onsdag 2 juni 2010

Födelsedagskort till Inger & Dunderförkyld

I slutet på maj så fyllde Inger år, (scrappingmedinger) Grattis igen vännen! :) Självklart ville jag gratta henne med ett kort och det var detta jag skickade till henne. Det är ganska lika kortet som jag visade här i måndags, men inte riktigt lika ändå. Papperen är från Maja Design på båda korten, men i olika utföranden, stämplarna och dekorationerna är inte lika dom heller.

Nu orkar jag inte sitta här och skriva längre känner jag, nacken och huvudet värker som attans och jag nyser med både jämna och ojämna mellanrum. Jag måste hålla mig från datorn i några dagar så kanske att det ger med sig och blir bättre i nacken och huvudet och så ska jag självklart försöka kurera mig så gott jag kan. Helt borta är ju svårt att vara, (det kliar i fingrarna ni vet, hi hi) men det blir bara några få korta stunder jag finns här och gör det nödvändigaste, så räkna med att det kanske tar tid innan jag kan besöka er, jag kanske inte kan höra av mig på en gång, men misströsta inte jag kommer så fort jag piggat på mig och kan hälsa på er. Ha det så bra. Kramar till er alla, fast på lååångt avstånd så jag inte smittar er. ;)


Framsidan,



Insidan,



De tillhörande tagsen,



12 kommentarer:

LenA sa...

Så vackra kort du har gjort till dina vänner! Gillar den vikningen, får nog testa det någon gång!Fina färger och dekorationer, och allt detta arbete med alla sidor som är lika fina....topppen,gillar dom massor!
Ta nu och kurera dig så du också kan njuta av värmen som är på väg!

Ha det så gott du bara kan!
Kram Lena

Anonym sa...

Hej min snuviga lilla govän! 1000 TACK för det enormt vackra grattiskortet jag fick igår! Det är enormt vackert och jag blir rörd över vilket arbete du lagt ned på det och över omtanken!♥
Kortet till Inger är oxå fint precis som det du gjorde innan.
Här lyser solen idag och det är ca. 14 grader i skuggan men här inne sitter jag vid datorn och jobbar, har hur mycket som helst egentligen att göra vid datorn då jag inte uppdaterat på snart en månad och så har jag varit urusel på att göra blogrundor. Har varit så data -och blogless ett tag men nu börjar det kännas mer lockande igen.
Ikväll ska jag och Pernol iväg på månadsträffen i scrapföreningen och den här gången fick jag lov att fara för barnen trots att det är min födelsedag till skillnad från ifjol då jag stannade hemma istället för att de ville ha det så. Ja, de blir ju äldre och äldre dom med, och klokare.

Ha en fin dag och hoppas att du får njuta av det fina vädret precis som vi gör här uppe idag och krya på dig ordentligt så du snart är frisk igen!♥

Kram på dig govännen!!!!

Busan sa...

Hej vännen! Vilken förkylning du har åkt på!!!! Ja, de där rackarns basiluskerna som finns nu för tiden är inte att leka med... håller tummarna att den är intensiv men kort så du snart får må bättre igen... i alla fall förkylningsfri. *hjärta*
Tänker på dig!!!
Kortet är ljuvligt och har ju redan beundrat det inne hos Inger... ja, det var så många fina kort hon fick och du har lyckats så med detta... det är så vackert och härligt!!!
Krya på dig nu gumman så hörs vi när du piggnar till... ha det så gott och bulla upp med gamla Magnolia tidningar... ska komma en ny nu om några dagar/en vecka också om det blir en långvarig förkylning... bara så du har lite att titta i kanske och kan drömma dig bort med.
Massor med krya på dig-kramar
Busan

Anonym sa...

Hej vännen!

Hur är det nu för tiden? Det är så långt mellan gångerna jag får en liten go hälsning så jag tänkte bara kolla hur det är med dig? Blir ju lite orolig att du inte mår bra.

Hör gärna av dig vännen, krya på dig kramar Ulrica

Petra sa...

Vill önska dej en skön helg lilla Lena och hoppas din förkylning snart ger sig.
Så fint kort du gjort till Inger. Du gör så makalöst fina insidor också, det är jag då för lat till:). Ha det så gott nu vännen och tack för allt snällt du skrev inne hos mej, jag blir verkligen jätte, jätteglad.
Kram
Petra

Pernol sa...

