fredag 5 mars 2010

Tack för fina gåvor! :)

Wow så mycket fint jag får av er alla, åååh så glad jag blir!! :) Häromdagen kom ett jättefint kort från min kära vän Lena och idag fick jag jätterolig post igen! Inte nog med att Nettan från Scrapbooking4you ringde mig och förvarnade, hon är ju på väg ner till Karlstad och skulle stanna till vid E4 här så vi kunde komma ut och hämta mina saker som jag beställt. Nu blev det så att gubben fick åka, jag orkar helt enkelt inte ge mig iväg ut, det känns som jag har feber och troligen är på väg att bli sjuk. I alla fall så är jag väldigt matt och känner mig dålig, ont i halsen har jag också. Tusen TACK för att du tog med mitt paket Nettan!! Alltid lika roligt att prata med dig vännen! :) Synd att vi inte kunde träffas denna gången bara, men det blir väl fler gånger hoppas jag! ;) Åter till posten... det kom en jättefin mapp från Busan idag! Tjoho vad glad jag blir!! :D Lenas kort och Busans mapp är supersnygga!! Och jag är glad som en lärka! :D Jag ska fylla denna mappen med färdigmålade och andra färdiga motiv (som inte behöver målas) så har jag lite ordning på dem med, hade tänkt att göra en sån mapp, men nu slipper jag ju det.
Tur som bara den har man ibland! :DTusen tusen TACK Lena vännen för det superfina kortet! Så sött stämpelmotiv det är på det kortet!! :D Tusen tack också för det andra som låg i kuvertet, vad det var säger jag inte, det behåller jag för mig själv! ;)
Tusen tusen TACK Busan vännen för den fina mappen! Du har så otroligt snygga hjärtstansar och det blir såå snyggt med dom vännen!! :D Tusen tack också för det andra som låg i kuvertet, vad det var säger jag inte, det behåller jag för mig själv! ;)
Jag länkar inte till Busan, för hon har en privat blogg.

Ha en jättetrevlig helg allihopa som tittar in här!
Jag ska försöka kurera mig så gått det går. ;)

9 kommentarer:

Lisan sa...

Grattis Lena till allt fint. Vilken perfekt dag mitt i allt elände. Låter inte skoj att börja bli sjuk. Hoppas du klarar dig undan det och får en toppen helg.
Skickar upp lite soliga härliga hälsningar till er från Skåne. Kramis från Lisan

Lena sa...

Hej Lena!
Vilken osis att du inte känner dig pigg. Jättetråkigt! Skickar lite krya på dig kramar, hoppas det hjälper lite.
Tur du har som fick så fin post från Busan idag. Roligt och nu slapp du göra någon mapp, fin fint det! Hoppas inte du blir värre sjuk nu vännen. Kram Lena

Catharina sa...

Hej Lena!
Så mycket superfina varor du fått.Synd bara att du nu har gått och blivit sjuk.Hoppas att det inte sitter så länge bara.Jag hoppas att helgen ändå ska bli skön och att vi får forsätta med att ha sol ute nu när den äntligen har kommit fram.
Kram Catharina

Catharina sa...

Hej igen vännen!
Jag kan lova att det är svårt att inye köpa allt fint som Nettan får hem.I torsdag så kom det massor av fina saker som kommer upp i webben senare.En del av dessa nyheter kommer det att vara väldigt bra pris på under öppningsdagarna så holl utkik i butiken.Jag håller verkligen med om att graphic 45 har många fina papper.Och sedan så går det ju så bra att kombinera ihop alla med varandra.Har själv köpt på mig ett litet lager av papper därifrån.Nä nu ska jag gå och vara social med familjen men vi hörs!
Kram Catharina

Pernol sa...

Grattis till allt fint Lena!!! Det är du väl värd!
Det är inte skoj att vara sjuk. Men det är väl övergående hoppas jag.

Krya på dig!
varma hälsningar från Pernilla

Gertrud sa...

"Krya på dej" hälsning från Skåne. Hoppas du snart är på benen igen. Skickar en vårkram från södern. Gertrud

Cattis sa...

Tack så jättemycket gumman för allt fint jag fick med posten idag:)
Blev så glad. Du är för "go" du.
Inte hade jag räknat med att det skulle komma såå mycket i paketet, men oj så kul..
Tråkigt att du är på gång att bli sjuk, inget vidare. Det går ju så mycket nu både maginfluensa och vanlig influensa i den här delen av landet iaf..
Skickar dig ett gäng med Krya på dig kramar och hoppas att de värmer och hjälper lite.. hoppas även att du kan få njuta lite av helgen med..Kram kram

lk46 sa...

Hej vännen! Så fina saker du har fått, jag kan förstå att du blev glad!
Även jag har en liten sak till dig, den kommer i veckan som kommer. Jag har ju varit hos mina barnbarn och det är det viktigaste för mig!
Jag hoppas så småningom kunde få lite mer tid för pysslandet.men just nu hinnar jag inte ens fota allt fint jag fått! Men det kommer!
ha en härlig dag och var rädd om dig, hoppas inte du blev sjuk!
Kram lene

Carina sa...

Hej!
Roligt att du tycker om mina teckningar.Du får hämta vad du vill hur mycket du vill.Dock ej de som är copyrightade.

Kram!