fredag 9 juli 2010

Födelsedagskort till Lisan

Hoppas ni alla kan och får njuta av värmen nu och kanske ta ett dopp eller två i böljan den blå. ☺ I solen är det alldeles för hett tycker jag och min kropp gillar det inte, jag får mer värk så jag håller mig i skuggan jag, och tycker livet är alldeles underbart just nu. Jag njuter för fullt. ☺

Som ni ser så har jag stilat om i bloggen lite, den förra bakgrunden jag hade slutade att fungera så jag var tvungen att byta om jag inte ville ha en tråkig enfärgad blogg, och det har jag ingen lust med, så det var till att leta upp en ny bakgrund som jag gillade. Det är minsann inte lätt att hitta nån som passar trots att det finns så otroligt många fina, eller så är det så att jag är för petig ha ha. ;) Jag gillade denna somriga bakgrund, färggrann är den och med mycket blommor och fjärilar, precis som sommaren är.

Några dagar efter att Gertrud fyllt år så var det en annan tjejs tur att ha sin födelsedag i våran födelsedagskedja. Denna gången stod Lisan på tur och naturligtvis skickade jag ett kort till henne också, det är ju liksom det som är meningen i vår kedja. Jag var sugen att pröva något nytt så det blev ett sidestepcard till henne, jag tror att dom kallas så i alla fall. Jag gjorde en "ficka" på baksidan att sticka in en tag i, för på detta kort fanns det ingen plats att skriva nåt på.




Jag vill önska er alla en underbar helg! Ha det så bra. ☺

13 kommentarer:

Lena sa...

Hejsan!
Det är ett väldigt vackert och lite roligt kort du gjorde till Lisan. Jag läste på forumet att bakgrunderna är borta. Dom har för många användare visst. Den du har nu är fin. Ja du, i morgon bär det av på mässa. Förhoppningsvis utan akutbesök! Kram Lena

Carina sa...

Hej!
Vilket fint kort du gjort och vilket arbete du lagt ner.Hon måste bara bli jätteglad!

Kraam!

Catharina sa...

Vilket superfint somrigt kort du gjort och vilken läcker vikning.Jag trivs i värmen för då värker inte min kropp lika mycket så för min del får det gärna vara varmt och soligt hela sommaren.Ha det gott!
Många sommarkramar från catharina

Britt-Inger sa...

Hej. TACK snälla för din röst :):) och dina värmande ord.
Härlig somrig blogg stil du fått...måste göra om min också, men jag tar det i höst när jag startar upp igen efter sommaren energi påfyllning. Ser att du klarar inte heller av värmen. Tur det finns skugga och som jag säger till mina vänner....Jag är född vit ;)....
Härligt kort och hel läcker vikning :)
Ha det gott så länge.
Kram, Britt-Inger

Britt-Inger sa...

PS. vad kul det låter med en födelsedagskedja DS.
Kramen.

Anonym sa...

Hej gumman! Super, superstort varmt TACK för den vackra gåvan med innehåll som landade i vår låda idag!!!:-) :-) Så fin den är och dessutom i blått!!! :-) Nu blev jag sugen att prova göra en sån oxå, får bli nån dag när det är sämre väder.
Blir inte så mycket scrappande nu och inte bloggande heller för den delen, men lite emellanåt blir det allt. Man kan ju inte hålla sig borta helt, eller hur? ;-)

Har inte fått tag i nån ny vagn än, men hoppas det inte dröjer allt för länge för nu går ju gubben på semester så det vore kul att få göra en resa i år iaf.
Vattensängen har oxå gått sönder men en ny är äntligen på väg.

Ha en alldeles underbar sommarhelg min goa vän och njut ordentligt av värmen för det ska jag göra!

Stor sommarkram till dig och gubben!!!

Gertrud sa...

Vilket superflott kort du har gjort. Och så fint du har fått hemma hos dej. Ja, imorgon är det mässdax, tänk om alla bloggvänner kunde träffas. En tanke som inte går att lösa geografiskt men vi får glädjas åt varandra här inne. Ha en skön helg och var rädd om dej, kram Gertrud

Carina sa...

