torsdag 23 juli 2009

Blogcandy!


Nu är det blogcandy på gång igen, ;) denna gång i Inger Harding´s blogg blogg! :) Jättefina digitala stämplar, papper, blommor m.m. lottas ut!! Blogcandyn håller på tills den 9 Augusti. Var med ni också & lycka till!! :)

Free Signature Generator

Free Signature Generator

5 kommentarer:

Petra sa...

Grattis till dina fina awarder. Tittar bara inom och önskar trevlig helg redan nu. Kan rapportera att hos mej ösregnar det och har så gjort hela dagen. Hur är det hos dej?
Kram
Petra

lk46 sa...

hejsan. Tänkte bara tala om att här regnar det också, men det gör inget, då får jag sitta inne och skräpa...skrattar... scrappa så klart!
Visst ja, jag måste ju lägga ut Blockcandyn också om jag ska vara med!
ha det bäst!
kram lene

Anonym sa...

Hej vännen! Glömde ju säga att Mickeyängeln är jätte, jättesöt!
Tänker på honom ibland, även om jag inte hann träffa honom innan han gick bort. Han var en enormt stilig och vacker katt av de foton att döma som du visat mig och han verkar ha varit en enormt mysig och klok kisse. Nu är han en vacker ängel som vakar över er fyra, du och Kjell och Kitty och Freddy.

1000 och åter 1000 varma kramar till dig från din vän Sussie!

Inger sa...

Hei Lena :)
Titter innom for å ønske deg en riktig god helg, og takker for koselige kommentarer fra deg. :o)
mange klemmer fra Inger :)

Busan sa...

Hej vännen och tusen tack för dina ord - de värmde såå. Vi har landat här nu och i morse fick vi ett gladare besked. Babyn vi väntat på har äntligen fötts och den nya lilla familje mår bara fint. Känns bra att det gick så bra för dem när det varit så sorgligt sista dagarna. Hoppas du kryar på dig (läste hos Sussie att du har mkt värk av vädert) och önskar dig lycka till med din LO. Förstår dig så väl du vill ha med allt. Själv gjorde jag ett kollage med bara foto (innan jag upptäckt scrapping) på vår lilla Mimmi som vi blev tvungna att avliva 2004. Hade samma problem att välja ut de allra bästa bilderna för jag ville också ha med ALLA... Ja, ville bara säga tack och skicka krya på dig kramar till dig! Busan