onsdag 31 mars 2010

Grattis syrran! & 4:e bidraget till Lenas utmaning

Framsidan


Insida 1


Insida 2


Baksidan

Min syster fyller 60 år i april så jag har gjort ett födelsedagskort till henne. Hon gillar lila så självklart skulle kortet vara det. Jag tog en tulpanbukett till detta kort också, som jag skrev i förra inlägget är det en freebees. Textstämpeln på framsidan kommer från stämpelboden och den på insidan från Inkido. "Man är inte..." har jag fått från en vän så den vet jag inte var den kommer från. Tack för den texten vännen! Dom två äldre damerna är freebees från Carina W, tusen tack för dom vännen! Kika in till henne just nu har hon urgulliga ponnyn som hon bjuder på. Dom underbara och vackra papperen är Ladybug från Inkido.
Och eftersom jag har en fjäril även på detta kort så tänkte jag att det också ska få vara med i Lenas utmaning. Det är några dagar kvar på den så skynda er dit och titta om ni vill vara med på den.

Nu vill jag önska er en RIKTIGT GOD och GLAD PÅSK med mycket ägg och annan god mat och inte att förglömma det goda påskägget som är välfyllt förhoppningsvis. ;)

18 kommentarer:

Lena sa...

Tack för ännu ett vackert bidrag. Himla vackra färger och blombuketten är mumma den!
Klart jag hänger med. ta du en mellanlandning här, tror jag får plats bakom dig. Katten tar jag i knäet. GLAD PÅSK! Kram Lena

Carina sa...

Hej!

Ojjj,vad vackert ditt tulipankort blev.Det blir säkert gratulanten supernöjd med.
Och de gamla tanterna gör ju också bra ifrån sig...skratt!

Glad Påsk till dig!

Catharina sa...

Wow så vackert kort du gjort till syrran din.Visst är det härligt med alla fina tulpaner som nu finns att köpa.Då borde ju våren vara i antågande till slut iallafall.Ha nu en superskön påsk och ät lagom mycket godis.
Kram

LenA sa...

Vad glad din syster kommer att bli, ett så vackert kort med jättefina blombuketter och underbara färger! "Tanterna" är så sköna!

Ha en härlig påsk, vi kanske ses i Blåkulla!
Kram, Lena

Pernol sa...

Vilket fint kort! Tanterna på insidan är väl för gulliga.

Klart vi ses på vägen till Blåkulla. Om du har kaffekannan på så kommer jag om ett skutt. Chiqita rymms på kvasten.

Glad Påsk!
kramis Pernilla

Unknown sa...

Ett jättefint kort, och du har ju lagt ner massor av jobb på det...både utsida insida baksidaoch så förstås framsidan får vi ju inte glömma..
Jättehärliga färger, och jag bara älskar tulpaner..det är min blomma det :) Fyller mitt köksbord med stor bukett varje vecka nu, ibland är de lite dåliga så då får jag köpa nya..men de brukar oftast hålla sig fram till nästa helg och då vill man ju byta...
Jag tänkte att jag inte skulle vara sämre än dig haha så jag ska lämna in mitt 4:e bidrag med nu till Lena hihi, men det får bli mitt sista..
Önskar dig och din familj en trevlig påsk nu..och du det var inte meningen att du ska känna att du inte har skickat ngt kort till mig..Det var inte därför jag skickade till dig. Jag kände att jag ville göra det för att jag tycker att du är SÅ gullig...
Kram kram

Britt-Inger sa...

Jätte fint kort :)
Ha nu en riktigt lugn och skön PÅSK HELG!
Kramar, Britt-Inger

Lene sa...

hej min vän!
Ett vackert kort som din syster kommer att älska!
Vill önska dig en Glad Påsk!
Hoppas någon Påska kärring hälsar på hos dig!
kram lene

Lena sa...

Glad Påsk från den flygande kärringen Lena J. Kram

Unknown sa...

Nu är jag här igen :)
Ville bara önska dig och de dina en glad påsk..
Så vill jag ju tacka för din peppning med dina härliga kommentarer inne hos mig..de värmer en som mig, så tack tack..
Kram kram

Wildärtan sa...

Glad påsk önskar jag dig med, Lena!

Camillas Kreativa sa...

Jättefint kort!!!
Glad Påsk!
Kramar

Jenny sa...

Vilket vackert kort! Du är så duktig som även gör insidor och baksida så vackra. Din syster kommer nog att uppskatta kortet mycket, det är superfint!
Kikade in för att önska dig en riktigt glad påsk, hoppas att du får en skön helg! :)
Kram
Jenny

Busan sa...

Hej vännen! Vilka fina och roliga kort du har gjort!!! De är så fantastiska i underbara färger - duktig du är!!!! Det är så mycket vår i kortet!!!
Vill tacka dig så för alla tips som jag får av dig - håller på att prova skriva ut text och se hur det går först och främst så jag kan prova att färglägga med olika färger till att börja med på det. Och nu har jag monterat min tack'n peel på en kloss så det går framåt än om jag är långsammare än en snigel... *rodnar* Ska bli så roligt att prova att stämpla de jag vann hos dig och köpte hos Lena!!!! Lääängtar!!! :D
Hoppas så du har det så bra du bara kan och att du har en mysig påsk. *hjärta*
Varma påsk-kramar
Busan

Unknown sa...

Bom Bom hörde du trumman :)hihi
Ett stort Grattis till ditt tröstpris i Lenas utmaning,jättekul..ska bli så spännande att se vad det kan bli..
Hoppas du haft en härlig påsk förutom den här dagen som skulle förstöra här hemma med snö när man vaknade i morse..Vill inte , vill ha vår nu..
Var rädd om dig och ha det så gott..och du så vill jag tacka dig för dina gulliga kommentarer inne hos mig, de glädjer mig så mycket..
Kram kram

Anonym sa...

Hej vännen! Stort GRATTIS till tröstpriset du vann hos Lena, din lilla turgumma där!!! Inte vann jag nåt den här gången heller, suck! ;-) Min gamla vanliga otur...

Ska bli kul att se vad du vunnit för nåt.
Tack för det trevliga samtalet i eftermiddags! Alltid lika kul att surra bort en stund med dig vännen! :-) Kul oxå att vi kom fram till datum när jag kommer i maj, längtar redan! :-)
Snön kom hit oxå efter att vi hade pratat med varann så nu är vägen och bron vit igen, suck! Ska denna vinter aldrig ta slut???

Stor varm påskkram till dig vännen från Susanne!

Ps: Höll ju på att glömma att säga att korten är jättefina!

Karina sa...

Hej vännen!
Ville bara titta in lite snabbt och fråga om du haft en bra Påsk? Min har varit perfekt.
Nu är det jobbet som hägrar.
Ha en bra dag.
Kramar Karina

Busan sa...

GRATTIS TILL DIN TRÖSTVINST VÄNNEN!!!! Är så superglad för din skull!!! :D Vilken fin avslutning på påsken!!!

Hur har din påsk varit? Här har vi ätit gott och mysit hemma - två dagar kunde vi sitta en liten stund påpälsade på balkongen och det var så skönt i solen. Hoppas du med kan få väder att sitta ute lite på någon skyddad plats snart.

Hoppas du har det så bra du bara kan och snart får en mysig pysselstund igen!
Massor med grattis-kramar
och varma vår-kramar
Busan