måndag 1 mars 2010

Hej nu är jag här igen! & Tack för alla bidrag och gåvor!

Hej allihopa!
Hoppas att ni alla har det bra?! Jag har inte försvunnit helt ifrån bloggen, utan jag har funnits här fast jag inte har "synts till" på en hel månad, men nu är jag tillbaka igen. ;)

Tack för alla era fantastiska bidrag. :) Så många fina alster det har kommit in till min lilla utmaning, hela 54 st WOW så kul! Så otroligt mycket kreativitet ni uppvisar och vilken variationsrikedom, helt makalöst!! Ni har verkligen förgyllt min månad, tusen tack för det! :D Detta har varit så roligt så jag hoppas att jag har möjlighet att göra det igen någongång. Det skulle vara så kul. :)
Vilken rolig månad februari blev i år, den som bara brukar vara sååå trist och tråkig. Men INTE i år tack vare er alla! :D

Jag hoppas ni förstår att jag inte har möjlighet att visa alla bidrag här på min blogg, även om jag skulle önska det. Vill ni se dom så titta gärna in hos var och en som har bidragit, blogg adresserna hittar ni i förra inlägget. (Utmaningens)

Detta har ju inte varit en vanlig utmaning (tävling), utan lite mer som en roligare variant av utlottning. Jag hoppas att ni har haft lika roligt som jag har haft, under den här månaden. :) Det skulle vara jättekul att höra vad ni tycker om detta. Skriv gärna en rad eller två och berätta vad ni tycker, både ris och ros är välkommet.

Men innan jag avslutar så vill jag passa på att visa allt fint som har kommit till mig under denna månad.

Först kom ett jättefint kort från Busan till alla hjärtans dag, såå gulligt det är med igelkottarna. :D Och såå superfint hon gjort, i hjärtform och allt!! Tusen tusen TACK Busan vännen för det fina kortet! :D Tusen tack också för det andra som låg i kuvertet, vad det var säger jag inte, det behåller jag för mig själv! ;)
Jag länkar inte till Busan, för hon har en privat blogg.
Här är bilden på framsidan,


och på baksidan,


Efter några dagar så kom denna underbara ask :) visst är den helt otroligt vacker? :O Vad den lilla lådan innehöll behåller jag för mig själv. ;) Detta superduperfina alster kom från min kära vän Lena ! Tusen tusen TACK Lena vännen för denna fina ask! :D


Efter ytterligare någon dag så fick jag jätterolig post igen, lyckliga mig!! :D
Då kom detta fina alster, ett kort och påse i ett, så smart och så snyggt!! Det är extra roligt med denna fina gåva för det var ett av bidragen som Karina lämnade in till min lilla utmaning, jättekul vännen! :)
Vad den innehåller, behåller jag för mig själv. ;) Tusen tusen TACK Karina vännen för detta fina kort/påse! :D


Vilka snälla, goa och fantastiska vänner ni är tack så mycket allihopa, utan er vore livet bra tråkigt! :D

Nu har jag en hel del att gå igenom och att räkna, och så ska jag naturligtvis göra ett besök hos random och dra vinnarna. :D
Lycka till alla! Vi hörs om någon dag igen. :)


8 kommentarer:

Busan sa...

Hej vännen! Ja, jag kan bara skriva att du har förgyllt min februari månad också något helt otroligt och snabbt gick den!!! Den som alltid brukar vara så lååång men inte i år tack vare dig!!! Har funderat på synpunker på din utmaning men jag kan inte komma på någon - allt tycker jag har varit superbra!!! Och att du fått så många bidrag tyder ju nog på det också. Jag har haft så kul och jag hade sån tur att jag "upptäckte" att jag verkligen gillar de färgerna du valt vilket jag kommer ha glädje av också nu efter din utmaning. TUSEN TACK VÄNNEN - DET HAR VARIT SUPERKUL!!! Och är så glad du gillade lilla hjärtat till Valentin. Asken från Lena är helt underbar och hon är så duktig!!! Helt fantastisk är den!!! Och så snäll och omtänksam är Lena och jag är så glad för din skull. *hjärta*
Hoppas du har det så bra du bara kan idag och hoppas du får en liten mysig pysselstund snart igen. Och äntligen kan jag skriva:
Varma VÅR-kramar!!! :)
Busan

Lena sa...

