måndag 19 juli 2010

Tack kära Inger & Vinst hos fruarna Lilja

Åååååh men jösses så vackert, sa jag när jag öppnade det paket som kom med posten i förra veckan. OJ så glad jag blev. ☺
Så himla fint Inger, jag är full av beundran.
Jag förstår inte riktigt hur du lyckas fått till den, det ser så svårt ut.
Men jag hoppas jag kan få en beskrivning så jag får försöka göra en själv också.
Är det dom här som kallas 'Frame cards'? Nån som vet?

Den är så otroligt vacker!! :) Se själva...Baksidan är lika vacker den... wow vilket papper!!


Tusen, tusen TACK vännen, jag blev så GLAD! ☺ Tack för asken den låg i också, den är kanonbra. Den ska altras sen nångång när jag vet hur jag vill ha den.Har ni sett? En vinst till mig. :) Detta är vad jag kommer att få hem snart, jippie!! Oj så glad jag är för att jag vann!! ☺ Tusen tack tjejer!!

Bilden är lånad i fruarna Liljas blogg .


8 kommentarer:

Erica sa...

Åhhh et stort Grattis till din vinst. Alltid kul att vinna :)

Ett fint kort hade gjort. Verkligen en härlig sommar känsla över det.

Inget dåligt kort som kom på posten heller. Alltid kul med lite överraskningar. De är verkligen härliga dessa korten. Har aldrig provat. Kankse något man skall ge sig på......

Ha det gott!
Kramar Erica

Pernol sa...

Ååååh grattis till din vinst!!! Va kul för dig! Och så fina saker sen.
Vilket jättefint kort som kom från Inger! Det såg spännande ut. Det skulle vara kul att ge sig på något sådant nån gång.

Ha en trevlig dag!
kramis Pernilla

Cattis sa...

Grattis grattis till vinsten, vad roligt :)
Ett helt underbart kort du fått av Inger, förstår att du blev superglad :)
Ha en härlig måndag..Kram kram

frubards pysselkök sa...

Ett jättestort GRATTIS till din vinst! Det är du så väl värd!!!

Så himla läckert kort du fått av Inger. Kan mycket väl förstå din glädje över det...

Du må tro att jag blev överraskad av ditt telefonsamtal igår. Så roligt att få höra rösten din, och prata med den underbart trevliga Lena BE !!!

Kram // Kikki
Kram // Kikki

lk46 sa...

Godmorgon vännen!
Va kul att du vann! Grattis!!
ja visst är de snygga frame korten, jag har gjort ett med ask till som jag ska försöka fota idag och lägga ut!
Ha en skön dag vännen!
Kram lene

Gertrud sa...

Tack Lena för ett superfint kort. Jag blev såå glad. Ett underbart fint kort, du är så duktig på insidor. Grattis till din vinst och du har också fått ett fint kort. Ha det bra Lena och var rädd om dej. Kram Gertrud ♥♥♥

Busan sa...

Hej vännen!
Vilken värme det har varit!!! Ingenting har blivit gjort här mer än att ta hand om Smulan och ta sig till sjön när ork har funnits... har tänkt på dig och tittat in till dig någongång bara för att se att det är okej.
Är så glad att du också fått en sådan vacker gåva av Inger...och jag läste hos Lene och förstår det som att det är de som kallas framecards. Håller med dig att de ser så svåra ut men skulle också vilja försöka till hösten. Kanske finns det någon länk på youtoube som visar hur man gör!?! Ja, jag får söka sen och kolla för det ska ju finnas en hel del där. Hör av mig om jag hittar något om du inte hinner före... :)

Och vilken vacker mapp du gjort till Karina - var inne till henne och såg den nu - du är ju jätteduktig och det ser så svårt ut också!!! Har försökt mig på en korsettväska men fick slänga det försöket. *rodnar* Får göra ett nytt försök till hösten när det inte är så varmt... hör du att jag skylle på värmen... hi hi.. väldigt praktiskt!!! ;)

OCH STORT GRATTIS TILL DIN VINST hos Fruarna Lilja!!! Såg ju det kortet du gjort dit och det var så snyggt och roligt på samma gång - jag blev jätteglad när man såg det så förstår att du vann. Hoppas det kommer på posten till dig snart.

Ja, ville bara titta in och säga hej... är så sällan men tiden och orken räcker inte till just nu. Smulan verkar inte sämre och hon är piggare korta stunder så vi får vänta och se hur det går. Har kunnat bada igen och det är så gott. Är så blåsigt här nu och jag mår inte bra i det så har hållit mig inne idag men har inte fått gjort nästan något ändå för migränen har hälsat på. Den har lugnat sig nu så tänkte försöka titta lite på Morden i midsommer i alla fall.
Tänker på dig än om jag är så urusel på att besöka dig och är så glad för allt fint du fått och vunnit!!!
Ha det så bra du kan i sommar-värmen och njut så gott du bara kan!!!
Massor med sommar-kramar
Busan

Lilla Pyssel Inger sa...

Vad roligt att du har vunnit vännen GRATTIS GRATTIS det är du verkligen värd:) Är så himla glad att du gillade kortet du fick och jag kaller det "Frame Card" !
När det har lugnat ned sig lite och jag är klar med det jag måste göra klart just nu! (Beställnings kort och saker till min son som fyller 24 år 4 augusti) Då lovar jag fixa en mall åt dig av "Frame Cardét" och sända till dig:) Är säker på att du fixar att göra ett sådant det är inte så svårt som man tror jag lovar:) Kramar kramar från lilla vännen Inger:)