måndag 21 juni 2010

Jag - en kladdare

Jag tycker ju att det är så roligt att kladda och leka med färger och här har jag använt både glimmer mist och "Pernoltekniken" med distresser. Roligt hade jag under tiden jag lekte. :)
Kortet är skickat till min goda vän Lene som ett litet tack för alla fina utstansade papper mm. som hon skickat till mig. Samtidigt önskade jag henne en trevlig sommar.
Detta kort var med i en utmaning i Karlssons blogg för ett par månader sen så det är inte alldeles nygjort, jag har bara gjort det färdigt på insidan också så det gick att skicka till någon.

10 kommentarer:

Lena sa...

Hej målare Kludd!
Jag håller med om att det är roligt att kladda. Ditt kort är väldigt fint med alla färger. Supersnyggt! Gillar alla blommor och fjärilar. Tack för dina snälla kommentarer. Kramar Lena

Pernol sa...

Det är jätteroligt att kladda med färger!:) Jättesnyggt kort! Både på in-och utsida.

Ha en bra Midsommarvecka!
kramis Pernilla

Cattis sa...

Har du målarskjortan på när du kladdar så där, hihi
Jätteläckert blev kortet så härligt med färgerna, MVG får du av mig :)
Hoppas du har det bra, passar på att önska dig en trevlig midsommar med, tar ju ett tag mellan inläggen nu har jag märkt.
Sen ska vi till Nusnäs i Dalarna över midsommar så då blir jag ju både pyssel och datalös...
Var rädd om dig nu och ha det så gott / Sommarkram från mig :)

Lilla Pyssel Inger sa...

Jag tycker att ditt kladd blev riktigt lyckad, kortet blev jo jättesnyggt:) Ha en toppen dag och en riktig trevlig och skön midsommar:) Kramar från lilla vännen Inger:)

Mia sa...

Hej! Vill tacka dig än en gång för det fina tröstpriset jag fick i din utlottning. Jag är helt frälst i de fina MS fjärilarna måste bara köpa en sån punch. Har gjort ett kort som jag lagt upp i bloggen med mycket av sakerna jag fick av dig.
Ha det toppen! Kram Mia

Lisan sa...

Hej på dig, Ville titta in på en liten snabbis och önska trevlig midsommarhelg. Hoppas att du får sol och fint. Så länge du kladdar så fint som du gör så bara fortsätt vännen, det var jätte fint. Jag tänkte anmäla mig på en "kladd"kurs eller en distress kurs till hösten hos pysseltagen- så jag med får lära mig.Vi hörs efter helgen. Kramis från Lisan

Anonym sa...

Hej vännen!

Vad fint!

Tack snälla för din hälsning.
Önskar dig detsamma!

kram

Petra sa...

Hej på dej din lilla kladdemaja:).
Det var ett fantastiskt vackert kort du kladdat ihop i alla fall. Lene blir nog superglad.
Vill passa på att önska dej en riktigt härlig Midsommar.
Kram Petra

Lilla Pyssel Inger sa...

Hej på dig Lena vännen:)
TACK SNÄLLA FÖR BESÖKET VAD TREVLIGT OCH VAD GLAD JAG BLEV:)
Tack snälla jag mår bra har inte mått så här bra som jag gör nu på tre år och det säger ganska mycket:) Jag går fortfarande på behandling på Smärtkliniken varje vecka. Har en operasjon kvar tror dom sen så ska jag vara redo för det vanliga underbara "Svensson" livet och jag längtar ska du veta:)
Vad tokigt att höra att du fortfarande dras med din förkylning inte kul alls att höra! Hoppas hoppas att du snart blir kvitt elände och får må bra igen snart!!! Förstår mycket väl att du är trött på att må så här!!!
Självklart delar jag med mig av beskrivningen till mina goda blogg vänner fattas bara:) Måste bara få lite tid på mig har inte möjlighet just nu det är en del annat som måste prioriteras men sen så kommer beskrivningen:)
Bara trevligt när man kan få göra andra glada och dela med sig av det man gör det tar jag som komplimang:)Önskar dig också Lena vännen en riktig trevlig och skön midsommar:)Sänder dig också en massa krya på dig kramar från mig din lilla vän Inger:)

lk46 sa...

Hej min vän!
Visst är det kul att göra något annorlunda och kortet blev ju jättesnyggt!
Vill önska dig en trevlig Midsommar och hoppas du ska må riktigt bra!
Kramizar från Lene