Hej Lena!
Jag håller med Busan. Du har förgyllt denna trista februari månad för mig. Det har varit så roligt och så utmanande för mig. Har aldrig haft tanken på att sätta ihop dessa färger, men nu har jag fixat det med,heja!
Det enda negativa jag kan komma på är att utmaningen redan är slut! Den kunde gärna hållt på en månad till tycker jag,hi,hi.
Otroligt många bidrag du har fått in och det säger ju allt..Alla har säkert tyckt detta varit jätteroligt
Någon vår har vi inte, här snöar det för fullt och det har kommit flera dm i natt. Ha det gott. Kram Lena

Karina sa...

Hej vännen.
Det blir bara en massa ros för din tävling inget ris!!!!! En verkligen rolig tävling där alla kunde vara med. Jag kommer inte ihåg just nu hur många bidrag jag deltagit med men roligt hade jag iallafall.
Nu väntar vi med spänning.
Vilka fina presenter du fått. Du är värd dom och många till.
Jag ska när jag får tid skära ut lite rådjur med Slicen och skicka till dig. För jag har för mig att du gillade den.
Hoppas att allt är bra med dig och Kjell. Här är allt finfint.
Kramar Karina

Pernol sa...

Hej Lena!

Ja, jag håller med de andra! Du har förgyllt denna trista månad februari med din utmaning!!! :) Det var jättekul!=o) Fina vårfärger hade du valt också! Jag gillade verkligen färgerna.

Jag har tyvärtr varit sjuk sen i fredags. Hosta och heshet är inte att leka med. Huvva! Nu är jag less på detta!

Hoppas att du får en mysig pysselstund snart igen!
kramis Pernilla

frubards pysselkök sa...

Hejsan!
Ja, det är bara attt hålla med alla de andra. Du har verkligen förgylld våran februari. En kall,lång och mörk månad blev till en månad fylld med vårfärger. Tack vare din underbara färgutmaning. Det kunde inte bli bättre!!!
Nu är det bara att sitta och vänta på att lotten har fallit på nåt av mina alster.
Att du fått så många bidrag är ju toppen, och du får gärna komma med nåt liknande här framöver......
Du har verkligen många vänner ute i cybervärlden när man läser kommentarerna, och det kan jag mycket väl förstå. För jag kan verkligen känna på den korta tid som vi haft kontakt, att du är speciell.

Kram // Kikki

lk46 sa...

hej min vän!
Det har varit jättekul fast jag bara hand med två bidr... nä tre blev det ju!
Nu väntar vi spänd på resultatet!
Jag åker till halmstad några dagar men får kanske möjliheten att titta in!
Ha det bäst min vän!
kramizar från Lene

Camillaskreativa sa...

Jag tycker det var en rolig utmaning och färgtemat var så bra för då kom jag igång med mina påskkort ;o) Det är bra att du har lottning,det är mest rättvist då det nästan är omöjligt att bestämma vilket kort som är finast! Jag har varit och kikat på en del andra bidrag och de är alla så fina, alla gör vi ju olika och det tur det :o) Super kul utmaning och bara en massa ++++++++++++ +++++++++++++++++++ och ---(--@ från mig!! Nu blir det till att hålla tummarna för en liten vinst :o) Åsså lärde jag mig ju att direktlänka, det hade jag ingen aning om hur man gjorde då jag aldrig behövet göra det förrut så tack för det oxå!!!
Kramar <3
Camilla

Catharina sa...

Grattis all lyckliga vinnare!Ja visst är detotroligt att jag får praktisera hos nettan.Såg förresten din order därifrån idag.Vad ska du nu göra för fint då???
Kram Catharina