fredag 19 mars 2010

En liten gåvaDessa askar och anteckningsböcker gjorde jag och skickade till några av mina bloggvänner strax efter alla hjärtans dag, jag hade ingen lust alls att göra kort då, så då fick jag ju hitta på något annat. Men klantig som jag är så hade jag naturligtvis klistrat igen alla kuverten utom ett, när jag kom på att...
ja visst ja, jag skulle kanske fota det jag gjort också. Men då var det så dags att komma på det. *skratt* Jag slet självklart inte upp allt igen utan jag har lånat bilderna från mina vänner, åtminstone dom 5 (av 7) som lagt ut detta i sina bloggar. Tack för lånet tjejer! :)

Nu önskar jag alla som tittar in till mig en riktigt trevlig helg och hoppas att ni får vackert väder och får njuta av det och det helgen har att erbjuda.
Ha det så jättebra allihopa! :)


7 kommentarer:

Lena sa...

ja du Lena..det där med att glömma fota, det är jag specialist på, ha,ha. Dom är så söta dina askar och böcker. jag är så glad för min så.... Ha en bra helg du med och hoppas du piggar på dig. kram Lena

Inger sa...

Wowwww, så mye vakkert du har gjort Lena!!!
Ønsker deg en riktig trevlig helg min venn :o)

♥ klem, Inger

LenA sa...

Är full av beundran över så mycket fina askar och böcker, vilket jobb du lagt ner, sååå fina....!
Önskar dig en skön helg också och så får man väl på något sätt fira att det är vårdagsjämning! Här faller ett lätt regn idag och man kan nästan med blotta ögat se hur det tar på snön!
Kram, Lena

Catharina sa...

Jag förstår att din vänner blev glada åt dessa förtjusande alster.Det är så roligt att få glädja och överraska sina vänner.Ha en skön helg så hörs vi snart igen!
Kram Catharina

Busan sa...

Oooh så fina askarna och böckerna är vännen!!! Har ju sett dem hos några av tjejerna men jag kan INTE se mig mätt på dem... de är så vackra!!! Hoppas de andra som också fick dem visar dem på sina bloggar för du är så duktig!!!! Och att glömma ta foto... ja, det är bara så det är. Jag tog i alla fall nya på de fina korten jag fick när jag fyllde år igen men är fortfarande inte nöjd. Ditt tips är jättebra och gör det bättre men det är nog ljuset som ändå inte räcker till. Lampan gubben min skulle köpa var så stor att den skulle vara i en helt annan armatur än såna vanliga man har hemma så det blev inget med det. Men hoppas ni ser lite i alla fall av det jag tar foto på än om jag själv är långt ifrån nöjd.
Ville bara önska dig en trevlig helg också och hoppas den blir mysig och att allt är så bra det bara går med dig. Ska till tandis i veckan och hissen är inte klar än så vilar och laddar för att orka med det. Ska bli så skönt när hissen funkar igen!!!
Massor med kramar till dig och ha det så bra du bara kan i helgen och hoppas du får en mysig pysselstund snart!!!!
Varma vår-kramar
Busan

Pernol sa...

Så fina anteckningsböcker med tillhörande askar du har gjort!!! :) Jag är så glad för min! Tack så jättemycket!

Ha en trevlig helg!
kramis Pernilla

Lisan sa...

Hejsan,
Hoppas att ni med har börjat få lite vår. Här är det helt underbart väder idag. Man vill bara ta en filt om dsig och sitta ute och njuta i solen. Men först ville jag titta in på lite bloggar. Har inte så mycket tid över til datorn eller pyssel just nu-tyvärr! Vilka jätte fina saker du har gjort som vanligt. Det där med att ta foto,hi,hi jag kommer alltid på det i efterhand när jag gett bort det. Kanske ska man åka runt till vänner o braknta och ta lite foto på sakerna.. Hoppas allt är bra med dig. Kramis från Lisan