måndag 22 mars 2010

Ett bortglömt teljuskort



Detta har jag helt glömt bort att visa er, jag gjorde detta teljuskort/värmeljuskort till min syster och svåger. Vi var bjudna dit på nyårsfest, men festen blev inställd så kortet finns fortfarande kvar här. Jag får väl ge dom det sen vid nåt annat tillfälle och ev. byta ut texten på det. På baksidan av tagsen har jag bara skrivit en hälsning.
Under den stora rosetten på sidan så finns det 4 värmeljus och på framsidan har jag satt fast en liten tändsticksask. Här kommer en länk om ni vill göra ett själv, det var inte denna tutorial som använde mig av, men den jag hade hittar jag inte så ni får hålla till godo med den här... Tutorial

10 kommentarer:

LenA sa...

Vilket jättefint kort! Härliga färger, blått passar så bra på nyårskort tycker jag! Så fiffigt att sätta dit en tändsticksask!
Tack för tipset, kanske vågar mig på det någon gång!

Ha det gott!
Kram, Lena

Lisan sa...

HEjsan igen, Vilket jätte fint kort med underbara färger. Visst är dom fina att göra och ge bort dessa ljuskorten. JAg gjorde ett till BUsan för en tid sedan o lite våriga färger. Ha det så bra, kramis från Lisan

Lena sa...

Hej Lena!
Superfina de där korten, blir lixom lite mer än bara ett kort. Färgerna gillar jag jättemycket, det förstår du nog,ha,ha. Idag har det rensats bland pappren här. oj,oj, vad papper man har!
Ha det bra. Kram Lena

Pernol sa...

Åååå wow vilken fint kort! Jättesnyggt med blått till nyårskort! Påminner om en isig vinter tycker jag. Tack för att du la ut länken till en tutorial! Jag har länge tänkt att jag vill göra ett sådant kort men hade ingen beskrivning.

Ha det gott!
kramis Pernilla

Inger Harding sa...

Wowwww, så lekkert Lena!!!
Smart idé!
Ha en fin dag min venn.

♥ klem, Inger

Jenny sa...

Superfint kort och smart att sätta dit en tändsticksask också, det blir mer en gåbortpresent än ett kort.. Snyggt med två tags tycker jag.
Bra att dina saker kommit fram. :)
Kram!

Camillas Kreativa sa...

Jättefint kort och gulliga tags! Du kan ju ta och ge bort det till våren eller midsommar...
Ha det gott
kramar
camilla

Busan sa...

Hej vännen och tack för din hälsning - du är för rolig... hi hi... ja, hoppas det tar sig igen vännen - tänker på dig och skickar massor med krya på dig-kramar!
Ja, tänk att den är klar!!! Provåkte igår och den pratar... hi hi.. nä, jag hör inte röster - den pratar faktiskt som de på sjukhus och så. Helt knäppt!!! ;)
Din fina ljus-ask med tags är så snygga!!! Du är så duktig och du har fått det... ja, jag hittar inte orden just nu men tycker massor om allt!!! :D Den kommer bli väldigt omtyckt!!!
Som Lisan skriver då fick jag en av henne och den är verkligen i vårliga färger... ja, det ligger bild på bloggen än om fotona är mörka men denna förbaskade vinter har det ju varit så svårt att ta foto. Måste prova det en gång för det blir så snyggt!!!
Ja, ville bara säga hej och beundra allt fint du gör. *hjärta* Krya på dig vännen!!!
Massor med krya på dig-kramar
Busan

Lene sa...

Vilket härligt kort! tagsen är jättegulliga!
kram lene

Unknown sa...

Jaaa du Lena du gör så mycket fint, en fröjd för ögat att komma in och titta runt lite här :)
Har inte varit ute på bloggen på ett tag nu haft lite dåligt med tid..vattenläcka hemma som förde med sig lite extra jogg.

Som jag skrev i ngn annan blogg så finns det så mycket fint och spännande ni visar upp så snart får jag sluta jobba haha, jag har inte tid med min hobby annars :) undrar om det blir en godkänd uppsägning hihi.
Jättefint var teljuskortet iaf, ska lifta den iden av dig här..
Var rädd om dig och må så gott tills vi hörs igen / Kram kram