Hej,Lena!

Inte gör du något som inte jag gillar.Du är en toppentjej tycker jag.Klart jag tackar för all inf om min kanna.Och snart kommer det mer grejer på sidan.....(hemligt)!!

Kraam!

Karina sa...

Hej min kära vän!!
TACK TACK TACK!!! för den fina mappen jag fick med posten idag. Du är ju bara så underbar. Jag kan inte sluta titta, känna och öppna den hela tiden. Den är så fin och allt det fina du stoppat i. Ska fota den och allt i den imorgon i dagsljus. Hoppas att jag hinner blogga om det på Söndag. Kan inte vänta på att få visa den för dom andra.
Jag håller med dig fullständigt om skuggan. Jag gillar inte heller värmen. Kan inte förstå att människor betalar flera tusen och flyger 12 timmar bara för att komma till tex Thailand där det är dubbelt så varmt som här. Jag lider i denna värme. Dessutom så kan jag inte vara i mitt pysselrum för där är så varmt. Nej jag gillar våren och hösten då det är legetimt att sitta inne och pyssla.
Ha en riktigt trevlig helg.
Kramar Karina

Lilla Pyssel Inger sa...

Kortet till Lisan som du gjort är HELT UNDERBART så himla kul att se ett annorlunda kort:) Du är verkligen lyckats och är säker på att hon blev super glad:) Bloggen blev jättefin riktig sommar fin:)
Skönt att höra att du har det bra och njuter av tillvaron:) Jag är som dig håller mig i skuggan orkar inte med för mycket sol får ont i huvudet och mår illa:)Men det går bättre och bättre med värmen man blir nog van eftersom!
Vad kul att du gillade min Spellbinders förvaring den gör sig faktiskt riktig bra i pyssel rummet:)Jag ska vara ärlig jag "älskar" mitt pyssel rum det är det bästa som hänt mig:)Så skönt att få ha en alldeles egen plats där man kan sitta och pyssla och filosofera ha ha ha:) Sen att få ha alla sina saker runt sig njuter jag också av, förut så var mina pyssel saker över hela huset ingen ordning och inte kul alls:) Så JA jag trivs TOPPEN i pyssel rummet:) I går hade jag en TOPPEN dag hos min DT mamma Mita, vi var ett gäng tjejer som blev bjudna till henne:) Vilken super trevlig och lyckad dag så jag hoppas att det snart blir en träff igen:)
Tack själv för dina goa kommentarer det gör mig glad ska du veta:) Ha en underbar söndag och var rädd om dig, kramar i massor från lilla vännen Inger:)

Pernol sa...

Hej vännen!
Vilket härligt kort du gjorde till Lisan! Dp blev hon allt glad.
Tack sp jättemycket för mitt boxkort eller vad man ska kalla det. Jag fick det med posten i förra veckan. Jag ska lägga upp den i bloggen så snart jag har tid. Tack också för alla uppstämplade motiv!

Ha en bra vecka!
kramis Pernilla

frubards pysselkök sa...

Goaste vän! Det är bara att använda bilderna....

Nu blir det till att krama kudden...

Sov gott // Kikki

Lilla Pyssel Inger sa...

God morgon god morgon min vän:)
Tack snälla för besöket och dina goa ord hos mig ALLTID lika trevligt och det gör mig JÄTTEGLAD:)
Å det är kul med Mita paket syn bara att du inte kan besöka hennes fysiska butik! Den är inte så stor men den är så himla mysig och jag älskar att gå runt där och upptäcka nya saker:)Det är fullt med pyssel saker på golv, väggar, taket jag över allt. Det är faktiskt helt otroligt hur mycket saker Mita har klarat av att få in där hon är duktig:)
Önskar att du får en underbar måndag och vecka och att du får ha det bra och mår bra:)
Kramar i massor från lilla vännen Inger:)