söndag 28 mars 2010

Födelsedagskort / bidrag 3 till Lenas utmaning

Framsidan


Insidan

Våran kompis fyller år i början på april så jag har gjort ett kort till honom. En fjäril, bling, löv-charms och en massa rosor i vitt och lila pryder framsidan på kortet, och den största rosen har fått lite daggdroppar av Glossy Accent. Tulpan och not motiven är freebees men jag har naturligtvis glömt vart jag hittade dom. Textstämpeln kommer från stämpelboden. Den passar så bra här tillsammans med tulpanbuketten tycker jag. Insidans stämpelmotiv har jag fått från snälla vänner, tack för dom här passar dom kanonbra! :) Jag frågade denna kompis vad han tyckte om att få blommor på ett kort, just för jag vet att han ger mig ett ärligt svar, och han tyckte visst det passade med blommor på ett kort till en kille/man. Så nu vet ni det tjejer. Hi hi. ;)
Jag tänkte ha med även detta kort i Lenas utmaning . Var med ni också vet jag, klicka på namnet så kommer ni dit. :) Hoppas ni alla får en trevlig vecka.

11 kommentarer:

Lena sa...

Halloj vännen!
Vad glad man blir när man vaknar och hittar nya fina bidrag. Det är så roligt och livar upp mina dagar. Ditt födelsedagskort är jättevackert. Man får vårkänslor av det, hi,hi och han kommer bli glad över detta kort.
Jag säger som så..tack och lov att vinnaren ska lottas fram, för att utse en sådan är omöjligt för mig, med allt detta vackra jag får se. Ha det gott. Kram Lena

Jenny sa...

Så fint kort! Härliga färger och sköna vårkänslor. Man blir väldigt sugen på att köpa hem tulpaner.. :)

Önskar dig en bra start på veckan!
Kram

LenA sa...

Härligt kort, såå fina färger, blombuketterna är super och jag älskar tulpaner i alla de former!
Lyckliga mottagare av detta kort!

Och så den lilla fjärilen som pricken över i!Visst är Lenas utmaning toppen!

Ha det gott!
Kram, Lena

Catharina sa...

Tack för de fina orden i min blogg.Ditt bidrag är också så superfint!Så nu kan vi bara hoppas att vi har turen med oss.Jag brukar aldrig ha tur när det gäller sånt här(fniss)men man vinner ju aldrig om man inte försöker heller eller hur??Ha en skön påsk om bvi inte hörs innan dess!
Kram
catharina

Cattis sa...

Hej hej, Wow du har hunnit med tre bidrag till Lenas utmaning :)
Jättefina är de allihopa.
Det där med daggdropparna på den stora rosen var ju jättefint, har jag aldrig sett förut, tjusigt...
Ja jag lämnade in mitt första nu ikväll, har inte varit lika flitig som till din utmaning hihi, nej tiden har inte riktigt funnits till.
Önskar dig en trevlig Tisdag, och hoppas att du har det bra..
Kram kram

Karina sa...

Hejsan!
Vilket fint kort du gjort!!
Jag lämnade in två bidrag till Lenas utmaning igår. Hade tre stycken fjärils dies som jag inte har använt innan så jag blev glad att jag hittade hennes utmaning.
Jag har inte glömt dina rådjur *skäms* Jag har bara inte haft tid. Lovar att ta tag i det när jag gjort min beställning färdig på student inbjudningskorten.
Ska försöka göra dom sista ikväll.
Kramar Karina

lk46 sa...

hej vännen.
Så snygga kort, jag fastnade för det översta.. vår och så sköna härliga färger!
Jag tycker också man kan ha blommor på ett killkort, det har jag ofta!
Ha det gott kära du!
Kram lene

Anonym sa...

Hej govännen! Jättetjusigt kort du gjort till honom! Visst kan man ha blommor på killkort, det tycker iaf. jag fast man kan ju ha dem i lite "killfärger" och man behöver ju inte precis ha rosa blommor.

Idag kom det något jättefint i lådan, nämligen ett jättesött påskkort från dig!!! Tusen Tack vännen för det vackra kortet, blev jätteglad och det lyste med ens upp resten av dagen! :-)

Ha det gott vännen!

Bauta kram från Susanne

Pernol sa...

Jättesnyggt kort! Det ser vårigt ut. :) Jag tänker att jag måste köpa tulpaner till mamma i påsk när jag ser det. Jag ska dit över påsken. Min syster och Tyra kommer imorgon onsdag.

TACK så jättemycket för påskkortet!!! Tyvärr har jag inte hunnit göra några påskkort i år. Det har helt enkelt inte funnits tid. Ja, ja, det får bli ett annat år.

Ha det bäst vännen!
kramis Pernilla

Inger sa...

Så flotte kort du har gjort Lena!!
Nydelige vårfarger! :o)

♥ Glad Påske! ♥
Klem, Inger

Karina sa...

TACK Snälla rara du för kortet. Så fint det var!! Man blir så glad när man tittar på det för det är så färgglatt! TACK TACK!!
Har ställt det brevid datorn så att jag kan se det hela tiden jag sitter här.
Ha en riktigt glad påsk.
Kramar Karina