Vilket jättefint kort du har gjort till Inger! Jag gillade den vikningen! Den måste jag försöka mig på.

Så jobbigt att bli förkyld nu i sommartid. Stackars dig! Du får kurera dig med svartvinbärssaft och apelsiner o dylikt.

Ta hand om dig och trevlig helg!
kramis Pernilla

Anette sa...

Så fint kort du har gjort.
Kram Anette

Unknown sa...

Åhh så tråkigt med förkylning, nu när det fina vädret är här och allt :(
Ditt kort du visar är jättefint, du lägger ner så mycket jobb och gör HELA korten så fina alltid.
Med framsida och insidorna jaa det är en fröjd att se.
Ville bara kika in och se hur det var med dig, och det var ju inget vidare..
Blir inte att man sitter så mycket vid datorn nu när det fina vädret har kommit, man pysslar knappt ingenting heller för den delen, utan är mest ute när man kommer hem från jobbet, därav blir det lite längre mellan besöken.
Skickar dig lite krya på dig kramar och hoppas att du snart är bättre.
Var rädd om dig nu / Kram kram

Lene sa...

Hej vännen!
Jättesnyggt kort! Hoppas du är bättre i din förkylning!
Jag har varit på studentfest och så har jag jobbat också denna helg, så något pyssel eller annat har jag inte hunnit med... har ont i huvudet och astman krånglar,så jag ska försöka ta hand om den idag!
Ha en skön dag min vän!
Kram lene

Busan sa...

Hej vännen! Vill bara titta in och se om du orkar höra av dig och berätta hur det är med dig... Tänker på dig och hoppas att du snart är på bättringsvägen från denna dumma förkylning som hittat till dig.
Här är allt som vanligt nu på sommaren och bara en av katterna som vi måste in med till veterinären idag. Ja, det blir gubben som får åka själv idag men det får ju gå det med. Hur som helst så har hon inte varit sig sjläv sedan vaccinationen så vi får se vad det är som hänt med henne och hoppas att hon bara är lite hängig och inget annat.
Skickar massor med krya på dig-kramar till dig och hoppas så att du redan mår lite bättre!!!
Busan

Busan sa...

Hej igen vännen! Ja, jag är rädd att jag tagit värmen själv här... *rodnar*... för här är 25 grader utanför balkongen men är mulet och känns lite kvavt så börjar kännas lite som det kan bli åska idag. Ja, jag hoppas med att det går bra hos veterinären. Gubben min fick åka själv idag för jag är för dålig för att åka med idag med det vanliga. Får skylla mig själv när jag nu var och grattade en i min mans familj en stund igår men trevligt det var det och så enormt skönt att komma ut och träffa folk!!!
Har tänkt på dig och din förkylning hela helgen och visst är det bra att febern gått ner men hoppas du tar till doktorn och inte hostan ger sig snart för fibro och hosta hör ju inte ihop... :(
Är ändå glad jag lyckats orka med en blogg-runda här idag - är så länge sedan och är så kul att se så fint alla gör. Har suttit här länge nu och tittat på ditt underbara kort till Inger igen också och ja, du är så duktig!!!!!!
Imorgon släpper de nya Magnolian om det stämmer... själv har jag nog fått nojan och har börjat fundera på julkort!!! Ja, du läste rätt... i denna värmen.... Läste ju hos Lene om just det och ja, det fastnade i mitt huvudet så nu har den styrt in sig på att fantisera om julkort när jag behöver göra grattis-kort.. så tokigt det kan bli... hi hi...
Hoppas så att du kryar på dig så mycket du bara kan vännen!!! Tänker på dig och hoppas det snart är över för denna gången så du kan få hämta krafterna igen. *hjärta*
Massor med krya på dig-kramar och sommar-kramar
Busan

Lilla Pyssel Inger sa...

Hej på dig underbara Lena vännen:) STORT TACK för det underbara Grattis kortet jag fick av dig blev SUPER GLAD för det ska du veta:) Hoppas att du tar väl hand om dig och ser till att kurera dig så att du får må bra snart igen:) Tänker på dig och håller alla tummar och tår:) Massa med STORA Krya på dig Kramar till dig vännen från lilla vännen Inger:)