Lena

frubards pysselkök sa...

Verkligen superfina tags. Det är bra att liggga lite framför med vissa saker... Jag har sett en supergullig liten fjäril du har på några av dina alster. Är det QK eller nåt annat märke?

Kram Kikki

Camillas Kreativa sa...

Vilka härligt dekorerade tags du gjort!! Hoppas du känner dig lite piggare idag!!! Solen har ju börjat titta fram mer och mer så man blir lite piggare :o)
Kramar
camilla

Catharina sa...

Hej min vän!
Jag har haft en super helg med pyssel och invigningsträff hos Nettan.Det blev några timmar från ca 10,00-ca 21,00 så jag var ganska mör när jag kom hem.Blev tvungen att kasta in handduken 1 timme tidigare än själva pysslet egentligen var.Fast då hann jag och andra sidan hem och se vem det var som vann melodifestivalen.
Ha en forsatt skön vecka så hörs vi!
Kram Catharina

frubards pysselkök sa...

Här är det snabba ryck! Fjärilen jag pratar om har du på tagsen. Jag tycker den är supersöt- VILL HA !!!!!!!

Kram Kikki

Inger Harding sa...

Hei min venn,
Såååå lekkre tags du har gjort Lena!!!
Nydelige!
Ha en fin ettermiddag og kveld.

♥ klem, Inger

Lena sa...

vackra tags lena. dom är ännu finare i verkligheten. jag har sett en av dom. glimmar så fint. hoppas du piggar på dig. kram lena

Britt-Inger sa...

Vilka underbara tags du gjort, gamla eller inte ;)
Ha en bra dag, tisdag.
Kram, Britt-Inger

Lisan sa...

Hejasn, vilka jätte fina Tags du har gjort. Alla är verkligen fina och det syns att det är din stil.
Har kollat lite nu var som häönt på din blogg sen sist jag var ut och kollade. Ni är så himla snabba och duktiga med att lägga ut allt som ni får och gör. Jag har en viss fördröjning,hi,hi:)
Hoppas ni ska få skoj i maj månad när ni ska på folkan och träffas.
ha det så bra. Kramis från Lisan

Pernol sa...

Tagsen blev ju helt underbart läckra! Tack så mycket för min! :)

Hoppas att du mår lite bättre idag!

kramis Pernilla

Unknown sa...

Du fick så gäärna låna bilden av din fina tags...förstår du väl...
Jag har ju skrivit på den att den är ju en Lena B.E hihi..
Hoppas du känner dig bättre, kram kram

Karina sa...

Hej min vän. Det var ett tag sedan, men du vet hur jag är *skäms lite*
Hoppas att du mår lite bättre nu och att våren kommit till er också. Hade med mig kameran till jobb igår och fotade lite vårtecken. Tänker ta med den idag också.
Vilka vackra tags du gjort. Även asken, ja allt det nya du satt ut i bloggen är jätte fint. Du är så duktig och sluta aldrig att skapa. Jag hämtar mycket inspiration hos dig fast att du inte tror att jag hälsar på så ofta. Jag är faktiskt här inne hos dig en del men det är inte alltid jag har ork att skriva. Har haft en liten "down" period ett tag men jag mår mycket bättre nu.
Ha en underbar dag. Kram Karina

Busan sa...

Hej vännen!

Förlåt jag är så dålig på att höra av mig!!! Tänker på dig massor och hoppas du har det bra - hur går det med förkylningen?
Är så lycklig för tagen i ditt inlägg och toppen du lånade fotona i bloggarna - du är så smart - det hade jag nog aldrig kommit på... *rodnar* Sitter ofta och tittar på min och den glimmar sååå... och blommorna och fjärilen och bradsen och trollsländorna... ja, allt är så fint och glimmar massor... och du vet ju att jag med är tokig i allt som glimmar och glittar!!! :D
Är så lycklig för min vinst och du kan tro jag är sugen på att bli så bra så jag kan sätta mig vid pysselbordet igen... jaaa! :) Men det går ingen nöd på mig för jag har broderiet jag fick av Lene när jag fyllde år som jag syr lite på och det är lättare att göra när man halvligger i soffan än att pyssla med annat... eller så är det bara jag som inte har fantasi nog att hitta en bra lösning för pyssel i soffan. *rodnar*
Ja, ville bara säga hej och beundra din fina låda också igen och allt annat fint!!! Missade melodifestivalen för migränen slog till... tyckte du rätt låt vann? Har inte hört alla så har noll koll i år.
Hoppas du har det så bra du bara kan och får en liten mysig pysselstund idag. *hjärta*
Varma vår-kramar och krya på dig-kramar
Busan

Lena sa...

Hejsan!
Ta en kik in i min B-logg. Kör en liten utmaning där.
Hoppas du vill vara med. Kram Lena

Petra sa...

Jamen det är skönt med en sån helg ibland också, utan krav. Supersnygga tags du gjort. Fårstår att tjejerna blev glada.
Ja, jag har beställt en på Scrapbruket. Jag mailade och de får hem snart.
Ha det gott min vän.
Kram
Petra

Lene sa...

Trevlig helg vännen!
Kram lene
PS: Så snygga tags du skapat!