måndag 28 juni 2010

Tusen tack mina vänner! :)

Nu är midsommar förbi för i år och jag hoppas att ni alla hade en härlig helg. Själv har jag haft det underbart, värmen kom äntligen hit till mig också, det var varmt och skönt både på midsommaraftonen och midsommardagen. :)
På midsommarafton var vi bjudna till min syster och svåger, och när vi satt ute på deras altan så kom åskan och regnet öste ner, eftersom vi satt under tak så gjorde det oss inget utan vi satt lugnt kvar, det var endast min svåger som blev blöt eftersom det var ett hål i taket precis där han satt. Ha ha ha. :D
Roligt hade vi och trevligt var det, god mat och tårta bjöd syrran på.
Min systerson var också med och eftersom jag ändå träffade honom så tog jag med hans födelsedagskort, han fyller egentligen inte år förän i mitten på juli men, men... han fick det ändå nu. Dagen efter kom jag på att jag glömt ta nån bild på det så tyvärr kan jag inte visa er det.
Men här kommer istället bilder på underbara saker som jag har fått... se och beskåda!

Åh så GLAD jag blev när jag hittade ett stort kuvert i min postlåda dagarna innan helgen, gissa om jag var nyfiken vad det kunde innehålla. Jag gav till ett glädjetjut när jag öppnade kuvertet och fann en helt underbart söt väska, i blått dessutom som är min älsklingsfärg!! :) Den var fullpackad och innehöll massor med scrapgodis, mmmums så gott!! :) Se så söt den är!
♥ Jag älskar allt vännen! ♥
Tusen, tusen TACK snälla, söta, rara Lisan för den superfina väskan och allt användbart till pysslet!!Idag kom ett intressant kuvert i lådan igen, lika spännande var det denna gång att öppna det! :) Wow ett sånt superfint kort jag hittade i kuvertet, åååh så GLAD jag blev!! :) I kuvertet låg även en RAK till mig, i form av jättesöta utstansade rådjur och en utstansad fågel!
♥ Jag älskar allt vännen! ♥
Tusen, tusen TACK snälla, söta, rara Karina för det superfina kortet och min allra första RAK!! :)

7 kommentarer:

Cattis sa...

Åhh vad roligt med paket :) Jag blev faktiskt med en stolt ägare till en väska från Lisan,,hon är bara för gullig.
Vad trevligt att ni fick en bra midsommar, ja det hade vi med och iår fick vi iallafall dansa runt stången..
HA en underbar vecka i det vackra vädret / Kram kram

frubards pysselkök sa...

Åhh så roligt att få såna fina paket. Jag vill också ha!!!

Väskan från Lisan var super gullig, och kortet som kom med RAKen var också kanonfint.
Vänner är bra att ha, och dom ska man vara rädd om...

Kram // Kikki

Lena sa...

Ja, det är roligt att få paket med posten. Fina saker du fått att njuta av. Ha en bra dag. Kramar Lena

Lilla Pyssel Inger sa...

Vad mycket fint du har fått:) Med sådan post så kan det inte bli annat en en lyckad midsommar:) Tack snälla jag har också haft en super trevlig midsommar på sjön med underbart väder kunde inte bli bättre:) Önskar dig en jättetrevlig dag och vecka och var rädd om dig:) Kramar från lilla Inger vännen:)

Busan sa...

Blir så glad när jag ser att du också fått en sådan underbar väska av Lisan för vet ju hur lycklig jag själv är för den jag fått!!! Och RAK:en från Karina är ju också så underbar - duktig Karina är också!!!
Och härlig midsommar du haft!!! Är så glad att kunna berätta att min också var det och det har varit som en dröm att kunna cykla och bada... så är surt idag när det inte går men nu kan jag ju njuta av den fina väskan av Lisan och hälsa på dig och de andra tjejerna och det är ju också jättekul!!! :)
Hoppas du har det så bra du bara kan och att du hämtat dig från din förkylning. Har gjort ett kort som jag användt något jag fått av dig till och jag blev så nöjd... kan inte visa det än men det kommer - tusen tack igen... utan dig hade det inte blivit så bra!!!
Ha det så bra du bara kan och pyssla lugnt!!!
Massor med sommar-kramar
Busan

Jenny sa...

Oj, va mycket fint du fått! Den där väskan var ju bara för söt. Och kortet.. Verkligen fint!
Tänkte också passa på att berömma dig för dina vattenkannekort, de var ju superläckra. Måste nog ta mig en tur till den där mallen och kolla..
Ha det så bra!
Kram
Jenny

Pernol sa...

Åh så fin väska du fick av Lisan! Kortet var ju jättesnyggt som du fick av Karina!

Vad kul att din Midsommar blev lyckad! Jag hade också kul. Jag var på ett Midsommarfirande på en bygdegård. Där hade de Midsommarstång, spelemän och lotterier. Det var inte så många lotter kvar i lottringen men många priser. Så jag köpte 4 st lotter. Nitlotter allihopa. Då köpte min kompis en lott och vann - 10 kg kolbriketter! Hon har inte ens nån grill så hennes pappa fick dem. Haha! Där ser man hur det kan gå.

kramis Pernilla