onsdag 24 mars 2010

Fjärilskort 1, till Lenas utmaning

Lena har en utmaning i sin blogg där hon vill att man har minst en fjäril på sitt alster, det kan tex. vara ett kort, en Lo eller nåt altrat, det spelar ingen roll bara det finns en fjäril med. Sen jag funderat en stund på vad jag ville göra för något så blev det detta kort, jag tycker ju att det är sååå roligt att kladda med distressfärgerna. ;)
Så fram med färgdynorna, aluminiumfolie, en mini mister med vatten, vit cardstock skuren i 15 x 15 cm bitar och en embossingfön. Till att färga in papperen med med.
Sen tog jag en fjärilsstämpel från WCG till att "trycka" mönstret, jag använde samma färger på dynorna som jag hade till infärgningen av papperet fast denna gång utan vatten. Dom andra stämplarna är från Crafty Secrets 'Garden girls' & 'Bird notes' visst är dom fina? Sen finns det väl inte mycket mer att säga om detta, det ska vara då att det är en massa glitter och glimmer bl.a. har jag proppat en av fjärilarna full med bling ;) och så satt bling lite här och där, och så har jag använt en glimmer mist 'pearl' som jag sprayat alla sidor med.
Vad var sen lämpligare än att skicka kortet till Lena som har en bruten handled stackarn! :( Krya på dig min vän!
Hon fick fram kortet igår så nu är det helt ok att jag lägger ut det här. ;)

Ha en trevlig dag alla som tittar in. :)


9 kommentarer:

Lena sa...

Ja du Lena...Jag vet hur bedårande detta kort är. Det glimmar och gnistrar om det. färgerna, stämplarna och dekosarna är alldeles underbara. Tack för att jag fick ett så fint kort av dig. Det är mycket "kladd" och kärlek nerlagt, det syns! Kram Lena

Busan sa...

Oooh så vackert!!! Ja, det är underbara stämplar och så duktig du är... hade jag inte vetat att du kan göra så här själv skulle jag inte trott att någon kunde skapa så här vackert - papperna är fantastiska och du är så duktig!!!
Har lyckats plocka undan lite här idag och ska försöka sätta mig sen lite i eftermiddag med mitt bidrag till Lena. Hoppas du har det så bra du bara kan idag och får en mysig pysselstund snart igen! :)
Massor med vår-kramar
Busan

Catharina sa...

j min vän!
Jättesnyggt fjärilskort som du gjort.Tror att jag också ska hoppa på denna utmaning ;).Så nu kan man bara hoppas att turen är med en...den som lever får se!!
Kram Catharina

Anonym sa...

Hej vännen!

Åh vilket underbart kort! Jag bara älskar det & så sköna färger & mjukt! =)

Jag har just lagt upp en ny lo du kan kika på hos mg, om du har tid & lust förståss =)

Hoppas att allt är bra med dig, här har & är det förkylt sedan lääänge, börjar kännas som det räcker nu...

Ha en skön dag i det härliga vårvädret, kramar Ulrica

Eva sa...

Hej Lena! Dina kort är såå Vackra!!så snyggt infärgad cardstock! och vackra stämplar :)
Ha en skön vårhelg, för det får vi hoppas... att våren är på väg.
Många Hälsningar från
Eva

frubards pysselkök sa...

Himmel så fint kort! Och vilken härlig färg! Och som jag gillade stämplarna, Oj, oj, oj. Måste nog gräva djupt i plånboken och inhandla dessa... Ska se om de kanske finns att inhandla vå våran mässa här i Piteå i helgen. Du må tro att jag har längtat....

Kram // Kikki

Jenny sa...

Så fantastiskt vackert! Färgerna och skimmret, det blir nästan tredimensionellt på någor sätt.
Så inspirerande!

Kram
Jenny

LenA sa...

Underbart kort, så mycket arbete det ligger bakom, men det är det ju värt när det blir så vackert!

Visst är det härligt med fjärilsutmaningen....älskar dessa varelser!!!

Ja du, det här med Pearl Maker var nog bara en lyckoträff, fast jag fick tipset när jag köpte att hålla "pipen" lite snett uppifrån, nästan från sidan, när jag tryckte ut. Kanske det var bra för det blev ingen "tipp" på!

Tänk vad veckorna går fort nu är snart helgen här igen, ha det så gott!

Kram, Lena

Anonym sa...

Oj gumman, vilket vackert och glittrigt kort du gjort till stackars Lena! Hon behöver verkligen all uppmuntran just nu.
Visst är det skoj att leka med distresserna, tyvärr gör jag det alldeles för lite, måste bli ändring på det nu när jag ser ditt fina resultat.
Men var har du fått tag på misten "pearl"? Som jag har letat ett halvår efter att jag blev av med den på stora scrapträffen i höstas? Måste ha en ny!!! ;-)

Kram på dig vännen!!!

Susanne