fredag 18 juni 2010

Tusen tack kära Lena

Hej svejs!

Äntligen börjar förkylningen på att släppa taget och jag börjar på att känna mig lite piggare, denna förkylning har varit riktigt jobbig med feber, snuva och en jättejobbig hosta mm. Riktigt bra är jag inte än men det ska jag väl bli nångång. Nog babblat om detta. ;)

Titta här vilket jättegulligt kort som kom igår, och vilka superfina utstansade papper som följde med i kuvertet tillsammans med lite andra godsaker. Åååh så glad jag blev!! :) Tusen tack kära Lena vännen!! :) Du är så snäll och givmild!! :)

Nu är jag pysselsugen må ni tro ;) så idag har jag tänkt att sätta mig och börja på något kort eller nåt annat, får se vad jag tar mig för. Jag har inte riktigt bestämmt mig än. Jag ska börja med att gräva bland papperen och se vad jag kan hitta.
Men allra först har jag tänkt att göra en beställning på några av dom allra nyaste papperen från Maja design, dom är i så härligt sommriga färger.

Ha det så bra i helgen och ha det så trevligt, hoppas vi alla får soligt och fint väder. Vi hörs till veckan. Kram Lena3 kommentarer:

lk46 sa...

hej vännen!
Vilket fint kort du fått!
Tack min vän, det är bättre med mitt ansikte, vet inte om jag behöver göra mer, det får vi se när såret har läkt helt!
vill önska dig en trevlig helg!
Kram Lene

LenA sa...

Hej Lena!
Tusen tack för snälla ord hos mig, dom värmer!
Hoppas nu att du känner dig ytterligare lite bättre så du kan pyssla loss ordentligt när lusten finns.Väntar med spänning på att få se vad det blir för fint!

Här hade vi några sommardagar i mitten av veckan men nu strilar regnet ner utanför fönstret igen och man bara ställa sig frågan....NÄR KOMMER SOMMAREN på riktigt?

Ha det gott vännen!
Kram Lena

Lilla Pyssel Inger sa...

Vilket underbart fint kort du fått av Lena vännen, förstår mycket väl att du blev jätteglad:) Skönt att höra att du börjar att bli bättre och att du börjar bli pyssel sugen igen:)Ska bli kul att se vad fint du hittar på:)
Önskar dig en riktig trevlig dag och vecka och var rädd om dig:) Kramar från lilla vännen Inger:)